Şimdi Ara

iPhone'a Pil Desteği Geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepimiz sürekli iPhone'u kurcalıyoruz, kurcalıyoruz. Sonra da 1 günlük şarj süresinden yakınıyoruz. :) Gerçi kendi adıma 2.0.1 ile şarj sürem, sürekli oyun oynasam bile, en az 2-3 gün ama bu konuda talihsiz pek çok arkadaş var.
    Hatta sırf bu şarjın dayanıksızlığı yüzünden iphone almaktan vazgeçen arkadaşlar var.

engadget.com haberi: Brando, iphone için harici batarya geliştirdi. Üzerinde harici speaker da taşıyan bu bataryayı

Araştırmanın devamı benden:http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02802 adresinden görmek mümkün. Yaklaşık 3 saatte şarj oluyor ama şarjın ne kadar gittiğiyle ilgili net bir bilgi yok.
    Acil durumlar için el altında bulundurulabilir. Tabi 44$'lık rakamı hangimiz öderiz bilinmez, ucuzlamasını ve başka rakiplerin çıkmasını beklemek lazım.
    Hem ilk nesil hem de 3G ile çalışabiliyor.

•  iPhone'a Pil Desteği Geldi.

çok kaba böyle iyi bence işte masa şarjında takılı akşama kadar pcye bahlı akşamda hiç kapamam 2 gün kesin gider 3 te bazen
  • Birkac ay önce mesut çevik bir pil büyüklüğünde ve tek pille çalışan taşınabilir bir şarj aleti tanıtmıştı usb çıkış vardı yanılmıyorsam üstünde o cihazı arıyorum şu an videosunu bulamadım eğer fiyatı uygunsa ve iphone uyumluysa ki usb çıkış yeterli olur diye düşünüyorum mükemmel bir üründü yanına al küçücük bişeydi zaten şarj bitince al bir pil tamamdır. Videoyu bulan varsa buraya koysun arkadaşlar ben bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

Birkac ay önce mesut çevik bir pil büyüklüğünde ve tek pille çalışan taşınabilir bir şarj aleti tanıtmıştı usb çıkış vardı yanılmıyorsam üstünde o cihazı arıyorum şu an videosunu bulamadım eğer fiyatı uygunsa ve iphone uyumluysa ki usb çıkış yeterli olur diye düşünüyorum mükemmel bir üründü yanına al küçücük bişeydi zaten şarj bitince al bir pil tamamdır. Videoyu bulan varsa buraya koysun arkadaşlar ben bulamadım.

B-PowerStick Pilli Taşınabilir Şarj Cihazı diye aratırsan bulabilirsin iphone'u destekliyor mu bilmiyorum
  • bende 2 ayı aşkın süredir var kullanıyorum ama dış görünüşü biraz daha farklı. isteyen olursa getirtebilirim
  • Kensington Mini Battery Pack & Charger ,

30 saat muzik,6 saat video,3 saat konusma...Yurt disinda 45€ fiyatla satiliyor.Internet sitelerinde daha uygun fiyatlara bulunabilinir.

Bugun yarin bir tane aliyorum.

Power and charge your iPhone or iPod
    Extends play time up to 30 hours of music; 6 hours of video; 3 hours of talk
    Includes retractable USB charging cable to recharge battery pack
    High-capacity, rechargeable lithium-ion polymer battery pack for increased energy efficiency
    Small enough to keep connected to your iPhone or iPod
    LED battery meter displays remaining power level

Bir boy buyugude var,

Rechargeable battery pack extends playing time up to 100hours of music; 21 hours of video; 6 hours of talk
    AC power adapter with USB allows you to recharge your battery pack
    Includes dock connector to power and charge your iPhone and iPod
    Mini USB cable included to power and charge other mobile devices such as cell phones, PDAs, and more
    LED battery meter displays remaining power level
    Safe, advanced Lithium-Polymer battery technology
    Works with iPhone and current iPod models, including iPod with video, and iPod nano

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 29 Ağustos 2008; 9:09:30 >

• Massive kardes sen o alete 45avro vereceksin ama ilk arkadaşın verdiği sitede böyle bir alet var ve 22dolar...

http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02755&cat_id=0193&dept_id=006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 29 Ağustos 2008; 11:36:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 2 tane kalem pille çalışan şarj aleti aldım iphone uma...biyerlere giderken alıyorum yanıma ihtiyacım doğrultusunda kullanıyorum,gayette memnunum...üsttekilerden almayı düşünmüştüm ama onlarda sonuçta şarjlı olduğu için sıkıntı çekmemek için daha kolay bulunan kalem pilli aleti aldım...
  • yanımda otomobil aküsüyle gezerim daha iyi.
  • Bende uzun zaman once ISSUN adlı cihazdan almıstım bir cok telefon için soketi var ,bunların arasında USB cıkısıda mevcut,iphone kablosuyla şarj etmek mümkün, 2 adet kalem pille çalışıyor, ben içine şarj lı pillerden taktım,aletin yan tarafında birde usb ucu var pc den de sarj edilebiliyor bu şekilde, fiyatda 15 ila 25 ytl arasında bulunabilir , ISSUN şarj diye aratırsanız bulabilrsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

Massive kardes sen o alete 45avro vereceksin ama ilk arkadaşın verdiği sitede böyle bir alet var ve 22dolar...

http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02755&cat_id=0193&dept_id=006

Benim alacagim marka daha kaliteli ve magazalarda Orjinal Apple aksesuarlarinin standinda beraber satiliyor.

Ki piyasa da bu vb cihazlar gibi herseyin kaliteden kaliteye farkeden fiyatlari oldugunu unutma.

Bunun yaninda senin bahsettigin aparat usp girisli degil,sarj edilmesi icin her daim I-phone nun sarj kablosuna ihtiyac var.Benim alacagim ise usp girisli bilgisayardan bile sarj edilebilinir.Yada bir yandan I-phone u sarj ederken,ayni anda aparati sarj etmek icin beklemene gerek yok.Tak usp girisine ikiside ayni anda sarj olsun.

Bu tur cihazlari kullanma amacinin disinda islevselligi ve kaliteside onemlidir.

Kensington markasini bir arastir istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 29 Ağustos 2008; 19:29:01 >

• DIKKKKATT
    ------------------------------------!!!!!!!!!!!!

beyler 2.0.1 den itibaren, iphone olsun ipod olsun 3 parti sarj cihazlariyla sarj olmuyor artik...

Benim arabada dock, 1.1.4 u sarj ederken, 2.01 sarj etmiyor.. yazilimsal, bi calim atti apple...

Sarj aletinin apple onayli olmasi lazim... aksi taktirde,, sarj olmuyor artik,, yada bunun icin bi ilac, bi patch bulunurda kullanmya devam edebilir... Ama dedigim gibi, gosterdiginiz cogu cihaz, apple onayli degilse, artik iphonu sarj etmiyor...

T
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

yanımda otomobil aküsüyle gezerim daha iyi.

• @M_caleone dostum bu dediğin çok berbat birşey gerçekten bu apple kadar kıl şirket yok yaa neyse 1.1.4ten çok memnunum zaten ve bu pilli şarjı kesin alma lazım herkese pil 2gün nasıl gidiyor anlamıyorum ben 1saat müzik dinliyorum, 30dk video izliyorum, 30dk wireless ile işim oluyor devamlı kpalı onun dışında, ışık en sonda, 30tane fln msj atıyorum, 5dkda konuşuyorum ve sık sık ekranı açıp 1şey gelmişmi diye bakıyorum şarj 1gün anca gidiyor o yüzden böyle pille çalışan ufak 1cihazı alıp yanımda taşımam lzm.
  • sabah sabah 'pil'i 'dil' diye okudum valla yerimden zipladim.
  • bu pilden almak lazim fakat istanblda olan bir baba yigit ciksada i bunlari siparis etsede beraber alsak ben medya markette gormustum 4 tane kalem pilli sarj aleti ustelik pilide ayrica baska bir cihazda sarj edecen

fiyat 70 ytl bunlar ona bakarken cok daha guzel vede tasinabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.seyrek

sabah sabah 'pil'i 'dil' diye okudum valla yerimden zipladim.

muaahaha yarıldım

• Arkadaşlar şöyle bir şarj aleti buldum aynı zamanda 2gb usb bellek....

http://eshop.macsales.com/item/MacAlly/POWERLINK/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanX -- 16 Ekim 2008; 15:14:41 >
  • hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.