Bildirim
iphone call recorder programı
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
iPhone cihazınız jailbreakli ise Cydia üzerinden Audio Recorder uygulamasını yükleyip görümelerinizi kaydedebilirsiniz. (Jailbreak ypılabilecek en son sürün 7.0.6dır 7.1.x sürümlerine yapılamaz.)
Eğer jailbreakli değilse app store da bazı uygulamalar var. Bu uygulamaları satın aldıktan ya da indirdikten sonra onların içine girip arama yapıyorsunuz onlar da sizin için bir güzel telefonunuza kaydediyor. Kendi deneyimlediğim kadarıyka jailbreaksiz bu işi yapmak zahmetli ve zor. Jailbreakli bir cihazınız var ise 1-2 dakikada işinizi halledersiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazım jail break sız.yani jail break yapmadan call recorder yüklersek aramalarımızı o progrma üzerinden yapmamız gerekiyor diyorsun anladıgım kadarıyla...yani işe yaramayacak :) jail break yapayım o zaman başka yapcak bişey yok gibi :) teşekkürler -
telefonu jailbreak yaptım sonunda :) ama uzun süredir iphone kullanmıyordum androide geçmiştim.benim kullandıgım zamanlarda cydia da intallous vardı şimdi yok...neyle indirebilirim programları ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X