Bildirim
Iphone çakma şarj makinesi alınabilecek yer bilen? (İstanbul)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Telefoncular,pazar veya internet üzerinden gittigidiyor gibi sitelerden çok rahat bulursun 5-10 tl ye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçici süreliğine de olsa çakma almamak gerekir. Orjinal alın, başka telefon markalarının uygun şarj aleti var. Onlardan alabilirsiniz, orjinal olduğu sürece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi arkadaştan 100 tl ye aldım i5 i orjinale bakıyorum aldığım fiyatın 2 katı neredeyse :) 40-50 tl civarı olsa bile alırım ama dayansın bana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışından alabiliyorsanız alın , ugreen veya blitzwolf markaları sizi kesinlikle üzmez, f/p ürünüdürler. Yurt içinde çok kalitesiz kablo satıyorlar hem paranıza hem telefonunuza yazık olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZinedineZidane
Abi arkadaştan 100 tl ye aldım i5 i orjinale bakıyorum aldığım fiyatın 2 katı neredeyse :) 40-50 tl civarı olsa bile alırım ama dayansın bana
Aliexpress en iyisi bekleme sanaınız varsa alın ben 3 tane almıstım 2.70$ para vermiştim bir sene oldun daha hala 2 tanesini acmadım :)) orijinali bu kadar gitmiyor :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- iphone powerbank şarj etmiyor
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- airpods sol kulaklık az ses
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- apple watch 7 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X