Bildirim
iPhone batarya kapasitesi gösteren uygulama (jb gerektirmez) (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hicte vahim degil bence ,benimde iphone 6 13 aylik 415 kez sarj edilmiş, kayip %7 ile %11 arası gosteriyor.bence 1 bucuk 2 sene daha götürür,dahada uzayabiliyor pil hic belli olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim -
Bu uygulama gerçeği yansıtmıyor. 3 hafta önce sıfır aldığım iPad Pro için sonuçları "Average" yazıyor ve %13 kapasite kaybı varmış. Halbuki 3 hafta içerisinde toplamda 5 kez şarj ettim.
Bu sonuçlara bakıp pilim kötü diye düşünenler bence hata yapıyor. -
-
-
-
Bataryalar üretim bandından problemli çıkabiliyor malesef her üretim bandından çıkan cihaz gibi.
1 senede düzgün şarj etmeye özen göstererek kullanılan iPhone 6 bataryam 1800'den 900'e düşemezdi benim de.
Daha önceki iPhone 5'imde de aynı sorunu yaşadım, batarya değişim kapsamına da girdi ancak ABD cihazı diye değiştirmediler.
Konunun ilk mesajının en altında yazdığım gibi iBackupBot programını bilgisayarınıza yükleyerek de bakabilirsiniz.
Uygulama bilgileri cihazdan çekiyor, şarj döngü sayısını vs başka türlü vermesinin ihtimali yok telefonu aldığımız günden itibaren yüklü gelse ve arkada çalışsa bi derece belki.
Ancak 2010'da aldığım iPhone 4'te bile denedim, Pc'de iBackupBot ile çıkan sonuçla birebir aynı. Uygulama yapımcılarıyla konuştuğumda da bilgileri cihazdan çektiğini belirttiler.
(Ben toplamda 6 adet telefonda denedim. Sadece birinde iBackupBot ile 1300 gözükürken bu uygulamada 1200 görünüyordu)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim iPad Air'de jailbreak var Cydia'dan indirdiğim batarya uygulamasında da aynı sonuçları veriyor arkadaşın dediği gibi sizin batarya problemli olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 27 Nisan 2016; 12:16:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Doğru değerleri tam olarak yansıttığını düşünmüyorum. Dün %99 kapasite yazıyorken şuanda %93 gösteriyor. Cihazım 1 aylık iP6S
Merhabalar,
Konuyu hortlattım galiba ama şu uygulamanın tam linkini verebilir misiniz? Mağazadan mı kaldırılmış acaba? Yoksa ismi mi değişmiş?battery doctor diye çok benzer bir uygulama var, o mudur? -
Adı Battery ile başlayan birçok program denedim, çoğunlukla yakın değerler veriyor olabilirler cihazdaki döngü sayısına eriştikleri için ama 2 yıllık iPhone 6'm için 2 gün önce baktığımda %88 diyordu, şu an %83. Programa göre batarya bu haftayı çıkaramayacak. -
bir hafta içinde iphone 6s kalan kapsite:1300 mah, 1400mah, 1500 mah. saçma sapan değerler veriyor,artık cycles da göstermiyor
Bende az önce %83'tü, şimdi %86. Şarap gibi batarya demek ki😅
Döngüyü sayamıyor artık güncelleme gerek. Aynı şekilde aida64 de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şu uygulamanın tam linkini verebilir misiniz? Mağazadan mı kaldırılmış acaba? Yoksa ismi mi değişmiş?battery doctor diye çok benzer bir uygulama var, o mudur? quote:
Batarya kapasitenizi, döngü sayısını jb'ye veya bilgisayara ihtiyaç olmadan gösteren uygulama ücretsiz.
(Umarım hala ücretsizdir, daha önce indirmiş olduğum için şuanda göremiyorum)
Robert Tkotzyk: Battery Life: check internal battery statistics https://appsto.re/tr/zeBBab.i
Bu uygulamadan önce jb'siz telefonlarda Pc'ye iBackupBot programını yükleyerek veya jb'li telefonlarda ilgili tweak'i yükleyerek görebiliyorduk. Mutlaka işine yarayan olacaktır diye düşünüyorum. Bu nedenle ücretsize düşen uygulamalar konusunda @koray.tekler arkadaşımızın paylaştığı uygulamayı yeni konu açarak paylaşmakta yarar gördüm. Kendisine teşekkür ediyorum bilgilendirdiği için.
Edit: Dilerseniz bilgisayarınıza iBackupBot uygulamasını indirerek batarya kapasitenizi ve şarj döngünüzü oradan da görebilirsiniz.
Pc'ye iBackupBot indir, programı aç, telefonu kablo ile pc'ye bağla, programda more information yazan yere tıkla, yukarıda bataryanın dizayn kapasitesi, şuanki maksimum ulaşabileceği kapasite, şarj döngüsü yer alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 26 Nisan 2016; 17:16:52 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zıp.Zıp -- 2 Kasım 2016; 11:59:59 >
-
Uygulama sanırım kaldırılmış. -
Avrupadan yeni alınmış 32gb ve 128 gb 2 adet 6s i 2 haftadır kullanıyoruz. 32 olan temmuz 2016 üretimiyken, 128 olan kasım 2015 üretimi yani 1 yıl önce üretilmiş. 32lik bataryası yarı dolu gelmişken, 128 olan beklerken boşalmış olsa gerek açılmıyordu. Batterry life programıyla kontrolde 32 olana %100 performans verirken ,128 olana %99 performans verdi. Ne kadar fark eder bilmiyorum ama daha baştan kayıplı başlıyoruz eski üretim denk gelirsek. Hiç kafaya takmamalı mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X