Önce çin firmaları,ardından philips derken bir gözü karada koreden çıktı. Samsung firması D900kasasını biraz genişleterek oturtuğu d880 hem çift kartlı hemde diğer 2 simkartlılar gibi büyük ekranlı
104 x 51 x 18,9 GSM (900/1800/1900 MHz).GPRS, EDGE 10 FM radio, Bluetooth 2.0 TFT 262000 QVGA EKRAN MikroSD hafıza kartı
Fake gibi geldi bana...
Sonunda büyük bi firma el attı bu işe
evet gercekten guzel bir gelisme ama niye d900un kasasini kullanmislarki bu kadar guzel telefon tasarimi yapan bir firma cift simkart olayina girincemi tasarimdan vazgecti!Bana biraz sacma geldi.farkli bir tasarimla yapsalarmis daha guzel olurmus.
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Sonunda büyük bi firma el attı bu işe
2-3 sitede rastladım
SAMSUNG GİBİ BİR MARKANIN DUAL SİM OLAYINA EL ATMASI TABİİKİ DE GÜZEL BİR OLAY...
TELEFON İYİ HOŞ GÜZEL AMA İŞTE YİNE KLASİK SAMSUNG PROBLEMİ ÇIKIYOR KARŞIMIZA : O DA ŞARJ OLAYI....
TELEFONUN ŞARJI YETERSİZ CEBİTTEKİ GÖREVLİ NORMAL ŞARTLARDA 2 GÜN DEDİ....
ANCAK DUAL SİM OLAYI RADYO KAMERA DERKEN BU TELİN ŞARJININ 2 GÜN BİLE ZOR GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM....
VALLA ÇOK GÜZEL TELEFON.AMA ÇİFT SİM KARTLI OLMASI BUNUN BATARYASINI DAHA ÇOK ETKİLER YANİ SANKİ BATARYASI BİR GÜN BİLE DAYANMAZ GİBİME GELİYOR ZATEN NORMALDEDE BİR GÜN DAYANMIYOR SİNİR OLUYORUM
banada fake gibi geldi. arkasından çekilen resimden öyle bir izlenimim oluştu
telpanın gelecek ürünler listesine girmiş fake değil. Çift sim kullananlar için güzel bir alternatif gibi...
cebitte telefonu sergilediler yahu ne fake i???
fiyatı 700 usd olacakmış.standtaki görevli öyle dedi.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Şebeke: Triband (GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900) İşletim sistemi: Java platformu (J2ME) Boyut ve ağırlık: 104 x 51 x 18.9 mm / ? Ekran: 2.3 inç 240x320 piksel 262.144 renk TFT Bellek: ? MB dahili bellek + microSD desteği Kamera: 3.2 MP, autofocus, led flaş Video kaydı: Var FM radyo: Var Bluetooth: Var, V2.0 A2DP profili desteği: Var Kızılötesi portu: Yok Döküman görüntüleyici: Var Batarya: 1200 mAH lityum iyon
batarya 1200mah ise bayağı güçlü 2 günden fazla gitmesi lazım.
D900 i'ye göre biraz kalın geldi bana!
quote:
Orjinalden alıntı: erdincdr
D900 i'ye göre biraz kalın geldi bana!
Birazdan daha fazla desek şuna..
D900i = 12.9mm D880 = 18.9mm
alinabiliritesi yuksek
ama su anda v8 im var 1 aydir kullaniyorum gayet memnunum da cift tel tasimak hamallik geliyor iste.bi ara gm alayimdedim sonra vazgectm buyuk bi firma cikarsada alsam ddm.insallah cok cok abarti olmaz fiyat fln 900den fazla olmamali yani bnm gozumde
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
TEKNİK ÖZELLİKLER
Şebeke: Triband (GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900) İşletim sistemi: Java platformu (J2ME) Boyut ve ağırlık: 104 x 51 x 18.9 mm / ? Ekran: 2.3 inç 240x320 piksel 262.144 renk TFT Bellek: ? MB dahili bellek + microSD desteği Kamera: 3.2 MP, autofocus, led flaş Video kaydı: Var FM radyo: Var Bluetooth: Var, V2.0 A2DP profili desteği: Var Kızılötesi portu: Yok Döküman görüntüleyici: Var Batarya: 1200 mAH lityum iyon
özellikler harika yani cift simli diğer telefonlara göre onlar cok dandik özellikler vardı gercekten bu tel piyasayı doyurur se ve nokia buna cevap vermezse samsung bu şie son noktayı koyar
Ohh be sonunda güvenilir bi firma çift simkart lı telefon işine girdi...
ne zaman çıkacağı belli mi?
Nokia ne zaman çıkarıcak çift simli ya??? Ama samsung gibi büyük firma giriyosa bu işe diğer büyük firmalarda 1 sene içinde kesin girerler
tasarım kötü bence.. şarj durumunuda göz önünde bulundurunca iyi sayılmaz...