Şimdi Ara

iPhone batarya kapasitesi gösteren uygulama (jb gerektirmez) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sıfır olarak store'dan aldıysanız bir yıllık olması enteresan geldi bana (gerçi artık alındığı için bunun muhabbetini yapmaya gerek yok)

Cihazı bir yıl kullansanız da o kayıp olurdu, kullanılmayınca da aynısı olmuş demekki. Ayrıca %1 birim çok önemli olmayabilir. Dolayısıyla gönül rahatlığıyla güzel günlerde kullanırsınız umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eywallah kardeşim, çok takmamaya çalışıyorum ama bir ? kaldı aklımda. Media Markt tan alındı cihazlar.
    32gb lik zaten yeni versiyon anladıkta, 128gb lık eski versiyonlardan özellikle ellerinde kalmış olan seriyimi verdiler yoksa öyle mi denk geldi bilmiyorum. tabi tax free yapacağımız için açmadık paketleride.
    anca TR açtık. Bunu apple destek hattını bildirmeli miyim, bir sonuç elde eder miyim bilmiyorum doğrusu. şuan teller sorunsuz çıktığı için teselli buluyorum.
  • focus kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen dediğiniz gibi 128'lik diğerine göre daha önceki üretimlerden olabilir. İçinde gelen versiyonu kaçtı?
    Teller sorunsuz, bence bir problem gözükmüyor, güzel günlerde kullanmalık..
  • 6s 16gb nisan 2016 üretim,eylül 2016 da aldım.2 aylık cihaz bugun itibari ile %5 kayıp,böyle giderse 1 sene olmadan batarya çöp
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.