Bildirim
İPhone alcam programlar yüklenir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
eski sürümleri yüklenir ancak -
quote:
Orijinalden alıntı: kasirqa.okan
Arkadaşlar sevgilime iPhone 3 alcam bendede iPhone 5 var viber whatsapp tango dan filan bedava konuşmak için alıyorum iPhone 3 o programlar yüklenir mi ?
En az 4 al, 3G ile birşey yapılmaz. Olmadı 3GS en düşük. -
quote:
Arkadaşlar sevgilime iPhone 3 alcam bendede iPhone 5 var viber whatsapp tango dan filan bedava konuşmak için alıyorum iPhone 3 o programlar yüklenir mi ?
iphone 3 ne ya.. Ayrılma sebebi.. Söylemedi deme.. Hakaret resmen.. Sen 4 al 4.. Yada konuyu kapat gitsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
En az 4 al, 3G ile birşey yapılmaz. Olmadı 3GS en düşük.
3G ye yükleniyorsa konuşabiliyorsak sorun yok demektir -
quote:
quote:
quote:
3G ye yükleniyorsa konuşabiliyorsak sorun yok demektir
normal yollardan yüklenmiyor. Googleda bak ona göre kararını ver. -
quote:
quote:
quote:
3G ye yükleniyorsa konuşabiliyorsak sorun yok demektir
kızın senden ayrılmasını istiyorsan alabilirsin
-
3 u alirsan bu is biter demedi deme -
Bi gidin olm ya ne ayrılması nişanlıyız biz :D -
quote:
Bi gidin olm ya ne ayrılması nişanlıyız biz :D
vayyy be ne sevgililer var mutavazi :D 4s almıştım ilk çıktığı zamandı birde :D -
quote:
Bi gidin olm ya ne ayrılması nişanlıyız biz :D
hocam benim takipçi işini düşündün mü? Boş yer varken..
Bu arada 3G = yüzük atma -
Uygulamaların yeni versiyonları iOS 7 isteyeceğinden, iphone 3G desteklemediğinden olmaz -
Ya bu kadar kişi 3 alma diyorsa bence dinle benim de bi arkadasım da 3 var telefon aşırı derece de yavaş ekran da çok karanlık gibi. Kesinlikle tavsiye etmem. En azından bi 4 alın derim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cool Boy
Ya bu kadar kişi 3 alma diyorsa bence dinle benim de bi arkadasım da 3 var telefon aşırı derece de yavaş ekran da çok karanlık gibi. Kesinlikle tavsiye etmem. En azından bi 4 alın derim..
Karar verdik 4 alcazda nie bu kadar dalgaya aldılar yok yüzük atar yok şu yok bu -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cool Boy
Ya bu kadar kişi 3 alma diyorsa bence dinle benim de bi arkadasım da 3 var telefon aşırı derece de yavaş ekran da çok karanlık gibi. Kesinlikle tavsiye etmem. En azından bi 4 alın derim..
Karar verdik 4 alcazda nie bu kadar dalgaya aldılar yok yüzük atar yok şu yok bu
Kaç sene önceki cihaz o hiç bir oyunu oynayamazsın, ana ekran geçişlerin de bile kasar.Sen en kötü 4 al bence
-
quote:
''alcam'' nedir arkadaşım ya? Dilimize sahip çıkmak çok mu zor? Doğrusu ''alacağım' dır. -
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
quote:
''alcam'' nedir arkadaşım ya? Dilimize sahip çıkmak çok mu zor? Doğrusu ''alacağım' dır.
Katılıyorum. Güzel Türkçemizi ne hallere getirdiler. -
Diğer arkadaşların dediği gibi iPhone 4 almanız daha doğru olacaktır pişman olmazsınız :)quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
quote:
''alcam'' nedir arkadaşım ya? Dilimize sahip çıkmak çok mu zor? Doğrusu ''alacağım' dır.
Katılıyorum. Güzel Türkçemizi ne hallere getirdiler.
Alıntıları Göster
-
3G al sen 3G,sana fırlattığında kolay kolay kırılmaz,tekrar tekrar atma şansı olur -
Nişanlına 5 al sen 3G kullan.quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
3G al sen 3G,sana fırlattığında kolay kolay kırılmaz,tekrar tekrar atma şansı olur
Benzer içerikler
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- nano cam nedir
- iphone hoparlör temizleme
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X