Şimdi Ara

iPhone batarya kapasitesi gösteren uygulama (jb gerektirmez) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz değişti, pil döngüsü ibackupbot ile aynı. %17 ise biraz daha ömrü var bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    %20ye kadar yolu var işte 3 percent kaldı, bir süre daha idare eder
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Evet.
    Pil ölünce, ben senin yerinde olsam pili orijinali ile değiştiririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    pil döngüsü 500'ü geçti artı garantisi bitiyor telefonun 2 hafta sonra.

ücretli değiştiririm artık bataryayı.
  • Arkadaslar benim 6s de %6 . Daha 5 aylik cihaz. Bataryanin omrunu en az nasil eksiltebilirim? Veya omrunu nasil uzun bir sekilde tutabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisine bakıcaz, birinciye mi ikinciye mi. %7 yazıyor

• Arkadaşlar benim 412 cycles, %90 capacity görünüyor. Garantisi de 2016 aralık ayına kadar, bu değerler çok düşük mü ? bir de garantiden değişim oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Arkadaslar benim 6s de %6 . Daha 5 aylik cihaz. Bataryanin omrunu en az nasil eksiltebilirim? Veya omrunu nasil uzun bir sekilde tutabilirim?

Up

• quote:

quote:

Arkadaslar benim 6s de %6 . Daha 5 aylik cihaz. Bataryanin omrunu en az nasil eksiltebilirim? Veya omrunu nasil uzun bir sekilde tutabilirim?

Up

Gösterge %100 olduktan sonra 15-20 dk daha bekleyin bu şekilde batarya daha performanslı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

quote:

quote:

Up

Gösterge %100 olduktan sonra 15-20 dk daha bekleyin bu şekilde batarya daha performanslı olur.

Peki, sarj etme oranini nasil yapayim? %20 ye gelince hemen sarja takiyim mi?
    Bu arada gelecege daha performansli batarya omru icin,
    Konum servisleri
    Background refresh
    Hey siri ve siri yi kapali tutmami onerir misiniz?
    Tesekkurler

• Normalde %20'nin altına inmeden şarj'a takın %100 olduktan sonra da bir 15-20 dk daha bekleyin diyor Apple çalışanları ama diğerlerine gerek yok bataryaya bir etkisi yok saydığınız şeylerin.
  • Tamamdir. Cok tesekkur ederim iyi forumlar

• İki yıllık tel ve batarya değer doğrumu sasırdım

Bu mesaja eklenen görseller:

iPhone batarya kapasitesi gösteren uygulama (jb gerektirmez)

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Hocam batarya sorunundan dolayımı telefon değişimi aldınız b
    ?

Evet hocam başka sorunlarda vardı ama bataryadan değişim aldım

Benimde batarya bitik telefonu değişmeseler bile bataryamı değişirler inşallah

Size tavsiye vereyim benim şansıma denk geldi. Batarya 30 40 larda kapanıyordu randevumdan 1 gün önce kapandı ve şarj verilerini tablete yüklediler baktılar hep ufak ufak düşmeler çıkmalar vardı bunlar kalibrasyonla düzelicek kadar dedi. Bende dün şarj 50 de kapandı dedim sonra tabletten düne baktı yanımda şarj birden düşüyor dedi bu normal çünkü kullanımda gözüküyor telefon ama tekrar siz şarja takmadan dolması sorun olduğu için telefon değişimi yapıcam dedi.

Kısaca size tavsiyem telefonu götürmeden önce sizde böyle kapandığını günü aklınızda tutup söyleyin tabi böyle bir sorun oluyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

İki yıllık tel ve batarya değer doğrumu sasırdım

Bu mesaja eklenen görseller:

iPhone batarya kapasitesi gösteren uygulama (jb gerektirmez)

Hocam pm bakabilirseniz sevinirim

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Bende böyle yok hocam ama çok hızlı bitiyor. Uygulamadan baktığımdada ömrü bitmiş gözüküyor bakalım ne olacak

• 2 senede, 1031 döngüde, 1550'den 1321'e düşüş bence gayet iyi.
    1 yıl 4 ayda 500 döngüde 1800'den 900'e düşeni yaşayınca.
  • Şarj durumu %30 ve üzerindeyken telefonu kapanan arkadaşlar (yani bana göre bataryasında ciddi problemler oluşmaya başlamış arkadaşlar) şunu akıllarında tutabilirler;
    Apple Store'da 1800mAh'tan 900mAh'a düşmüş ve %30-40'ta bile kapanan telefonumu götürdüğümde kendi diagnose programlarından bakınca batarya yeşil alan içerisinde ve %84 civarı bir sağlık değerinde gözüküyordu.
    (Yani kendi lehlerine olsun diye nasıl bir test yazılımı yapmışlarsa artık)

Bu testte son 7 günlük pil kullanım değerleri görülebiliyor, randevu öncesi son 7 gün telefon hangi gün, saat kaçta, yüzde kaçta kapandıysa onları notlar kısmına not edin, Store'da test yapılıp Genius size bakın normal gözüküyor vs. diye eveleyip gevelerken siz, telefonunuzun kendiliğinden kapandığını, bu kapanmaları not ettiğinizi, tarihleri ve yüzdeleri ile birlikte söyleyin beraber bakın, Genius arkadaşın telefonu "detaylı test yapılması için aşağıya indirmesini" sağlayın, eğer bataryanız %30-%40 gibi eksilmişse değişim yapılır diye düşünüyorum. (Yani 1800'lük bir batarya 1 yıl içinde ve 500 döngüyü aşmayacak şekilde 1200 ve altına indiyse gibi düşünebilirsiniz)

• Discharge Current değeri tam olarak neyi gösteriyor ve hangi aralıkta olması gerekiyor acaba? Konuda 800 leri gören değerler var. 145 var en düşük o sebeple ne olduğu konusunda kafamda bir cevap oluşmadı malesef.
  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    Discharge Current tükettiği enerjiyi gösteriyor 100-250 arası oluyor genelde, 800 gibi rakamlar şarj olurken ki değerler oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.