Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar samsung d980 kullanmadan piyasadaki en iyi çift hatlı telefon demeniz çok iddialı bir yorum oluyor. Bence de daha üstü çıkana kadar d980 nin üzerine piyasada çift hatlı telefon yok. Kullanmanızı ,incelemenizi tavsiye ederim.
  • İki gün önce D880 aldım. Çok memnunum. İki hattan da rahat ve temiz konuşuyorum. Benim öncelikli ihtiyacımda buydu. SLAVE_IOM2_NORMAL default 17 değeri var. değişim için verilen değerlerde default 13 olarak verilmiş. Demekki Samsung arkadaşların boğuk ses şikayetlerini dikkate almış yazılımda bir takım değişiklikler yapmış. Bende ikinci hatta boğuk bir ses yok. Diğer özellikleri de çok güzel. Özetle memnunum.
    Arkadaşlar video oynatımında altta # tuşuna basınca tam ekrana geçtiğini yazmışlar çok teşekkür ederim. Benim için bir sorundu.

Bir sorum var. Bir kitaptan (e-book değil basılı kitap) 5-10 sayfa telefona aktarmanın ve telefondan bu sayfaları okumanın bir yolu var mı? Sağlıkla kalın
  • Teknik servis ve müşteri hizmetleri bir yanıt veremedi ama internet verdi. Basılı bir kitabı telefona aktarmak mümkün. Bence böyle bir imkanın olmasının özellikle yabancı dil çalışanlar için çok faydalı olur düşüncesindeyim.
    Çalışılacak 3-4 sayfa; kitaptan telefona aktarılır, MP3 olarakta yüklenmiş olan dialoglar bir yandan dinlenirken bir yandan da text olarak takip edilir. Otobüste, dolmuşta, bir yerde sıra beklerken vbg. yerlerde zaman boşa geçirilmemiş olur. Ben denedim oldu. Sanırım yanlız bu telefonda değil metin okuyan ve MP3 çalan her telefonda bu olabilir. Bunun için;

1. Önce bir scanner da kitap sayfasını JPEG olarak taratıyoruz. Kaliteli bir tarama iyi olur.
    2. Sonra bir karakter eşlem programı ( OCR ) indiriyoruz. Google a OCR yazınca bir çok program geliyor. Ben ABBYY FineReader programını kullandım.
    3. ABBYY nin texte dönüştürdüğü metin telefona aktarılıyor.
    4. Dialoglar CD de ise MP3' e çevrilip telefona aktarılıyor. Hepsi bu kadar. İşlemler oldukça kısa sürdü

Yukarıdakiler yabancı dil çalışmak için. Bunun dışında ders notları ve benzer herşey basılı bir metinden telefona aktarılabilir ve amaca göre kullanılabilir.
    Benim başıma çok geliyor, bir iş için bir bankaya giriyorum, bakıyorum uzun bir kuyruk beklemek zorundayım. Sağa sola sıkıntı ile bakmaktansa yanımda bir şey olsada onu okusam vakit boş geçmese diye düşünüyorum. Böyle bir şey bu sorunuma çare olur diye araştırdım. Sağlıkla kalın

• esman anlattıkların değişik bır ozellıgı ortaya çıkarmak adına çok guzel

ayrıca benım sorunum su arkadaslar;metın yazarken alt çizgiyi _ nasıl yazıyoruz hangı karakter ıle metıne dahıl edıyoruz bır turlu bulamadım,maıl adresımı gondereceğim mesajla bırısıne,maıl adresımde alt çizgi var gonderemıyorum
  • metin yazarken sağ altta # tuşuna biraz basılı tutun, açılan menüden 8'i seçin tamam deyin. Sağlıkla kalın
  • quote:

Orjinalden alıntı: esman

metin yazarken sağ altta # tuşuna biraz basılı tutun, açılan menüden 8'i seçin tamam deyin. Sağlıkla kalın

tesekkurler,sayet turkcellden 30dakıka alırsam sebebı sensın

bu arada 50 yıl dusunsem bulamazdım heralde sen nereden bılıyorsun merak ettım dogrusu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

quote:

metin yazarken sağ altta # tuşuna biraz basılı tutun, açılan menüden 8'i seçin tamam deyin. Sağlıkla kalın

tesekkurler,sayet turkcellden 30dakıka alırsam sebebı sensın

bu arada 50 yıl dusunsem bulamazdım heralde sen nereden bılıyorsun merak ettım dogrusu

Sorunun çözüldüğüne memnun oldum. Arkadaşlar daha önce tam ekran video için # tuşuna basılması gerektiğini yazmışlardı ve benim için önemli bir sorun çözülmüştü. Bende ? işaretini arıyordum. Her menüde, # ve * işaretli tuşların farklı işlevleri olabileceğini düşünerek metin yazarken, denedim doğru çıktı.

Bu forum bilginin paylaşılmasında çok büyük rol oynuyor ve insanların işlerini kolaylaştırıyor. Sağlıkla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esman -- 9 Temmuz 2009; 1:29:07 >

• quote:

Bu forum bilginin paylaşılmasında çok büyük rol oynuyor ve insanların işlerini kolaylaştırıyor. Sağlıkla kalın

kesinlikle çok faydalı burası, benimde teli alalım 1 yılı geçti sanırım, uzun zamandır bakmıyordum buraya, ilk sayfalardan beri takip edebilirseniz çok faydalı bilgiler görebilirsiniz,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar samsung d980 kullanmadan piyasadaki en iyi çift hatlı telefon demeniz çok iddialı bir yorum oluyor. Bence de daha üstü çıkana kadar d980 nin üzerine piyasada çift hatlı telefon yok. Kullanmanızı ,incelemenizi tavsiye ederim.

aslında hakılı olabılırsın,ama d980 dokunmatık ekramlı olanmıydı eger yanlıs hatırlamıyorsam gereksız bır pahallık soz konusu ıdı
  • kullanan arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum
    d880 ile c5212 arasında kararsız kaldım
    hangisini tavsiye edersiniz bana ?
  • Arkadaşlar 2.hatta telefonda konuşurken sesin boğuk çıktığını duydum, doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikeman_1905

Arkadaşlar 2.hatta telefonda konuşurken sesin boğuk çıktığını duydum, doğru mu ?

evet incelemelerde 2. hattın boğuk çıktığını söylüyorlar ama ben telefonu kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: nikeman_1905

Arkadaşlar 2.hatta telefonda konuşurken sesin boğuk çıktığını duydum, doğru mu ?

evet incelemelerde 2. hattın boğuk çıktığını söylüyorlar ama ben telefonu kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum

quote:

nikeman_1905 Tarih 21 Temmuz 2009; 14:13:27

1.5 ay önce aldım. gayet memnunum. İkinci hatta bir boğukluk yok. Hatta bu satırları yazarken 2. hattan arandım ve net bir şekilde görüştük. Sağlıkla kalın

• d880 i 1 yılı geçkindir kullanıyorum 2,hatta bogukluk diye bir şey söz konusu deil....rahatlıkla konuşma yapabilirsiniz...
  • 1 yıldan fazla oldu 880 i alalı. çevremdekilere de tavsiye ettim onlarda memnun. Sorunsuz kullanıyordum.
    2 gündür ekran kararıyor ve tekrar düzelmiyor. telefonu açıp kapatınca bir süre düzgün çalışıyor sonra gine gidiyor ekran. bu sırada çağrı geliyor ben de kabul edip kanuşabiliyorum ya da hızlı aramaya atadığım numaraları arayabiliyorum. yani telefon normal çalışıyor ama ekranda görüntü yok (nasıl normal oluyrsa)
    böylebir sorunla karşılaşan var mı?
    varsa nasıl çözdü?
    çözebildi mi?

ilginize teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

kullanan arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum

aynı soruyu ben de soruyorum arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz.Hangisini tavsiye ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

kullanan arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum

aynı soruyu ben de soruyorum arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz.Hangisini tavsiye ediyorsunuz?

İkisini de kullanmış biri olarak diyorum ki: c5212 daha uygun.
    Şarj süresi ve sürgülü olmaması en önemli avantajı.
  • c5212 'nin sadece kamerası daha kötü gibi, diğer özellikleri aynı, tercih sizin, ben d880 kullanıyorum, 1,5 yıl oldu sanırım, bir problemim yok,oldukca memnunum
  • Samsung D880 şarj batarya problem

1.5yıldır kullandığım d880in bataryasının artık ömrünü doldurduğunu düşünmeye başlamıştım.
    şarjım 2.gün akşama doğru bitiyordu.
    1GB kingston kart kullanıyorum.Fotograf ve mp3'lerimi bilgisayara attıktan sonra kartı formatladım.
    Sadece çok gerekli döküman ve mp3leri tekrar karta kopyaladım. Minimum sayıda klasör kullanın.
    Şimdi şarj 4 günden önce bitmiyor. Herkese tavsiye ederim.
  • buradan su sonuç çıkıyor,hafızaya her an ulasabılmek ozellıgı için bataryadan enerjı çekıyor,
    quote:

Orijinalden alıntı: mburakk

Samsung D880 şarj batarya problem

1.5yıldır kullandığım d880in bataryasının artık ömrünü doldurduğunu düşünmeye başlamıştım.
    şarjım 2.gün akşama doğru bitiyordu.
    1GB kingston kart kullanıyorum.Fotograf ve mp3'lerimi bilgisayara attıktan sonra kartı formatladım.
    Sadece çok gerekli döküman ve mp3leri tekrar karta kopyaladım. Minimum sayıda klasör kullanın.
    Şimdi şarj 4 günden önce bitmiyor. Herkese tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.