Şimdi Ara

iphone da çift simkart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iphone da çift simkart kullanabileceğinizi biliyormusunuz? piyasada bulunan iki sim kartı keserek tek sim kart yapan kartlarla çift sim kart kullanabilirsiniz . ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum herhangi bir problem yok. hangi hattı seçerseniz onu açıyor. telefon kapanmasına gerek olmadığı için gayet hızlı bi geçiş sağlıyor. hatta isterseniz zamana gore iki sim kart arasında otomatik geçiş de yapabiliyor. sim kart değiştirmeye son. telefoncularda 5-10 ytl gibi bi ucretle satılıyor. güle güle kullanın.

• biraz daha açalım

HATTA iPhone İÇİN OLANI BİLE VAR

http://eceen.en.alibaba.com/product/200019343/202527317/Accessories_for_iPod_iPhone_/Double_SIM_Card_for_iPhone_SCIP_002_.html

ADIDA : Double SIM Card for İphone

• Alibaba.com dolandırıcı dolu pek fazla tavsiye etmem
  • yok ben sadece bi örnek olarak gösterdim zaten almaya kalkıcak olan gider yanındaki dükkandan alır o kadar uçmaya gerek yok
  • Bende genel olarak bulaşmayın dedim.Ama hakikaten dikkatli olun alibaba ile işi olanlar..
  • Peki bi soru,
    Bu çift simi benim n80 de kullanmıştım, sim bölümlerini kesip bi cipe yerleştiriyorsun.Ana menude ikon gözüküyor seçiyorsun falan.
    Sen kullanıyorum demişssin Nevy, menude nasıl bir program çıkıyor kurunca, malum osx platformu...?
  • arkadaslar ordan veya burdan alın diye demiyorum. bilmeyenler için bilgi amacıyla soyledim. hemen hemen cogu telefoncuda vardır. fazla para da diil max 10 ytl dir. problem oluryo mu diyenlere de cevabım hayır. yaklaşık 2-2.5 aydır kullanıyorum hiç problem cıkmadı. 2-3 sanıyede hat degıstırmek ıcın bırebır cozum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi de cihazı pasaporta kaydettirirken tek bir operatöre kaydediyorsunuz. Ve o operatörü değiştirme şansınız 2 yıl için olmuyor. Çift sim çalışıyorsa aynı GSM altından olması gerekiyor.
  • arkdaslar bu cıft sım kullanmayı bende denemek ıstıyorum yapmam gerek nedırben mersınde yasıyorum burdakı telefoncularda bulunurmu acaba ne yapam gerek yardımcı olursanız sewınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

İyi de cihazı pasaporta kaydettirirken tek bir operatöre kaydediyorsunuz. Ve o operatörü değiştirme şansınız 2 yıl için olmuyor. Çift sim çalışıyorsa aynı GSM altından olması gerekiyor.

Bu olayda iki hat birlikte çalışmıyor her biri açıkken diğeri kapalı kalıyor anladığım kadarıyla o yüzden sorun olmaz
  • anlamadıgım nokta yukarıda neden ıphone ıcın demıs sonucta sım kartın buyuklugu bellı burada mantık ıkı sımkartı aynı kartta bırlstırıyorsun acıp kaaptıncada kart secıyorsun mantık bu sanırım ... ızmırde bu ıslem cankayada yapılıyor duyduguma gore..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

İyi de cihazı pasaporta kaydettirirken tek bir operatöre kaydediyorsunuz. Ve o operatörü değiştirme şansınız 2 yıl için olmuyor. Çift sim çalışıyorsa aynı GSM altından olması gerekiyor.

Nasıl yani? Kayıttan sonra illa kayıt ettiğim operatörde mi kalmak zorundayım??
  • Telefonu hatta kaydettiğimizde başka hat kullanamıyor muyuz? Nasıl yani yaaaa :) Arkadaşlar Turkcell Extra sadece bir aracı. TK ile bizim aramızda. Ben telefonumu Turkcell Extra'da başka bir Turkcell Numarasıyla kaydettirdim ama şu an AVEA kullanıyorum.
  • Arkadaşlar kafaları karıştırmayın herhangı bır operator ornegın turkcell den kaydettırdınız ıstedıgınız operator ıle sorunsuz kullanabılırsınız. onun mantıgı su kacak olarak gelen telefonu kayıt altına almak ıcın bır yasa ve tum operatorlerde bu yasaya uyuyor. kısaca turkcellden kaydedıp aveayıyı sorunsuz kullanabılırsınız amaç telı tr de bır oparator altınada kayıda almak ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

anlamadıgım nokta yukarıda neden ıphone ıcın demıs sonucta sım kartın buyuklugu bellı burada mantık ıkı sımkartı aynı kartta bırlstırıyorsun acıp kaaptıncada kart secıyorsun mantık bu sanırım ... ızmırde bu ıslem cankayada yapılıyor duyduguma gore..

iPhone için demesinin sebebi iPhone undaki sim kart aparatını çıkartıp direk onu takmam yani iPhone sim aparatına yapılıyor işlem
  • iphone sim aparatı falan yokkı , normal her sım kartın takıldıgı standart bır yer , ha şunu dıyoarsa o başka sim aparatı yerıne dırek sabır bır apartsa onu bılemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

iphone sim aparatı falan yokkı , normal her sım kartın takıldıgı standart bır yer , ha şunu dıyoarsa o başka sim aparatı yerıne dırek sabır bır apartsa onu bılemem

Sim aparatından kasıtları sim kartının takıldığı kızak, direk kızağa o çipi yerleştirmişler sen çipli kızağa hattı takıp kullanıyosun.

Bu arada arkadaşlar kafa karıştırmayın kaydettiğin operatörü kullanmak zorunda değilsin.Ben türkcelle kaydettirdim avea kullanıyorum.Öle birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.