Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasaya çıktımı var mı kullanan bu cihazı.
  • http://www.sibermarket.com.tr/urun.php?ID=2542

satışa çıkmış, çift hat ve sar değeri 0.219 olarak gözüküyor oldukça iyi, özellikleriyle yabana atılacak gibi değil sanırım malzeme kalitesi ve işcilikte iyi tek kusuru biraz kalın gibi ama ele alıp bakmayıncada net bir şey söylemek doğru olmaz fiyatta ortalama 650-700 civarında olacak gibi gözüküyor çift hatlı bir tel için fena değil gibi...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsamd880
    burdada satışa çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 24 Aralık 2007; 16:11:07 >

• ereyon'da stoktan teslim gözüküyor. alanlar bizi aydınlatırsa özellikle şarj ve kullanışlılık konusunda iyi olur.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=86546&ref=google&gclid=CO2tqaPowZACFQ6ZQwoddAv5Wg
  • Youtube deki videolarinda cihaz sanki biraz rutuslanmis gibi, arka kapak daha degisik daha guzel duruyor cokta kalin gozukmuyor arayuzu g600 e benziyor samsung kalitesini bu tele yansitmissa sanirim piyasada iyi is yapar telde cift sim olayinin disinda nerdeyse yok yok oldukca komple bir cihaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 25 Aralık 2007; 0:08:15 >
  • gsmarena daki kullanıcı yorumlarına baktım da ilginç şeyler yazmışlar..mesela bu telefon çift hat kullanma özelliği olan telefon olmasına rağmen aynı anda 2 hattıda kullanamadıklarını,resimlerde her iki hat için ayrı ayrı şebeke sinyali gözükmesine rağmen kendi telefonlarında sadece 1 şebeke sinyali olduğunu ve 1.hattan 2.hatta geçmek için telefonu resetlemek gerektiğini,1.hat açıkken 2.hat ın çağrı almadığını söylemişler..
    Gerçekten böyle ise bu telefon hiç bir işe yaramazki..eğer kullanan biri varsa lütfen bizi aydınlatsın arkadaşlarım..2 telefondan taşıma derdinden sağlam bir marka altında kurtulma şansı var benim için ama gsmarena daki yorumlar doğruysa kesinlikle fiyasko bir model olma durumu da var :)
  • SE yakında cıkarsa güzel olur artıkkk samsung almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

gsmarena daki kullanıcı yorumlarına baktım da ilginç şeyler yazmışlar..mesela bu telefon çift hat kullanma özelliği olan telefon olmasına rağmen aynı anda 2 hattıda kullanamadıklarını,resimlerde her iki hat için ayrı ayrı şebeke sinyali gözükmesine rağmen kendi telefonlarında sadece 1 şebeke sinyali olduğunu ve 1.hattan 2.hatta geçmek için telefonu resetlemek gerektiğini,1.hat açıkken 2.hat ın çağrı almadığını söylemişler..
    Gerçekten böyle ise bu telefon hiç bir işe yaramazki..eğer kullanan biri varsa lütfen bizi aydınlatsın arkadaşlarım..2 telefondan taşıma derdinden sağlam bir marka altında kurtulma şansı var benim için ama gsmarena daki yorumlar doğruysa kesinlikle fiyasko bir model olma durumu da var :)

serdar oradaki yorumlarda her zamanda doğru şeyler yazılmıyor diye düşünüyorum, o yorumlara bakıldığında dediğin gibi çift simin esprisi kalmaz bir yerde bir yanlışlık olmalı, böyle sorunlar yoktur sanıyorum özelliklede şu resetleme işi gerçekten mantıklı değil, özellik ve dizayn olarak güzel çift sim olayı samsungta hoş bir şey, kısa sürede sanırım konu daha netliğe kavuşur, umarım sıkıntı yoktur bende düşünmüyor değilim teli aslında çift sim olayından dolayı...

• ne bileyim 2 tane kullanıcı da orada aynı şeyi yazınca kafam karıştı biraz..ama dediğin gibi orada pek doğru şeyler yazılmıyor.nokia 6290 almadan önce de orayı okumuştum,şarjı 1-2 gün gidior yazmışlardı ama en az 4 gün gidiyor..3.15 mp ve otofokus özelliği ve çok geniş ekran olması ve tabiki çift hat olayı telefonun albenisini artırıyor..Ve en önemlisi inşallah sen düşünecelerinde haklı çıkarsın Turan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

batarya yı büyütmüşler.. 1200mAH..

eee çift sim çift şebeke demek
  • samsungun ilk kameralı telefonundada dandik sorunu vardı. sonra onu biriki özellik değişikliğiyle diğerinin aynı fiyatına yeniden sürdüler
    olabilir. zaten büyük firmalar bu tür teknolojilere bu sebeble ilk başta sıcak bakmazlar. markamızı öldürebilir diye
  • teli biraz inceledim,
    telin malzeme kalitesi iyi ön tarafı çok hoş siyah güzel bir rengi var yan taraflar metalik görünümlü yön ve navigasyon tuşu oldukça kullanışlı tuş takımı çok iyi arka kısım mat siyah kabartmalı genişliği d900 den biraz daha dar ancak biraz kalın d900 le karşılaştığında 3-4 mm gibi bir şey görünen, ağırlığı 113 gr yazmasına rağmen çok hissedilmiyor gibi, ekran oldukça büyük net ve parlaklığı iyi, menüsü g600 gibi nerdeyse, 4 adet teması var ondan farklı olarak tema oluşturma programı yok, gelen çağrılara video atanabiliyor. çift sim kullanımı ise tam inceleyemedim ancak incelediğim kadarıyla şöyle sim1 ve sim2 olarak gözüküyor iki simden gelen çağrıları alıyor ekranda gösteriyor, arama yaparkende sim1 direk aranabiliyor sim2 den arama yapmak istendiğinde sol yanda bir düğme var ordan sim1 yada sim2 seçilip arama yapılabiliyor tam anlayamadım yanlış bir şey söylemeyim ama buna benzer birşey ve bir sorun yok gibi gözüküyor, sim1 yada sim2 yi birinci hat yapmak istediğinde seçimden sonra tel açılıp kapanıyor. telin 3mp olan fotosu oldukça başarılı gibi, makro modu var video 352*288 çözünürlüğünde radyo ve müzik ses kalitesi oldukça iyi gibi, dış hoparlör sesi fazla değil ama oldukça yeterli oda g600 e benziyor müzik çalarında 4 adet ekolayzer ve 3d ses var. mesajlara melodi-mp3 atama yok, kayıt yeri olarak tel yada hafıza karta seçilebiliyor kısa sürede inceleyebildiklerim böyle alanlardan daha ayrıntılı bilgi edinebiliriz sanıyorum, şu an için benim kanaatim oldukça iyi ve görünümü güzel bir tel gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 26 Aralık 2007; 14:21:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

teli biraz inceledim,
    telin malzeme kalitesi iyi ön tarafı çok hoş siyah güzel bir rengi var yan taraflar metalik görünümlü yön ve navigasyon tuşu oldukça kullanışlı tuş takımı çok iyi arka kısım mat siyah kabartmalı genişliği d900 den biraz daha dar ancak biraz kalın d900 le karşılaştığında 3-4 mm gibi bir şey görünen, ağırlığı 113 gr yazmasına rağmen çok hissedilmiyor gibi, ekran oldukça büyük net ve parlaklığı iyi, menüsü g600 gibi nerdeyse, 4 adet teması var ondan farklı olarak tema oluşturma programı yok, gelen çağrılara video atanabiliyor. çift sim kullanımı ise tam inceleyemedim ancak incelediğim kadarıyla şöyle sim1 ve sim2 olarak gözüküyor iki simden gelen çağrıları alıyor ekranda gösteriyor, arama yaparkende sim1 direk aranabiliyor sim2 den arama yapmak istendiğinde sol yanda bir düğme var ordan sim1 yada sim2 seçilip arama yapılabiliyor tam anlayamadım yanlış bir şey söylemeyim ama buna benzer birşey ve bir sorun yok gibi gözüküyor, sim1 yada sim2 yi birinci hat yapmak istediğinde seçimden sonra tel açılıp kapanıyor. telin 3mp olan fotosu oldukça başarılı gibi, makro modu var video 352*288 çözünürlüğünde radyo ve müzik ses kalitesi oldukça iyi gibi, dış hoparlör sesi fazla değil ama oldukça yeterli oda g600 e benziyor müzik çalarında 4 adet ekolayzer ve 3d ses var. mesajlara melodi-mp3 atama yok, kayıt yeri olarak tel yada hafıza karta seçilebiliyor kısa sürede inceleyebildiklerim böyle alanlardan daha ayrıntılı bilgi edinebiliriz sanıyorum, şu an için benim kanaatim oldukça iyi ve görünümü güzel bir tel gibi...

küçük incelemen çok iyi oldu turan dostum..çift hat kullanımını daha detaylı inceleyebilirsen çok sevinirim.birde ekranda her iki sim içinde anten göstergesi varmıydı resimlerdeki gibi? daha öne yazdığım gibi gsmarenadaki yorum yapanlar tek anten göstergesi var demişlerde...

• İki sim ayrı ayrı ekranda gösteriyordu kardeş...
    bu arada kızak mekanızmasınıda oldukça iyi ve sağlam gözüküyordu...
    edit: rehber kayıtlarını tel ve sim olarak birlikte veya ayrı ayrı gösterebiliyor, ve profil ayarlarında mesajlara melodi-mp3 atama yok, ancak tel hafızasına kayıt edilen kişilere mesaj sesi olarak istenilen melodi-mp3 de atanabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 26 Aralık 2007; 21:17:21 >
  • çift sim olması 300kaat edio demekki

399YTL ye D900i var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

çift sim olması 300kaat edio demekki

399YTL ye D900i var

eder tabi..
    2 sim kart taşımak için 2 tane d900 lazım,2 tane d900 800 kaat ediyor ..gördünmü 100 ytl kardasın
  • ayrıca eğer yanılmıyorsam foto ve video kalitesi beklentinin üzerinde olacak kısa incelememe göre tahminim öyle, özellikle videosu iç mekanda bile çok akıcıydı ve takılma yoktu artı d900 le kıyaslamak yanlış gibi, genel anlamda g600 e950 gibi tellerle kıyaslamak daha doğru sanırım çünkü daha benzer özellikler bu tellerde var, d900 biraz daha farklı bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 26 Aralık 2007; 18:27:06 >
  • arkadaşlar alıp da kullananlar ya da daha başka bir çift hatlı telefonla kıyaslarsanız nasıl?çünkü generalmobile'de sorunlar olduğunu duydum diğer orite ye falan da güvenemiyorum bunun da fiyatı düşücektir tahminimce 500 e kadar 1-2 ay içerisinde.şu anda almaya kalksanız çok yani 700-750 milyon...
    tasarım konusunda da elime alıp incelemedim o telefonu ama ben biraz daha tasarımlı hoş görünen ywni birşey beklerdim...
  • aldım, şu an yolda... hepsiburada.com

724 ytl - 20 ytl hediye çeki...

gelince artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

aldım, şu an yolda... hepsiburada.com

724 ytl - 20 ytl hediye çeki...

gelince artık...

hayırlı olsun...biz de merakla bekliyoruz yorumlarını ve gözlemlerini..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.