Bildirim
iphone da borsa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Doviz uygulamasi var -
quote:
Orijinalden alıntı: tramneil
İphone için imkb borsasını takip edebileceğim önereceğiniz borsa programı ne var arkadaşlar?
Ziraat trader ile anlık olarak borsayı takip edebiliyorsun hatta ziraat müşterisi iseniz ve yatırım hesabınız varsa anlık olarak alım satım da yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: anelka39
quote:
İphone için imkb borsasını takip edebileceğim önereceğiniz borsa programı ne var arkadaşlar?
Ziraat trader ile anlık olarak borsayı takip edebiliyorsun hatta ziraat müşterisi iseniz ve yatırım hesabınız varsa anlık olarak alım satım da yapabilirsiniz
Anlik altin al sat yapiliyor mu? Bunu cok merak ediyorum. Ucretsi bir sekilde. Detaylari ogrenmek isterim -
Foreksmobile anlik degerleri veren kullanisli bir uygulama. Eger akbank veya garanti kullaniyorsan akbank yatirimci ve garanti etrader uygulamalarida al sat yapabiledegin uygulamalar. Umarim yardimi olur
quote:
Orijinalden alıntı: bkrmdn
Foreksmobile anlik degerleri veren kullanisli bir uygulama. Eger akbank veya garanti kullaniyorsan akbank yatirimci ve garanti etrader uygulamalarida al sat yapabiledegin uygulamalar. Umarim yardimi olur
bu foreksmobile 1 aydan sonra ücretli değil dimi
bende eskiden blackberry varken matriks diye bir yazılım kullanıyordum 1 ay sonra aylık 5tl talep etti sevgili turkcell benden. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bkrmdn
bu foreksmobile 1 aydan sonra ücretli değil dimi
bende eskiden blackberry varken matriks diye bir yazılım kullanıyordum 1 ay sonra aylık 5tl talep etti sevgili turkcell benden.
Ben daha kullanmaya baslayali 1 ay olmadi ama sanmiyorum ucretli oldugunu ama matriks mobile var alternatif olarak onu uzun zamandir kullaniyorum herhangi bi ucret talebi olmadi -
anlıyorum foreks kurdum bende teşekkür ederim ilgilendiğin için. -
etrader ücretsiz -
garanti etrader, matriks mobil finans gibi uygulamalar var.
hicbirinde anlik fiyat goremezsiniz. anlik gormek icin uye olmaniz veya ilgili bankanin musterisi olmaniz gerekir.
uye oldunuz, hesabiniz varsa alim satim yapabilirsiniz.
derinlik gormek istiyorsaniz aylik 20-30 tl civari ekstra para verip derinlik bilgilerini de gorebilirsiniz. -
Evet bende finans yatirim musterisiyim finansonline kullaniyorum cok memnunum foreks borsa icin anlik takip edeliyordunuz suan bilmiom en iyisi matriks sanirim ucretli tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: msod
garanti etrader, matriks mobil finans gibi uygulamalar var.
hicbirinde anlik fiyat goremezsiniz. anlik gormek icin uye olmaniz veya ilgili bankanin musterisi olmaniz gerekir.
uye oldunuz, hesabiniz varsa alim satim yapabilirsiniz.
derinlik gormek istiyorsaniz aylik 20-30 tl civari ekstra para verip derinlik bilgilerini de gorebilirsiniz.
Dediginize katiliyorum hocam yasa geregi anlik goruntu alamiyorsunuz ama forex mobile uygulamasi anlik baglanti imkani veriyor. Bende inanmamistim ancak hisse senedi islem saatlerini kontrol ettigimde gecikme olmadigini gordum. Diger borsa uygulamalarinda 15 dk.lik gecikme oluyor. -
Yeni konu acmiyim burdan sorayim is cep ve kuveyt turk bankalarinin cep uygulamalarini kullaniyorum cepten doviz ve altin al sat yapan banka varmi is cep ve kuveytte yok
quote:
Orijinalden alıntı: tsp7
Yeni konu acmiyim burdan sorayim is cep ve kuveyt turk bankalarinin cep uygulamalarini kullaniyorum cepten doviz ve altin al sat yapan banka varmi is cep ve kuveytte yok
uygulama var mı bilememde bankaların web sitelerini pc deki gibi açabilen telefonlar varsa rahatlıkta iş bankasından olur adnriodler flash açabilio o yüznden onlarda sorun olmaz sanırım... -
anlık borsa için foreks mobil kullanın arkadaşlar.. düşük yüksekleri bile ücretsiz izleyebiliyorsunuz. -
akban yatırımcı kullanabilirsiniz. anlık borsa verilerini görebilirsiniz. bunun için akbank müşterisi olmanız gerekmez. -
doviz beta -
Foreks Mobile anlık ve ücretsiz. -
iphone 4 ,te
derinlik hisse
derinlik vob
al-sat hisse
al-sat vob kontratı
yapan arkadaşlar var mı? aracı kuruma bu hizmetler karsılıgı kac lira ödüyorlar.güncel cevaplar olursa sevinirim.
syg
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X