< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TavukMemesi -- 22 Ağustos 2024; 10:40:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İphone a elveda deme vakti gelmiştir
-
-
Selametle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 güne görüşmek üzere
-
Samsung kendini epey aştı hocam eskisi 10 günde bıktırmıyor..
S24 Ultra da en az 20-25*gün sıkılmadan kullanılır.
* Geçiş yaptığınız iPhone modeli bu sürede 3-5 gün değişiklik gösterebilir..
6-6s bahsediyor sanirim:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu işlemi 2 defa yapmış ve toplam 100k kadar zarar etmiş biri olarak umarım geri dönmeye kalkmazsın yoksa büyük zarar edersin.
-
bu sorunlar geneli yansıtmıyor daha çok mevsim şartları ile ilgili pek çok cihazda görülebilen şeyler. diğer tarafı beğenmeyip geri dönmek istediğinde bu macera çok pahalıya patlar.
iPhone fanı değilim ama gece çekimini iphone'dan daha iyi becerebilen telefon görmedim.(izlediğim test videolarına göre)
Batarya konusunda bir şey diyemem, her akıllı cihazın pil ömrü kullanıma endeksli. Yoğun kullananların ömrü daha kısa oluyor tabii.
Parası olan denesin bütün cihazları, karar sizin.
-
Ben de konudakiler gibi düşünüyordum ancak mağazaya gidip inceleyince eski androidden eser kalmadığını gördüm. Bizi iPhone da çok fena gondikliyorlar maalesef.
Halen iPhone kullanmamın sebebi tamamen değerini korumasından dolayı. Yoksa kesinlikle geçerdim s24 veya Xiaomi 14 ‘ e.
Eskiden apple ile android cihazlar arasında fark uçurum gibiydi. artık günümüzde farklar çok minimum hangi amirali alırsanız alın pişman oalcagınızı zannetmem tabiki masaya elma koymak isteyenler dışında :D
Önce ne kullanmak istiyorsunuz android mi ios mu buna karar verirseniz pişmaz olmazsınız en azından bilinçli bir kullanıcı pişman olmaz.
-
14 prodanquote:
Orijinalden alıntı: SaB0
Samsung kendini epey aştı hocam eskisi 10 günde bıktırmıyor..
S24 Ultra da en az 20-25*gün sıkılmadan kullanılır.
* Geçiş yaptığınız iPhone modeli bu sürede 3-5 gün değişiklik gösterebilir..
Maddi yönden geçiş durumunu anlarım ama 14Pro'dan da S24'e geçişi pek anlam veremedim. Karar sizin hayırlısı olsun.
Yarın öbür gün satıp yeniden 16Pro alayım derseniz zararınız büyük olur.
-
Koca 60K’lık cihazda orijinal yerine Spigen adaptör mü kullandın? Her zaman orijinal adaptör kullandım. Ocak 2025’te iki yıl olacak ve pil sağlığım %87. Diyeceklerim bu kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben orjinal spigen anker elime ne gelirse onu kullandım 1.5 sene oldu şu an %88. Çok acımadım açıkçası 80’in altına düşerse 4 lira verir taktırırım pil. Çok da tın.
Batarya ve ısınma problemleri için bence sıkıntı operator ile alakalı olabilir. 2 yıldır 14 pro kullanıyorum ve Vodafone idi operatorum. Trcell e geçtim 1 aydır ne ısınma oluyor ne şarjım hızlı bitiyor, gece yatmadan şarjdan çekiyorum ort. 5 saat sonra %1 max düşmüş oluyor.
Telefonların passat’ı iphone’dur s24 U aldıktan sonra s25’e geçiş çok zordur maddi açıdan telefoncuya satmak istersiniz almaz sarı siteden satmak istersiniz kazıklamaya çalışırlar.
S24 U kötü cihaz değil her android telefonun başına gelen belli bir süre sonra değer kaybedip telefonun ısısı artacak ve biryerden patlak verecek
Ne olacak ki ? Apple sertifikası almış her cihaz kullanılır… Orijinale o kadar para bayılacak mantık yok bende açıkcası
Satmak için telefon mu alınır hocam bu nasıl mantık
Benzer içerikler
- chatgpt siri kestirme
- şirket üzerine telefon almak
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- çift simli iphone kaç ay kullanılır
- iphone aa hangi ülke
- iphone 15 şarj süresi
- ipados 18 alacak cihazlar
- katlanabilir iphone
- en iyi telefon markaları
- 2024 en çok satan telefonlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X