Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C5212 aldım ilk izlenimlerim oldukca pozitif inşallah devam eder
  • Arkadaşlar sorum bu başlıkla ilgili değil ama d980 nin konu başlığını bulamadığım için buraya yazıyorum. Çift hatlı d 980 ile rehbere yeni isim ekleme yaparken uzun isimleri 9-10 harften başka yazamıyorum. Bunun çözüm yolu var mıdır ?
  • Bende 6 aydır D880 kullanıyorum, evet 2. hatta ses yankı problemi var, sizi iikinci hattab arayan kişi kendi sesini tekrar duyuyor ve ne konuştuğunu anlamıyor, ama 1. hatta bir problem yok,

Telefonu teknosadan almıştım ve 3 kere servise gittikten sonra yenisi ile diğiştirildi. Ama yeni gelen telefonda yine aynı problem var, samsungla konuyu tekrar görüşüp tekrar değişim talep edeceğim.

Aldığıma pişmanım, Samsung kalitesi diye güvenerek aldım, daha fazla para ödedim...

Ama çevremde kullanan insan çok aynı telefonu, ya problemin farkında değiller yada hakkaten onlarda problem yok.

2 kere aynı problemi yaşıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetserin

Bende 6 aydır D880 kullanıyorum, evet 2. hatta ses yankı problemi var, sizi iikinci hattab arayan kişi kendi sesini tekrar duyuyor ve ne konuştuğunu anlamıyor, ama 1. hatta bir problem yok,

Telefonu teknosadan almıştım ve 3 kere servise gittikten sonra yenisi ile diğiştirildi. Ama yeni gelen telefonda yine aynı problem var, samsungla konuyu tekrar görüşüp tekrar değişim talep edeceğim.

Aldığıma pişmanım, Samsung kalitesi diye güvenerek aldım, daha fazla para ödedim...

Ama çevremde kullanan insan çok aynı telefonu, ya problemin farkında değiller yada hakkaten onlarda problem yok.

2 kere aynı problemi yaşıyorum...

Mehmet öncelikle selam.Bu dediğin sorundan dolayı Samsung telefon değiştirmiyor!Ama böyle bir hata var bu telefonda,gel gör ki Samsung veya servislere kabul ettir!!
    Ben sana başka bir yöntem söyleyeceğim.Telefonun rehber karıştırma sorunu önceki sayfalarda yazdım çizdim.hatta bu sitede "Samsung D880'de hata" diye girersen benim açtığım sayfa çıkacaktır.Bu sorunun dilekçesini yaz hazırla ve tüketici hakem heyetine ver.Ben verdim kazandım.Hemen icraya verdim!!!
    Haaa Nokia'dan başka cep,Karga'dan başka kuşa bakma!!!

• arkadaşlar internet üzerinden ikinci el bir D880 aldım telefon temiz ve aksesuarlaı ksiksiz geldi garantiside devam ediyor ve teknosa çıkışlı fakat kapağı açıp bataryayı çıkarrtışımda made in chına by samsung yazıyor,yani üretimi çin samsungun bu modelini çinde ürettiğini bilmiyordum bu şekilde olan arkadaşlar varmı,ileride sıkıntı yaratabilirmi yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar
  • Selam Fikret,

peki senin telefonda değiştirildimi, benim ses yankı hatası yüzündeğiştirildi Telpa tarafından, ama gelen telefondada aynı hata var... gıcık oluyorum.

yaa rehber konusunda hata nedir bilmiyorum ama bazen kaydettiğimden emin olduğum numaraları bulamıyorum,

evet senin dediğinide deneyeceğim ve lanet olsun çift hatlı telefona... Başka bir modelle değiştirirlermi acaba..

Haaa Nokia'dan başka cep,Karga'dan başka kuşa bakma!!! sözüylede çok haklısın...

Görüşmek üzere...
  • Fikret Tekrar merhaba,

Dediğin mesajları bulamadım,

sen ne yaptığını ve nasıl yaptığını kısaca tekrar anlatabilirmisin.

Teşekkür ederim.
  • Selam wildermes,

c5212 yi bilmiyorum ama D880 i kesinlike tavsiye etmiyorum, ses yankı problemi var ve çözümü yok... ben okadar uğraştıktan sonra yenisi ile değiştirildi ama gelen telefonda yine var, seni ikinci hattan arayan insan kendi sesini tekrar duyuyor ama sen bunu farketmiyorsun.

Ayrıa iki hattada tcell olmasına rağmen çekim güçleri farklı, biri ii çekiyor diğeri ii çekmiyor...

iki tane küçük telefon ala başın ağrımasın....
  • telefona AAAAA isimli 12345 nolu kişi cevapsız çağrı yaparken(çağrı hep devam edecek,telefonu açmayacaksın)BBBBB isimli 67890 nolu kişi (=ama aynı anda)mesaj atacak.
    çağrıya cevap vermeyeceksin,hepsi sonlandığında;
    1 cevapsız çağrı
    BBBBB
    diye yazar!(halbuki sana cevapsız çağrı atan BBBBB değil.)Sen masumca hiçbir başka tuşa basmadan yeşil tuşla BBBBB'yi geri arayacaksın(ki herkes böyle yapar)
    BBBBB
    12345 aranıyor!!!lütfen dikkat,BBBBB ismi ile AAAAA'nın numarasını arayacak!!!
    düşünsene aynı anda AAAA(Ayşe) ve BBBB(Betül) ile konuşuyosun,ve biri cevapsız çağrı atıyo,biri mesaj çekiyo!!!Ayşe'ye Betül Meraba dediğini düşün!
    üstüne üstlük AAAAA avea,BBBBB turkcel.sen avea hattınla avea arıyorum zannederken türkceli ara ve kontörlerin gitsin!Ya bu tamamen komedi!ben Samsungun yerinde olsam birdaha cep falan üretmem utancımdan!!!!!LCD tv yapar işime bakarım.
    Herkes kendi işini yapacak arkadaş!!!Nokia cep,Samsung LCD,Philips ses sistemi,Sony video kamera!!!
    Kimse heryer sulanmayacak!
    Ben ücretimin iadesini istedim.verdim icraya!!!1-2 haftaya alırım.
    Ayrıca avukat tuttum,Sanayi ve ticaret bakanlığına şikayet edeceğim.

• Selam,

Çok ilginç yaa, inşallah alırsın, peki sen bu hakem heyetine telefondaki problemi rehber problemi olarakmı yazdın,

gelişmelerden haberdar edersen bizide örnek teşkil etmesi açısından faydalı olur.

tşk.
  • Ben olayı belirtip 2 defa izmir Başarı teknik servise,1 kez istanbul telpa'ya gönderdim telefonu.Tabiki olaya sadece "miyaauuw!" olarak algıladılar.14 sayfalık dosya hazırlayıp verdim tüketici hakem heyetine.ama tüketici hakem heyetinde dediğimi uygulamalı gösterdim,ve tabiki herkes hayretle bakıyor olaya!ama karar için epey bekliyorsunuz!sadece sabırlı olun başka bişey demem.ama benim anlattığım telafi edilecek bişey değilki!aile faciasına,iş feshine bile neden olabilir!Mesela aynı anda hem Migros hem Carrefour ile paslaşıyorsunuz,ve ikiside birbirinden habersiz!
  • arkadaşlar bende d880 alarak sizlere katıldım. Benim şöyle bir sorum olacak. birinci hattım avea ,ikinci hattım türkcell ben ben ikinci hattım olan türkcellden mms yollamak ve almak istiyorum bunun bir yolu var mı? yoksa sadece aveanın mmsini kullanmak zorunda kalıcam. İkisi aynı anda aktif olamıyor mu?
  • serocan tüm servis mesaj sistemleri sadece 1.hatta aittir.örneğin simservis'den kalankontör bilgisini mesajla ancak 1. hattı kullanabilirsin!
    quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

arkadaşlar bende d880 alarak sizlere katıldım. Benim şöyle bir sorum olacak. birinci hattım avea ,ikinci hattım türkcell ben ben ikinci hattım olan türkcellden mms yollamak ve almak istiyorum bunun bir yolu var mı? yoksa sadece aveanın mmsini kullanmak zorunda kalıcam. İkisi aynı anda aktif olamıyor mu?
  • Ne olacak sanki nokia da çift hatlı telefon çıkartsa ama neden çıkartsınki çift çift satmak varken...
  • bu çok kötü oldu işte bense her iki hattanda mesaj alabileceğim umuduyla yaşıyordum ama hayallerim suya düştü ne yapalım artık böyle olacak
  • quote:

bu çok kötü oldu işte bense her iki hattanda mesaj alabileceğim umuduyla yaşıyordum ama hayallerim suya düştü ne yapalım artık böyle olacak

İki hattanda mesaj alırsın sanırım yazılanları yanlış anladın sen...
  • multimediya,internet gibi hizmetleri ancak ve ancak 1. hattan kullanabilirsin!
    quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

quote:

bu çok kötü oldu işte bense her iki hattanda mesaj alabileceğim umuduyla yaşıyordum ama hayallerim suya düştü ne yapalım artık böyle olacak

İki hattanda mesaj alırsın sanırım yazılanları yanlış anladın sen...
  • bende sadece multimedya mesajları kastetmiştim konu o olunca o sadece mesaj yazdım ondan yanlış anlaşıldım galiba
  • Vaybee benim konuya bak. Aradan bir 2 yıl geçti. Çıktık firmadan gittik elin memleketine dayanamadık geldik garamana, konu hala ilerliyor maşallah.
    140.000 okunma binlerce mesaj onlarca sayfa
    Konuda çoğu arkadaşlar uzmanlıklarını konuşturup yardımcı olmuşlar.
    Teşekkür ederim onlara
    Hayırlı forumdaşlıklar dilerim
  • Arkadaşlar telefonu alalı 9 gün oldu ve aldığıma bin pişman oldum diyebilirim. Durup duruken sim kartı takın hatası verıyor, ikinci hattan ses az ve boğuk geliyor. Telefonu alalı 9 gün olduğu için memnuniyetsizlkten dolayı geri vermek istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim bunun için yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.