Şimdi Ara

İPHONE AVEA İNTERNET HIZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle telefonumun markası İphone 5s ben aveanın kamu mega paketini kullanıyorum (4 gb int 1000dk 1000sms) 3g yi açtırdım ama bulunduğum yerden 3g çok iyi çekmiyor mobilde idare ediyorum yinede ama laptopuma bağlayınca çok çok yavaş bir internetle karşılaşıyorum nasıl düzeltilebilir avea ile sorunsuz bilgisayara bağlayıp online oyun oynayan arkadaşlarım var, ve H+ olayı varmış onu iphone5s de nasıl etkinleştirebiliriz yardımlarınızı bekliyorum

• Aynı tarife aynı telefon aynı sonuçlar sebep=AVEA
  • Hocam iphoneda h+ olayı yok en fazla hız 3G açıkken oluyor
  • yaşadığın yer ve aveanın o paketin hız limiti ile alakalı .
    bende yurd dışında 3,4 mbs çıkarken türkiyede 11 mbs çıkıyor tamamen yaşadığın yerle alakalı . ve yaşadğıny erin yoğunluğu ile yani şöyle söyleyim 3g 50 metre dağıtma çapı yapıyorsa sen 49 uncu metrede isen zayıf bağlandı yüzüden ping süresi çok uzar ve çok geç tepki verir.
    ne yapablirim diyorsan internetten paketinin hız limiti varmı diye bakarak ve başka mekanlarda hız kaşlışatırası yaprak bakablirsin.
  • vallahi ağız tadıyla bi oyun oynattırmadılar :D evin bi 100 m ötesinde yürürken farkettim 3g mükemmel ötesi ama eve geldiğimde bakıyorum google a 7 saniyede giriyor
  • 3G hızım böyle çoğu zaman 17-18 lerde
  • seko044 S kullanıcısına yanıt
    ne mutlu sana keşke bende bu hızı görebilsem bi deniyeyim dedim bilgisayardan açamadım hız testini :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko044

3G hızım böyle çoğu zaman 17-18 lerde
    İnternet hızı yazmışsınız başlığa, öyle birşey yok ki bu aveanın şeyine internet bile denmez. woopsa geçtim arkadaşların gazıyla geçmez olaydım, internet aşırı yavaş 5s imde

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

İnternet hızı yazmışsınız başlığa, öyle birşey yok ki bu aveanın şeyine internet bile denmez. woopsa geçtim arkadaşların gazıyla geçmez olaydım, internet aşırı yavaş 5s imde

Alıntıları Göster
    Ttnetin maximum 6 megabit internet verebildiği bir yerde yaşıyorum. ttneti 1 mb in üzerine çıkamadığı için defalarca şikayet edip kapattım.
    Şimdi avea jet kullanıyorum. Cepte tarifem kamu mega.
    İphone 5 cihazımla ortalama hızım 11 megabit.
    Jetin ortalama hızı 5-6 megabit
    Düzenleme: Dota 2 oyuncusuyum. Oyuna girerken bazen telefondan alıyorum interneti daha hızlı olsun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kergit -- 15 Mart 2014; 0:34:48 >

• Dışarıda çok çok memnunum ama telefonum eve geldigimde zaten az çekiyor normal edge ile bile o yüzden 3G tek çekiyor iken vasat bir durum çıkıyor ortaya çok gerekmedikce acmıyorum zaten :) Edge ile whatsapp Facebook messenger yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARMONSU38 -- 15 Mart 2014; 1:10:54 >
  • 3g acinca telefon otomatik h+ ile baglanir zaten. İphone'da ekstra birsey yapmaniza gerek yok. 3g sinyali zayifsa yapacak pek bisi yok. Ancak cihazi sinyali iyi alan bir yere konumlandirabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

3g acinca telefon otomatik h+ ile baglanir zaten. İphone'da ekstra birsey yapmaniza gerek yok. 3g sinyali zayifsa yapacak pek bisi yok. Ancak cihazi sinyali iyi alan bir yere konumlandirabilirsiniz.
    3g önceden iş yerinin oldugu yerde çekmiyordu, edge de çok yavaş zaten ama onca şikayet den talep den en son hattımı iptaline kadar giden bir süreçden sonra bir kaç arkadaş aramışdık, sonuç olarak baz istayonu kurdular herhalde civara bi yere, ayda en fazla 1.5 gb kullanan ben, 4gb yetmicek gibi duruyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

3g acinca telefon otomatik h+ ile baglanir zaten. İphone'da ekstra birsey yapmaniza gerek yok. 3g sinyali zayifsa yapacak pek bisi yok. Ancak cihazi sinyali iyi alan bir yere konumlandirabilirsiniz.
    Öncelikle dikkat ederseniz Turkcell veya Vodafone'a baktığımızda %100 veya %99.9 gibi bir oranda heryerde çeker, dört çeker, şöyle çeker, böyle çeker gibi reklamlar görmekteyiz. Avea'da var mı bunlar? Yok. Neden? Çekmediğini biliyorlar ve iyi olmadıkları bir konuda reklam yapmalarının da mantıklı olmadığının farkındalar.

2 farklı şehirden örnek vermek istiyorum:

Birkaç yıl önce Adana'da ALA'nın büyük bahçesinde şehrin göbeğinde telefon 2/5 çekiyordu ve etrafı açık olan bir okul bahçesinden bahsediyorum. Onun dışında yine Adana'da aynı yıllarda metroda yanımda oturan(tahminimce Türkcell'i) adam yerin altında olmamıza rağmen takır takır konuşurken benim telefonda servis yok yazısı görünürdü.

Bu bir yanda dursun.

Şimdi İstanbul'dayım. Levent'teki evimde yine şehrin göbeği diyebileceğimiz bir yerde(İstanbul'da heryer göbeği gerçi) telefon full çekmesine rağmen sürekli olarak sesler kesilmekte. Benim sesim karşıya gidiyor ama karşının sesi bana gelmiyor. Onun dışında İTÜ Merkezi Derslik'te de aynı bu durum var.

Özetle Avea'nın avantajlı olduğu tek konu diğerlerine göre ucuz olması. Fakat ucuz olunca da hizmet anlayışı yerlerde oluyor. Bir keresinde müşteri hizmetleri tarafından azarlandım ve suratıma kapatıldı. İşte anlayış bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Öncelikle dikkat ederseniz Turkcell veya Vodafone'a baktığımızda %100 veya %99.9 gibi bir oranda heryerde çeker, dört çeker, şöyle çeker, böyle çeker gibi reklamlar görmekteyiz. Avea'da var mı bunlar? Yok. Neden? Çekmediğini biliyorlar ve iyi olmadıkları bir konuda reklam yapmalarının da mantıklı olmadığının farkındalar.

2 farklı şehirden örnek vermek istiyorum:

Birkaç yıl önce Adana'da ALA'nın büyük bahçesinde şehrin göbeğinde telefon 2/5 çekiyordu ve etrafı açık olan bir okul bahçesinden bahsediyorum. Onun dışında yine Adana'da aynı yıllarda metroda yanımda oturan(tahminimce Türkcell'i) adam yerin altında olmamıza rağmen takır takır konuşurken benim telefonda servis yok yazısı görünürdü.

Bu bir yanda dursun.

Şimdi İstanbul'dayım. Levent'teki evimde yine şehrin göbeği diyebileceğimiz bir yerde(İstanbul'da heryer göbeği gerçi) telefon full çekmesine rağmen sürekli olarak sesler kesilmekte. Benim sesim karşıya gidiyor ama karşının sesi bana gelmiyor. Onun dışında İTÜ Merkezi Derslik'te de aynı bu durum var.

Özetle Avea'nın avantajlı olduğu tek konu diğerlerine göre ucuz olması. Fakat ucuz olunca da hizmet anlayışı yerlerde oluyor. Bir keresinde müşteri hizmetleri tarafından azarlandım ve suratıma kapatıldı. İşte anlayış bu.

Alıntıları Göster
    Ucuz etin yahnisi yavan olur

• avea + internet = küfürbaz haydo 😃
  • Kimse size zorla avea kullandirtmiyor ki yani kotulemekle olmaz, gidin turkcellde ayni paketleri 3 kat pahali kullanin o zaman. Avea nin cekmedigide kulliyen yalan artik avea cekmedigi yerlerde turkcell bazlarini kullaniyor ortak bazlari yani, burda gelip atip tutmayin yani.
  • Avea,mevcut altyapısıyla internet yoğunluğunu kaldıramıyor,
    İphone 4S ile,hızlı olsun diye 59 tl ye HIZLI 8 gb paketini aldım,
    Özellikle Akşam saatlerinde videolar donarak açılıyor
    Saat 23.00 ten sonra normale dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Avea,mevcut altyapısıyla internet yoğunluğunu kaldıramıyor,
    İphone 4S ile,hızlı olsun diye 59 tl ye HIZLI 8 gb paketini aldım,
    Özellikle Akşam saatlerinde videolar donarak açılıyor
    Saat 23.00 ten sonra normale dönüyor.
    Benimde Avea istanbul silivride oturuyorum.şuanlık memnunum sorunum yok.Dışarı 4/5 bar çekiyor eve gelincede 2/4 bar benim için sıkıntı olmuyor evde wifiyi kullandığımdan.
  • Evde sonuç düşük çıkıyor ama dışarda memnunum.zaten evde wifi var gerek kalmıyor.
  • Bu nasıl bir rezillik ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.