Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benimde bir sorum olcak. Telefonu biraz hor kullandım galiba kasa boyası soyulmaya başladı. Dış kasasını samsung servisinde değiştirebilirmiyiz acaba?
  • bence değişebilir ama tuzluya patlayabilir, telefon açıp sormakta fayda var

quote:

Orjinalden alıntı: frotolkien

Arkadaşlar benimde bir sorum olcak. Telefonu biraz hor kullandım galiba kasa boyası soyulmaya başladı. Dış kasasını samsung servisinde değiştirebilirmiyiz acaba?
  • arkadaslar edge ozellıgını gösteren e harfını ekranda nasıl sılebılırız,derdım sarjın uzun sure gitmesi,bu tur hareketler olmazsa ne bıleyım artar dıye dusunuyorum,ortalama kullanım ıle 3 gun gıtmekte,yedek batarya ozellıgı olmadıgı ıcınde uc gun sıkıntı,helekı mp3 falan dınlemeye kalksam kesın 2 gunune duser,
  • gün boyu hastanede odada sabah 08 den akşam 16 a kadar nerdeyse hiç telefon çekmiyor diyebilirim telefonun bataryası gece 12 de bitiyor nerdeyse 24 saat bile gitmiyor şarjı ve günlük konuşmam toplam 20 dk geçmez ayrıca odada sürekli telefon kendini resetliyor yani kendi kendine kapanıp açılıyor ve bunu odada sürekli tekrarlıyor
  • sanırım senın alette yapısal bir sorun var,o performansta değil normalleri

quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

gün boyu hastanede odada sabah 08 den akşam 16 a kadar nerdeyse hiç telefon çekmiyor diyebilirim telefonun bataryası gece 12 de bitiyor nerdeyse 24 saat bile gitmiyor şarjı ve günlük konuşmam toplam 20 dk geçmez ayrıca odada sürekli telefon kendini resetliyor yani kendi kendine kapanıp açılıyor ve bunu odada sürekli tekrarlıyor
  • selamlar bugün ank kızılay sakaryada başarı teknik servise telefonu -teslim ettim sanırım 1 haftaya kadar belli olur sıkıntı sanırım yeniden yazılım yüklenecek artı olarak 2. hatta sesin azgeldiğini ve zil sesinin duyulmadığını söyledim kayar kapakta gevşekti oda hallolacak bakalım nasıl olacak hayırlısıyla
  • O harf sadece bulunduğun yerde edge destekleniyor diye bilgi amaçlı, yani şarj süresini etkilemez tahmin ediyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

arkadaslar edge ozellıgını gösteren e harfını ekranda nasıl sılebılırız,derdım sarjın uzun sure gitmesi,bu tur hareketler olmazsa ne bıleyım artar dıye dusunuyorum,ortalama kullanım ıle 3 gun gıtmekte,yedek batarya ozellıgı olmadıgı ıcınde uc gun sıkıntı,helekı mp3 falan dınlemeye kalksam kesın 2 gunune duser,
  • neyseki sorunu buldum zira avea hattımı başka bir telefona taktığımda onda da aynı sorun başgösterdi akabinde avea sim kartını değiştirdim sorun halloldu olan benim samsung 880 e oldu o şimdi serviste parça bekliyormuş onuda başarıservis com dan öğrendim
  • neyseki sorunu buldum zira avea hattımı başka bir telefona taktığımda onda da aynı sorun başgösterdi akabinde avea sim kartını değiştirdim sorun halloldu olan benim samsung 880 e oldu o şimdi serviste parça bekliyormuş onuda başarıservis com dan öğrendim
  • tekrar selamlar bekledikleri parçanın ismi MEA-SLİDE FĞBC KIT D880 sanırım kayar kapaktan bahsediyor aslında onda sorun olacağını sanmıyorum ama bakalım ne olacak sonu
  • Merhaba Arkadaşlar Telefonun internet ayarlarını kapatmak istiyorum. Yanlışlıkla bir tuşa basınca internete giriyor hemen bunu nasıl kapata bilirim tamamen yardımcı olabilirmisiniz ?
    Birde ekranda ''E'' işareti duruyor bunu da anlamadım nedir ?
    Saygılar
    Selamlar
  • USB den ŞARJ edeniniz oldu mu arkadaşlar, kaç saat sürüyor???
  • selamlar bende gecen kasımda almıstım. gayet guzel ve dayanıklı cıktı cok memnunum. usb ölüm gibidir normal sarj et :D
  • D880 ile çektiğim bikaç fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r_i_z_e_l_i_5_3 -- 18 Haziran 2009; 11:19:43 >

• Arkadaşlar biraz geç olacak ama konuyu başka bir şey ararken yeni gördüm. D880 ile fotoğraf konusunda birkaç uyarı yapayım. Çoğu kişi ufak bir harekette fotoğrafların bulanık çıkması şikayetinde bulunmuş bu aslında garip gelecek ama kamerasının tam tersine çok ileri düzey olmasından kaynaklanıyor. Kamera çoğu ileri düzey fotoğraf makinelerinde bulunan Matris-Merkez ağırlıklı-Spot pozlama ve odak seçimi sunuyor. İşin özüne gelirsek bu özellikler bir telefon için çok fazla. Yapacağınız Kamera ayarlarından Poz Ölçümünü Merkez Ağırlıklıya almanız, Odak modunu ise Tam odaklamaya almanız. Bu ayarlardan sonra kaliteden ödün vermeden isterseniz zıplayarak bile bulanık olmayan fotoğraflar çekebilirsiniz Bu ayarlara ise fotoğraf modunda sağ tuş 4-ayarlar Kamera adımından ulaşabilirsiniz. Çok geç oldu ama umarım işinize yarar.

• bence çok gec kalınmış değil,bu modelın çıkmasından 1 sene sonra modelın ustu çıkıyor,bundan daha genıs ve daha ağır,sanırım uzun muddet bu aletı kullanacağız,o yuzden ozellıklerını kesfetmekte fayda var
  • 1 yıldır kullanıyorum
    çevremde 4 kişide daha var herkes memnun
  • mp3 sesi biraz zayıf.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

mp3 sesi biraz zayıf.

tabı eksılerı var ama pıyasadakı kanaatimce en ıyı çift hat telefon,
  • kesinlikle en iyi cift hatli telefon
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.