iphoneını bugun camı kırıldı varmıdır bi tamiri bilen varmı?
DEĞİŞTİREBİLİRSİN TAMİR YOK DİYE BİLİYORUM? 400$ OLMASI LAZIM FİYATININDA
quote:
Orijinalden alıntı: sinanx
DEĞİŞTİREBİLİRSİN TAMİR YOK DİYE BİLİYORUM? 400$ OLMASI LAZIM FİYATININDA
sadece cam 400 dolarmı
quote:
Orijinalden alıntı: baxanabi
sadece cam 400 dolarmı
Alıntıları Göster
oncelikle gecmis olsun...
arkadasim telefonun cami kirilmasi demek tum dokunmatik ekranin degismesi demek oluyor...o yuzden biraz tuzlu...hele de turkiye de fahis fiyatlara yapiliyor ekran degisimi...sana tavsiem yurt disindan bi ekran getirt tanidigin varsa,internette videolardan bakarak kendin degistir elinden geliyorsa...ya da getirttigin ekrani elinden gelen bi tanidigina iscilik ucretiyle degistirtebilirsin...yoksa turkiye de 400$ degil ama 400 ytl ye degistiriyorlar...
arkadasim telefonun cami kirilmasi demek tum dokunmatik ekranin degismesi demek oluyor...o yuzden biraz tuzlu...hele de turkiye de fahis fiyatlara yapiliyor ekran degisimi...sana tavsiem yurt disindan bi ekran getirt tanidigin varsa,internette videolardan bakarak kendin degistir elinden geliyorsa...ya da getirttigin ekrani elinden gelen bi tanidigina iscilik ucretiyle degistirtebilirsin...yoksa turkiye de 400$ degil ama 400 ytl ye degistiriyorlar...
benim iphonu goturdüğüm arkadaşta var işini görür kadıkoyde geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: reiis
benim iphonu goturdüğüm arkadaşta var işini görür kadıkoyde geçmiş olsun
Alıntıları Göster
Arkadaşım senin başına gelen banada gelmişti baya araştırdım ve sonunda dokunmatik ekranla birlikte camı 310 ytl'ye doğubank'ta değiştirdim.Bu aralar iphone sıkıntısı olduğu için fiyatlar 350 ytl'ye kadar çıkmış ama sen yinede zorla biraz pazarlık yap orta biyerlerde anlaşırsınız belki..
quote:
Orijinalden alıntı: Akid
Arkadaşım senin başına gelen banada gelmişti baya araştırdım ve sonunda dokunmatik ekranla birlikte camı 310 ytl'ye doğubank'ta değiştirdim.Bu aralar iphone sıkıntısı olduğu için fiyatlar 350 ytl'ye kadar çıkmış ama sen yinede zorla biraz pazarlık yap orta biyerlerde anlaşırsınız belki..
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun 450-500 civarı gidiyo :S
quote:
Orijinalden alıntı: MrtPlt
Geçmiş olsun 450-500 civarı gidiyo :S
Alıntıları Göster
bence sat kurtul.bu arada sıfırı ne kadar
quote:
Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.
bence sat kurtul.bu arada sıfırı ne kadar
Alıntıları Göster
LCD ile ön camı ayırmayı başarabilirsen sadece cam ebay de 10 dolara satılıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: pyrotechnician
LCD ile ön camı ayırmayı başarabilirsen sadece cam ebay de 10 dolara satılıyor :)
Alıntıları Göster
dealextreme 'e bi uğra bence 10-15$'a bu sorundan kurtulabilirsin ... Türkiye'deki işgüzarlara güvenme bence bu konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: cvZip
dealextreme 'e bi uğra bence 10-15$'a bu sorundan kurtulabilirsin ... Türkiye'deki işgüzarlara güvenme bence bu konuda.
Alıntıları Göster
bu sorundan 10 dolara kurtulabilirsem ne mutlu bana
quote:
Orijinalden alıntı: baxanabi
bu sorundan 10 dolara kurtulabilirsem ne mutlu bana
Alıntıları Göster
resım ekleyebılırmısn arkadasım
quote:
Orijinalden alıntı: cvZip
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cvZip
Dealextreme'de malesef yok yada ben bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
quote:
Orjinalden alıntı: cvZip
Dealextreme'de malesef yok yada ben bulamadım.
Alıntıları Göster
hemen almak istiyorsanız gittigidiyorda var.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeak
hemen almak istiyorsanız gittigidiyorda var.
Alıntıları Göster
2 yıl olmuş son mesajdan beri ama, yeni girenler olursa diye yazıyorum. bugün değiştirtdim 90 tl ye mal oldu, cesaret edebilirseniz kendiniz 50-65 tl arası ekran alıpta değiştirebilirsiniz. http://www.iphoneankara.com/ ankarada olanlara yardımcı olabilir 15 dk sürmüyor, isterseniz çizilmemesi için ekrana kaplamada koyuyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: noktafat
2 yıl olmuş son mesajdan beri ama, yeni girenler olursa diye yazıyorum. bugün değiştirtdim 90 tl ye mal oldu, cesaret edebilirseniz kendiniz 50-65 tl arası ekran alıpta değiştirebilirsiniz. http://www.iphoneankara.com/ ankarada olanlara yardımcı olabilir 15 dk sürmüyor, isterseniz çizilmemesi için ekrana kaplamada koyuyorlar
Alıntıları Göster
benim arkadaştada ipod touch var iç ekran değişecekte o ne kadara 90 liraya fln olursa yaptırırım valla xD
quote:
Orijinalden alıntı: Carnadormania
benim arkadaştada ipod touch var iç ekran değişecekte o ne kadara 90 liraya fln olursa yaptırırım valla xD
Alıntıları Göster
cihaz 2g mi 3g mı eger 3g ıse ankara balıkcıoglunda toptancılar var 40tl dokunmatık panel 20 taktırsan olur sana 60tl bıraz mantıklı ve uyanık olmak lazım onlarda toptancıdan o fıyata alıp sana 90 veya 100 dıyorlar ıste
quote:
Orijinalden alıntı: ysyselimy
cihaz 2g mi 3g mı eger 3g ıse ankara balıkcıoglunda toptancılar var 40tl dokunmatık panel 20 taktırsan olur sana 60tl bıraz mantıklı ve uyanık olmak lazım onlarda toptancıdan o fıyata alıp sana 90 veya 100 dıyorlar ıste
Alıntıları Göster
bu 90 lıra 3g ıcın heralde
benım 2g nın de dun ekran camı catladı sadece ama bunlar bırlesık oldugu ıcın komple ekran degısıo heralde
sadece camı halledecegımız bı yer varmı
quote:
Orijinalden alıntı: NETMAR
benım 2g nın de dun ekran camı catladı sadece ama bunlar bırlesık oldugu ıcın komple ekran degısıo heralde
Hocam 2G'lerde camla dokunmatik ekran birleşik oldugundan bayaa maliyetli olur.3G'lerde camla dokunmatik ekran ayrı ama 2G'lerde oyle degıl
quote:
Orijinalden alıntı: Dream14
quote:
Orijinalden alıntı: NETMAR
Hocam 2G'lerde camla dokunmatik ekran birleşik oldugundan bayaa maliyetli olur.3G'lerde camla dokunmatik ekran ayrı ama 2G'lerde oyle degıl