Şimdi Ara

iphone da borsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone için imkb borsasını takip edebileceğim önereceğiniz borsa programı ne var arkadaşlar?

• Doviz uygulamasi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tramneil

İphone için imkb borsasını takip edebileceğim önereceğiniz borsa programı ne var arkadaşlar?

Ziraat trader ile anlık olarak borsayı takip edebiliyorsun hatta ziraat müşterisi iseniz ve yatırım hesabınız varsa anlık olarak alım satım da yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

İphone için imkb borsasını takip edebileceğim önereceğiniz borsa programı ne var arkadaşlar?

Ziraat trader ile anlık olarak borsayı takip edebiliyorsun hatta ziraat müşterisi iseniz ve yatırım hesabınız varsa anlık olarak alım satım da yapabilirsiniz

Anlik altin al sat yapiliyor mu? Bunu cok merak ediyorum. Ucretsi bir sekilde. Detaylari ogrenmek isterim
  • Foreksmobile anlik degerleri veren kullanisli bir uygulama. Eger akbank veya garanti kullaniyorsan akbank yatirimci ve garanti etrader uygulamalarida al sat yapabiledegin uygulamalar. Umarim yardimi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bkrmdn

Foreksmobile anlik degerleri veren kullanisli bir uygulama. Eger akbank veya garanti kullaniyorsan akbank yatirimci ve garanti etrader uygulamalarida al sat yapabiledegin uygulamalar. Umarim yardimi olur

bu foreksmobile 1 aydan sonra ücretli değil dimi
    bende eskiden blackberry varken matriks diye bir yazılım kullanıyordum 1 ay sonra aylık 5tl talep etti sevgili turkcell benden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkrmdn

Foreksmobile anlik degerleri veren kullanisli bir uygulama. Eger akbank veya garanti kullaniyorsan akbank yatirimci ve garanti etrader uygulamalarida al sat yapabiledegin uygulamalar. Umarim yardimi olur

bu foreksmobile 1 aydan sonra ücretli değil dimi
    bende eskiden blackberry varken matriks diye bir yazılım kullanıyordum 1 ay sonra aylık 5tl talep etti sevgili turkcell benden.

Ben daha kullanmaya baslayali 1 ay olmadi ama sanmiyorum ucretli oldugunu ama matriks mobile var alternatif olarak onu uzun zamandir kullaniyorum herhangi bi ucret talebi olmadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlıyorum foreks kurdum bende teşekkür ederim ilgilendiğin için.
  • etrader ücretsiz
  • garanti etrader, matriks mobil finans gibi uygulamalar var.
    hicbirinde anlik fiyat goremezsiniz. anlik gormek icin uye olmaniz veya ilgili bankanin musterisi olmaniz gerekir.
    uye oldunuz, hesabiniz varsa alim satim yapabilirsiniz.
    derinlik gormek istiyorsaniz aylik 20-30 tl civari ekstra para verip derinlik bilgilerini de gorebilirsiniz.
  • Evet bende finans yatirim musterisiyim finansonline kullaniyorum cok memnunum foreks borsa icin anlik takip edeliyordunuz suan bilmiom en iyisi matriks sanirim ucretli tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: msod

garanti etrader, matriks mobil finans gibi uygulamalar var.
    hicbirinde anlik fiyat goremezsiniz. anlik gormek icin uye olmaniz veya ilgili bankanin musterisi olmaniz gerekir.
    uye oldunuz, hesabiniz varsa alim satim yapabilirsiniz.
    derinlik gormek istiyorsaniz aylik 20-30 tl civari ekstra para verip derinlik bilgilerini de gorebilirsiniz.

Dediginize katiliyorum hocam yasa geregi anlik goruntu alamiyorsunuz ama forex mobile uygulamasi anlik baglanti imkani veriyor. Bende inanmamistim ancak hisse senedi islem saatlerini kontrol ettigimde gecikme olmadigini gordum. Diger borsa uygulamalarinda 15 dk.lik gecikme oluyor.
  • Yeni konu acmiyim burdan sorayim is cep ve kuveyt turk bankalarinin cep uygulamalarini kullaniyorum cepten doviz ve altin al sat yapan banka varmi is cep ve kuveytte yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tsp7

Yeni konu acmiyim burdan sorayim is cep ve kuveyt turk bankalarinin cep uygulamalarini kullaniyorum cepten doviz ve altin al sat yapan banka varmi is cep ve kuveytte yok

uygulama var mı bilememde bankaların web sitelerini pc deki gibi açabilen telefonlar varsa rahatlıkta iş bankasından olur adnriodler flash açabilio o yüznden onlarda sorun olmaz sanırım...
  • anlık borsa için foreks mobil kullanın arkadaşlar.. düşük yüksekleri bile ücretsiz izleyebiliyorsunuz.
  • akban yatırımcı kullanabilirsiniz. anlık borsa verilerini görebilirsiniz. bunun için akbank müşterisi olmanız gerekmez.
  • doviz beta
  • Foreks Mobile anlık ve ücretsiz.
  • iphone 4 ,te

derinlik hisse
    derinlik vob
    al-sat hisse
    al-sat vob kontratı

yapan arkadaşlar var mı? aracı kuruma bu hizmetler karsılıgı kac lira ödüyorlar.güncel cevaplar olursa sevinirim.

syg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.