Şimdi Ara

iPhone cihazımı hangi servise yollamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 plus cihazım çalışır durumda sadece ön kamera açılmıyor ikinci el olarak aldım öncesinde bişey oldumu bilmiyorum pupa ya yolladım sıvı teması var dendi garanti bu ay sonu bitiyor Kahramanmaraş da ikamet ediyorum burda pupa var sadece cihazın değişimini istiyorum hangi servise yollamalıyım yollasamda başarılı olurmuyum acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıvı teması varsa; her servis aynı şeyi söyleyecektir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeyken sıvı teması falan olmadı ama ikinci el cihaz işte bilemiyoruz ne bilim farklı bir servis falan denesem diye ümitleniyorum sadece :(

• Hocam başka servise vererek şansınızı deneyin farklı sonuçlar alabilirisiniz İzmir genpa servisini öneririm kargo ile gönderim yaparsınız işini premium Apple servislerinden iyi yapıyorlar izmirdeki genpa için konuşuyorum hızlı çalışmları mail lere cevap vermeleri de cabası

• Bana gönder ayfonum olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: slymngbs48

Hocam başka servise vererek şansınızı deneyin farklı sonuçlar alabilirisiniz İzmir genpa servisini öneririm kargo ile gönderim yaparsınız işini premium Apple servislerinden iyi yapıyorlar izmirdeki genpa için konuşuyorum hızlı çalışmları mail lere cevap vermeleri de cabası
    Hocam garanti süremiz biraz kısıtlı burdan(Kahramanmaraş) biraz uzak düşer İzmir ayrıca genpayla ilgili pek olumlu yorumlar yok nette ama dediğiniz gibi farklı bir servise yollamayı bende düşünüyorum ama hangisi bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: serdaryigiter

Bana gönder ayfonum olsun
    3 bin tl kadar yolla sana yollim senin ayfonun olsun hemde 7 plus 😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genpa ile olumsuz deneyim yaşayan çok ama ben izmir genpa için konuşuyorum gayet iyiler bence, kargoya gelecek olursak kmaraştan izmire max 2 günde ulaşır cihaz ama illa genpa olacak diye şart yok başka serviste olur zaten onlarda sıvı teması var derlerse yapacak birşey yok dışarıda telefoncuda yaptırırsınız göndermeden önce Apple ile iletişime geçip garantinin az kaldığını söylersen yardımcı olacaklardır

• quote:

Orijinalden alıntı: slymngbs48

Genpa ile olumsuz deneyim yaşayan çok ama ben izmir genpa için konuşuyorum gayet iyiler bence, kargoya gelecek olursak kmaraştan izmire max 2 günde ulaşır cihaz ama illa genpa olacak diye şart yok başka serviste olur zaten onlarda sıvı teması var derlerse yapacak birşey yok dışarıda telefoncuda yaptırırsınız göndermeden önce Apple ile iletişime geçip garantinin az kaldığını söylersen yardımcı olacaklardır
    İzmir genpayla ilgili bir bilgim yok sadece dediğim gibi genpayla ilgili yorumlar okudum sadece,dışarda yapılıyormuş zaten sordum uygunda yapılıyor ama benimde biraz amacım cihazın değişimi malum garanti süresi bitmek üzere kasadada biraz çizik falan var o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: SonOsmanli46

3 bin tl kadar yolla sana yollim senin ayfonun olsun hemde 7 plus 😀

Alıntıları Göster
    Sıvı temaslı cihaza 3000 TL verecek enayi bulursanız bize de haber verin :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Sıvı temaslı cihaza 3000 TL verecek enayi bulursanız bize de haber verin :))

Alıntıları Göster
    Bedava iPhone verecek varsa sizde bana haber verin,ayrıca sıvı teması var ama kullanılıyor cihaz çalışır durumda teknik servisin teşhisi o

• Ankara'da tanıdığınız varsa Bireysel Bilişim var.Yetkili Apple Servisi'dir.

https://apple.bireysel.com.tr/

Ben 2 kez garantiden iPhone değiştirdim. İşlemleri hızlı bir şekilde hallettiler.

Ama servise almadan önce fiziksel olarak hasar (vuruk, göcük vs. yoksa kılcal çizikler falan sorun değil) olup olmadığı kontrol edilir.

Servise aldıktan sonra ise sıvı teması olup olmadığına bakılır.

Başka bir servis sıvı teması dediyse muhtemelen diğer servisler de onu tespit edecektir.
  • Yok para vermem sahibinden 1500 tl ye dolu sivi temasli onlardanda bedavaya istedim bedava ver alim. Hem bak senin ayfonun olmuş benimde olur

• quote:

Orijinalden alıntı: SonOsmanli46

Bedava iPhone verecek varsa sizde bana haber verin,ayrıca sıvı teması var ama kullanılıyor cihaz çalışır durumda teknik servisin teşhisi o

Alıntıları Göster
    Ne zaman oksitlenip dead end olacağı belli olmayan cihaza 100 lira bile verilmez. Sıvı teması varsa bugün değilse yarın oksitlenip kullanılmaz hale gelecek. Parayı alıp çöpe atmak ile eş değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaryigiter

Yok para vermem sahibinden 1500 tl ye dolu sivi temasli onlardanda bedavaya istedim bedava ver alim. Hem bak senin ayfonun olmuş benimde olur
    1500 tl ye kimse 7 plus vermez ancak icloudlular belki o fiyattır bilmiyorum ki cihazın sıvı temasını anlamak için teknik servis elemanı yada üst düzey bileğiniz olması gerekiyor çalışır bir durumda kullanılan sadece ön kamerası çalışmayan bir 7 plusu kimse bedavaya yada 1500 tl ye vermez ☺️😉

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Ne zaman oksitlenip dead end olacağı belli olmayan cihaza 100 lira bile verilmez. Sıvı teması varsa bugün değilse yarın oksitlenip kullanılmaz hale gelecek. Parayı alıp çöpe atmak ile eş değer.

Alıntıları Göster
    Ya ben burda cihaz satıyorum kim alıyor diye bişey söylemedim ki arkadaşlar siz neden konuyla alakasız şekilde yorumlar yapıyorsunuz ki ben sadece Bilgi almak için konu açtım o diyor bedava ver sen diyorsun 100 lira verilmez satan yok zaten arkadaşlar 🤔

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.