Bildirim
Iphone çakma şarj makinesi alınabilecek yer bilen? (İstanbul)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Telefoncular,pazar veya internet üzerinden gittigidiyor gibi sitelerden çok rahat bulursun 5-10 tl ye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçici süreliğine de olsa çakma almamak gerekir. Orjinal alın, başka telefon markalarının uygun şarj aleti var. Onlardan alabilirsiniz, orjinal olduğu sürece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi arkadaştan 100 tl ye aldım i5 i orjinale bakıyorum aldığım fiyatın 2 katı neredeyse :) 40-50 tl civarı olsa bile alırım ama dayansın bana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışından alabiliyorsanız alın , ugreen veya blitzwolf markaları sizi kesinlikle üzmez, f/p ürünüdürler. Yurt içinde çok kalitesiz kablo satıyorlar hem paranıza hem telefonunuza yazık olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZinedineZidane
Abi arkadaştan 100 tl ye aldım i5 i orjinale bakıyorum aldığım fiyatın 2 katı neredeyse :) 40-50 tl civarı olsa bile alırım ama dayansın bana
Aliexpress en iyisi bekleme sanaınız varsa alın ben 3 tane almıstım 2.70$ para vermiştim bir sene oldun daha hala 2 tanesini acmadım :)) orijinali bu kadar gitmiyor :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X