Şimdi Ara

iphone camı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphoneını bugun camı kırıldı varmıdır bi tamiri bilen varmı?

• DEĞİŞTİREBİLİRSİN TAMİR YOK DİYE BİLİYORUM? 400$ OLMASI LAZIM FİYATININDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

DEĞİŞTİREBİLİRSİN TAMİR YOK DİYE BİLİYORUM? 400$ OLMASI LAZIM FİYATININDA
    sadece cam 400 dolarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: baxanabi

sadece cam 400 dolarmı

Alıntıları Göster
    oncelikle gecmis olsun...

arkadasim telefonun cami kirilmasi demek tum dokunmatik ekranin degismesi demek oluyor...o yuzden biraz tuzlu...hele de turkiye de fahis fiyatlara yapiliyor ekran degisimi...sana tavsiem yurt disindan bi ekran getirt tanidigin varsa,internette videolardan bakarak kendin degistir elinden geliyorsa...ya da getirttigin ekrani elinden gelen bi tanidigina iscilik ucretiyle degistirtebilirsin...yoksa turkiye de 400$ degil ama 400 ytl ye degistiriyorlar...

www.pdaparts.com sitesinde en son 170$ di...

• quote:

Orijinalden alıntı: willbecoder

oncelikle gecmis olsun...

arkadasim telefonun cami kirilmasi demek tum dokunmatik ekranin degismesi demek oluyor...o yuzden biraz tuzlu...hele de turkiye de fahis fiyatlara yapiliyor ekran degisimi...sana tavsiem yurt disindan bi ekran getirt tanidigin varsa,internette videolardan bakarak kendin degistir elinden geliyorsa...ya da getirttigin ekrani elinden gelen bi tanidigina iscilik ucretiyle degistirtebilirsin...yoksa turkiye de 400$ degil ama 400 ytl ye degistiriyorlar...

www.pdaparts.com sitesinde en son 170$ di...

Alıntıları Göster
    benim iphonu goturdüğüm arkadaşta var işini görür kadıkoyde geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: reiis

benim iphonu goturdüğüm arkadaşta var işini görür kadıkoyde geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşım senin başına gelen banada gelmişti baya araştırdım ve sonunda dokunmatik ekranla birlikte camı 310 ytl'ye doğubank'ta değiştirdim.Bu aralar iphone sıkıntısı olduğu için fiyatlar 350 ytl'ye kadar çıkmış ama sen yinede zorla biraz pazarlık yap orta biyerlerde anlaşırsınız belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akid

Arkadaşım senin başına gelen banada gelmişti baya araştırdım ve sonunda dokunmatik ekranla birlikte camı 310 ytl'ye doğubank'ta değiştirdim.Bu aralar iphone sıkıntısı olduğu için fiyatlar 350 ytl'ye kadar çıkmış ama sen yinede zorla biraz pazarlık yap orta biyerlerde anlaşırsınız belki..

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun 450-500 civarı gidiyo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtPlt

Geçmiş olsun 450-500 civarı gidiyo :S

Alıntıları Göster
    bence sat kurtul.bu arada sıfırı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

bence sat kurtul.bu arada sıfırı ne kadar

Alıntıları Göster
    LCD ile ön camı ayırmayı başarabilirsen sadece cam ebay de 10 dolara satılıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrotechnician

LCD ile ön camı ayırmayı başarabilirsen sadece cam ebay de 10 dolara satılıyor :)

Alıntıları Göster
    dealextreme 'e bi uğra bence 10-15$'a bu sorundan kurtulabilirsin ... Türkiye'deki işgüzarlara güvenme bence bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvZip

dealextreme 'e bi uğra bence 10-15$'a bu sorundan kurtulabilirsin ... Türkiye'deki işgüzarlara güvenme bence bu konuda.

Alıntıları Göster
    bu sorundan 10 dolara kurtulabilirsem ne mutlu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: baxanabi

bu sorundan 10 dolara kurtulabilirsem ne mutlu bana

Alıntıları Göster
    resım ekleyebılırmısn arkadasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvZip

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cvZip

Dealextreme'de malesef yok yada ben bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Orjinalden alıntı: cvZip

Dealextreme'de malesef yok yada ben bulamadım.

Alıntıları Göster
    hemen almak istiyorsanız gittigidiyorda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

hemen almak istiyorsanız gittigidiyorda var.

Alıntıları Göster
    2 yıl olmuş son mesajdan beri ama, yeni girenler olursa diye yazıyorum. bugün değiştirtdim 90 tl ye mal oldu, cesaret edebilirseniz kendiniz 50-65 tl arası ekran alıpta değiştirebilirsiniz.
    http://www.iphoneankara.com/ ankarada olanlara yardımcı olabilir 15 dk sürmüyor, isterseniz çizilmemesi için ekrana kaplamada koyuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

2 yıl olmuş son mesajdan beri ama, yeni girenler olursa diye yazıyorum. bugün değiştirtdim 90 tl ye mal oldu, cesaret edebilirseniz kendiniz 50-65 tl arası ekran alıpta değiştirebilirsiniz.
    http://www.iphoneankara.com/ ankarada olanlara yardımcı olabilir 15 dk sürmüyor, isterseniz çizilmemesi için ekrana kaplamada koyuyorlar

Alıntıları Göster
    benim arkadaştada ipod touch var iç ekran değişecekte o ne kadara 90 liraya fln olursa yaptırırım valla xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania

benim arkadaştada ipod touch var iç ekran değişecekte o ne kadara 90 liraya fln olursa yaptırırım valla xD

Alıntıları Göster
    cihaz 2g mi 3g mı eger 3g ıse ankara balıkcıoglunda toptancılar var 40tl dokunmatık panel 20 taktırsan olur sana 60tl bıraz mantıklı ve uyanık olmak lazım onlarda toptancıdan o fıyata alıp sana 90 veya 100 dıyorlar ıste
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysyselimy

cihaz 2g mi 3g mı eger 3g ıse ankara balıkcıoglunda toptancılar var 40tl dokunmatık panel 20 taktırsan olur sana 60tl bıraz mantıklı ve uyanık olmak lazım onlarda toptancıdan o fıyata alıp sana 90 veya 100 dıyorlar ıste

Alıntıları Göster
    bu 90 lıra 3g ıcın heralde

benım 2g nın de dun ekran camı catladı sadece ama bunlar bırlesık oldugu ıcın komple ekran degısıo heralde

sadece camı halledecegımız bı yer varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETMAR

benım 2g nın de dun ekran camı catladı sadece ama bunlar bırlesık oldugu ıcın komple ekran degısıo heralde

Hocam 2G'lerde camla dokunmatik ekran birleşik oldugundan bayaa maliyetli olur.3G'lerde camla dokunmatik ekran ayrı ama 2G'lerde oyle degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream14

quote:

Orijinalden alıntı: NETMAR

Hocam 2G'lerde camla dokunmatik ekran birleşik oldugundan bayaa maliyetli olur.3G'lerde camla dokunmatik ekran ayrı ama 2G'lerde oyle degıl

Alıntıları Göster
    iphone 3g 8gb/16gb
    cam+dokunmatik panel+MONTAJ 75 tl

kullandığımız ürün A+ KALİTE

montajda kullandığımız DOKUNMATİK ORJİNALDİR. Ürün montajını aynı gün yapıp şehir içi

aynı gün teslim şehir dışı ertesi gün teslimdir.

dokunmatik panel+montaj 75 tl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.