- Telefon Kuveyt'ten geliyor. Kendim de burda yasiyorum. - Pasaport kaydini alicinin yapmasi gerekiyor. - 1,5 - 2 ayda bir izmir'e geliyorum ailevi sebeplerden oturu. Telefonlari yol masraflarini hafifletmek icin getiriyorum. - Kuveyt'ten alinan Iphone'larin Turkiye'de 1 yil garantisi var. - Kuveyt'te facetime, whatsapp vs... yasakli degil. Gecen sene 25 tane iphone x, 2 tane 8 plus getirdim. Sadece 2 tane iphone x'ten facetime cikmadi. Onlari Suudi menseili bir magazadan almistim. Kalan 23 adet x ve 2 adet 8 plus'i 3 farkli magazadan aldim ve tamaminda facetime vardi. Telefonlari artik sadece bu magazalardan aliyorum. - Sadece izmir ici elden satis yapiyorum. - Biletleri simdiden alinmis seyahat tarihlerim: 12 Ekim, 21 Kasim, 20 Aralik, 7 Mart. Bu tarihlerde istediginiz cihazi getirebilirim. - Amerika fiyatinin ne kadar oldugu benim icin birsey ifade etmiyor. Ben telefonlari buradan aliyorum. Uzerinde de haliyle ufak bir miktar kar ekliyorum. Takas kesinlikle dusunmuyorum. Verdigim fiyatlar son fiyattir. Daha ucuzunu bulabileceginizi de pek sanmiyorum.