Ohoooo ne anladim ben bu işten hocam kendini kapatip aciyor yarim saatte zaten ohooooo durmadan bunu yapcaksam işimiz cok...
Yapmana gerek yok diye yazmıştım.. Normalde arayacağınız numarayı varsayılan hattan arar, eğer siz diğer hattan arama yapmak istiyorsanız numarayı seçtikten sonra yandaki değiştirme tuşundan bir defa basarak diğer hattı seçeceksiniz ve yes e basacaksınız. Bu konu çok yazıldı bu topikte. Biraz okursanız detaylı anlatımlarda olacak. Ayrıca aşağıdaki linkteki topiğede bakabilirsiniz, ayarları her 2 cihazda da hemen hemen aynı..
obaaaaaaaaaaaaa te ley ley ley ley hocam anladim dediginizi ve yaptim oldu dediginiz gibi acip kapamaya gerek yokmus olayyyy tam istedgim telefon işte bu be yuppi cok sagol hocam
yaw sen bunu bilmiyomuydun bugüne kadar
adam hiç merak etmezmi bu düğme ne işe yarıyor diye
sen eski sistem gibimi kullandın demek telefonu bunca zaman
bende diyorum birincil ikincil hat ayarınımı yapamıyorda her seferinde sim kartları değişiyor
Hocam almak yeni kismet oldu dediginiz gibi bilmiyordum ama simdi cözdüm ve telefon cok gözüme girdi 10 numara telefon
sinirli servis ne demek böle diyor arada ?
hattın çekmediğini gösteriyor o sınırlı servis yazısı
misal turkcelin iyi çekmediği yada hiç çekmediği bi yerdesin bu yazı çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
hattın çekmediğini gösteriyor o sınırlı servis yazısı
misal turkcelin iyi çekmediği yada hiç çekmediği bi yerdesin bu yazı çıkar
anladim hocam tesekkur ederim bende sinirli diyince dedim heralde sorun var
acaba bu telefon şuan için alınabilir mi? 2. el almayı düşünüyorum bir tanıdıktan.Telefon kozmetik olarak iyi durumda.W810i yi değiştirerek alıcam ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: erdenar
acaba bu telefon şuan için alınabilir mi? 2. el almayı düşünüyorum bir tanıdıktan.Telefon kozmetik olarak iyi durumda.W810i yi değiştirerek alıcam ne dersiniz?
almani tavsiye ederim cift hat kullanıyorsaniz eger
2 gündür ekran kararıyor ve tekrar düzelmiyor. telefonu açıp kapatınca bir süre düzgün çalışıyor sonra gine gidiyor ekran. bu sırada çağrı geliyor ben de kabul edip kanuşabiliyorum ya da hızlı aramaya atadığım numaraları arayabiliyorum. yani telefon normal çalışıyor ama ekranda görüntü yok (nasıl normal oluyrsa) böylebir sorunla karşılaşan var mı? varsa nasıl çözdü? çözebildi mi?
tşk lerr :....:
yokmu kimsede bu sorun arkadaslar :s
quote:
Orijinalden alıntı: airas
yokmu kimsede bu sorun arkadaslar :s
Sahsen ilk defa duydrum bu sorunu hocam ekranda problem olmasin yada kabloda :/
benim de iki gündür bir sorunum var. aramaya kalkınca ekran donuyor. çevirmiyor. ve kendi kendini kapatıyor makine. ardından da şifre sormadan açılıyor.
servise götürdüm.
benim telefonun bu hafıza kartını taktığım yeri kırılmıştı. biraz zorladım galba.
dedi ki görevli servisteki. bunu yaptırmadan garantiniz süremez. bu parçanın değeri de 45 lira.
yani küçücük bir demir parçası 45 lira. elektronik hiç bi özelliği yok tek özelliği hafıza kartını tutması.
kızakta film varmış bozulmuş benim d 880de beyaz ekran ve sesde sorun vardı değiştirtdim 35 tl para aldılar.Şimdilik sorun yok
Bu telefona oyun veya program nasıl atılır kısa yoldan? Jar dosyasını atıyorum ama tanımıyor. Jad oluşturuyorum bu sefer geçersiz jad diyor. Nasıl olucak bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Bu telefona oyun veya program nasıl atılır kısa yoldan? Jar dosyasını atıyorum ama tanımıyor. Jad oluşturuyorum bu sefer geçersiz jad diyor. Nasıl olucak bilen var mı?
kabloyla atılıyor program kurcan ordan atacan
arkadaşlar bn de samsung d880 kullanıcısıyım telde sorun yok ama mesajlarda t9 türkçe değil ingilizce,almanca,ve fransızca güncel yazılım attırsam t9 u türkçe olurmu bilen veya deneyen var mı
quote:
Orijinalden alıntı: airas
2 gündür ekran kararıyor ve tekrar düzelmiyor. telefonu açıp kapatınca bir süre düzgün çalışıyor sonra gine gidiyor ekran. bu sırada çağrı geliyor ben de kabul edip kanuşabiliyorum ya da hızlı aramaya atadığım numaraları arayabiliyorum. yani telefon normal çalışıyor ama ekranda görüntü yok (nasıl normal oluyrsa) böylebir sorunla karşılaşan var mı? varsa nasıl çözdü? çözebildi mi?
tşk lerr :....:
aynı sorun bende de ortaya çıktı.. ankara başarı tek.servise bıraktım.. senin problem çözüldü mü hocam?
dün 3. tlf olarak aldım memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme