Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Egé

Son zamanlarda D880 alan kimse varmı arkadaşlar, varsa 2. hattaki ses problemi ne durumda..

değerli arkadaşım 2.hatla konuşurken 500 metre etrafında kimse olmasın,kavga ediyosun ve insanlara bağırıyosun diye seni dövebilirler.ayrıca telefonda teknolojik hata var.3-4 üst mesajda görebilirsin.
    haaa bir çözüm 2. hatla konuşulurken KIZAK açık olursa ses problemi az oluyo diyenler var!
  • Telefonu çok beğendim arkadaşlar. Menuler de kullanışlı. Ancak ben 5 yıldır Nokia 6630 a acayip alıştım. Çok süper kasası ve tuşları var. Tek eksiği kamerası. Valla 6630 kasasında 3mp li kameralı model çıkartsalar düşünmeden alırım. Bildiğiniz gibi nokialar symbian özellikli ve birçok güzel programlar oyunlar mevcut. Mesela ben en çok excel ve pdf dosyalarını açıyorum 6630 da. Ekstra birsürü program var, gelişmiş hesap makinası, sözlük vs... D880 java destekli oldugu icin, simbiyan programlar kadar güzel java uygulamaları kullanan var mı? Çift sim kart uygulaması güzel ama ben daha çok uygulamalara da önem veririm. Telefonun hakkını vermek lazım çnkü. Millet gidiyor 1 000 lira bayılıp, n 95 filan alıyor. ne yapıyor? konsuuyor foto çekiyor okadar. Nokia simbiyan oldugu icin, benim gbi özellik arayanların gözdesi. Ama bu D880 i çok beğendim. Dart da 399 tl ye satılıyor. Alsam mı diye düşünüyorum. Bir de size sorayım dedim. Video çeken var mı? ekleyebilir mi?

• sayın devilucifer85,
    etme eğleme,
    öncesinde nokia kullanan biri(ki çoğu kişide var bu hikaye) olarak asla alma derim!çoklu mesaj göndereceksin mesela grup'a gönder desen bile tek tek yeniden seçiyorsun,ve 20'den fazlayı aynı anda göndermiyo!!
    alma derim alma.1 adet 5310 1 adet 2630 al,SIRT-SIRTA bağla al sana çift kartlı canavar gibi telefon.ekonomik duruma göre,istersen 2 adet 2630 al!ben general mobile DST12 aldım 122.55 tl'ye.Bunun kadar mükemmeli yok diyorum.ama bu paraya.kamerası da yok söyleyem!
    ama ben alma derim alma!!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

Telefonu çok beğendim arkadaşlar. Menuler de kullanışlı. Ancak ben 5 yıldır Nokia 6630 a acayip alıştım. Çok süper kasası ve tuşları var. Tek eksiği kamerası. Valla 6630 kasasında 3mp li kameralı model çıkartsalar düşünmeden alırım. Bildiğiniz gibi nokialar symbian özellikli ve birçok güzel programlar oyunlar mevcut. Mesela ben en çok excel ve pdf dosyalarını açıyorum 6630 da. Ekstra birsürü program var, gelişmiş hesap makinası, sözlük vs... D880 java destekli oldugu icin, simbiyan programlar kadar güzel java uygulamaları kullanan var mı? Çift sim kart uygulaması güzel ama ben daha çok uygulamalara da önem veririm. Telefonun hakkını vermek lazım çnkü. Millet gidiyor 1 000 lira bayılıp, n 95 filan alıyor. ne yapıyor? konsuuyor foto çekiyor okadar. Nokia simbiyan oldugu icin, benim gbi özellik arayanların gözdesi. Ama bu D880 i çok beğendim. Dart da 399 tl ye satılıyor. Alsam mı diye düşünüyorum. Bir de size sorayım dedim. Video çeken var mı? ekleyebilir mi?

• değerli arkadaşlar,
    bu üründe teknolojik bir hata var!!!bu telefondan herhangi bir hatta AAAAAA isimli 1234 numaralı kişi çağrı atarken(ama özellikle çağrı önce olacak) BBBBBB isimli 5678 numaralı kişi mesaj gönderirse(ama o anda cevapsız çağrı devam edecek veya konuşuyor olacaksınız),mesaj gönderen BBBBBB kişisini "cavapsız çağrı" olarak gösteriyor.ve siz BBBBBB kişisi cevapsız çağrı atmış diye direkt arama(yeşil telefon tuşu)yapacak olursanız BBBBBB aranıyor diyor,ve sizi BBBBBB ismi görüntülene görüntülene 1234 numarasını arıyor.siz sesi duyunca irkiliyorsunuz,tekrar telefona bakınca BBBBBB ismi ile 1234(yani AAAAAA'yı) aramış.2 defa İzmir Başarı Teknik Servisine gönderdim,dediklerimi miyaaaaavvvvv olarak algıladılar!!!!

.......
    çok ilginç yaa!!!hergün mesaj alan konu ben eleştirince durdu kaldı.ne oldu herkes mi soğudu bu telefondan.önceki mesajlarda d880'le mesaj yazamayanın beceriksizliği demiş,ASLAAA!!!
    müşterinin beceriksizi olmaz,üretici firma olur.evet bu d880'le mesaj yazmak rezalet.2.hat çekim gücü rezalet.telefonun tema sınırlamaları rezalet,anlattığım üzere cevapsız çağrı ve mesaj noyu karıştırması resmen büyük rezalet,kamera rezalet,fiyat rezalet,teknik servisleri rezalet!!!tek kelime ile bu fiyata olduğu için rezalet!!!

• Orjinalden alıntı: webelectronics

Öncelikle böylr bir yorumda bulunduğun için seni "kınıyorum" , rezalet ağır bir ifade olmuş....

Arkadaşlar telefon D880 tamamen REZALET Özellikle mesaj yazma ve kamerayı kullanamıyorum.Bu senin beceriksizliğini gösterir.

1- Kamera 3 mp fakat resim çekeceğiniz nesne hiç kımıldamaması lazım. Kımıldadımı bulanık çekiyor. Bizim ufaklığın 2 aydır bulanık olmayan bir resmi yok. Çekilmiyor sinir oluyorum. Hareket halinde fotograf çekilmez zatenKamerasını kullanmak istemiyosanız yada hareketsiz doğa manzara resmi çekecekseniz tabiki almanızda bir sakınca yok.
    2- Mesaj yazarken ben 3. harfi yazıyom ekrandan 1. harf yeni yazıyor.Bunu neredeyse bütün -bir süre sonra- telefonlar yapıyor. bir türlü mesajı doğru düzgün yazamıyom.
    3- Telefona tema yükleyemiyorsunuz. evet bu bir eksiklik ama bir bildikleri mutlaka var ki yeni modellerde de yuklenmiyor.
    4- Hafıza kartını çıkarmak için pilide çıkarmanız gerek. yeni modelde yana almışlar , evet bir hataydı ama rezalet olması için bir sebep değil ne yazik ki.
    5- Telefon biraz kaba. General Mobil in bile daha küçük modelleri varGM modelleri daha küçük lakin teknik servislerine aç bakalım günde kaç adet GM telefonu geliyormuş.Sor istersen.
    6- İçinde gelen java oyunların çoğu demo. Samsung ammada pintiymiş Samsung la ilgili bir şey değil tamamen TR ye getiren fiemayla ilgili bir şey.

Sonuç olarak "rezalet" bir telefon değil. Sadece kullanıcıdan kullanıcıya fark oldugundan dolayı bazı teknik sorunlar çıkabiliyor.Bu da tercih meselesine girmekte

ASIL ben sizi kınıyorum bu yorumlarınız için.
    d880'le mesaj yazamayanın beceriksizliği diyorsunuz,ASLAAA!!!
    müşterinin beceriksizi olmaz,üretici firmanın olur.
    1-evet bu d880'le mesaj yazmak rezalet.
    2-2.hat çekim gücü rezalet.
    3-telefonun tema sınırlamaları rezalet,
    4-anlattığım üzere cevapsız çağrı ve mesaj noyu karıştırması resmen büyük rezalet,
    5-kamera rezalet,
    6-fiyat rezalet,
    7-teknik servisleri rezalet!!!
    tek kelime ile bu fiyata olduğu için rezalet!!!
    herkes kendi işini yapacak,samsung lcd ekran üretecek,cep telefonu değil.
    sony ericson ses ve görüntü sistemi üretecek cep telefonu değil.

• telefonun sıkıntıları olabilir,ancak bu telefonu oncesınde saçma sapan çin malı çift hatlılardan bir tane kullandıktan sonra secen bir kişi olarak memnun oldugumu soyleyebılırım,

yolculuguma heroes'u veya lost'u izleyerek benı devam ettiren ve ıkı telefon kullanmaktan kurtaran çin malı olmayan baska bir tel varsa onuda alır denerım,sonuçta bu aletın fanatiği değilim ihtiyacımı daha ıyı karsılıyan bir sey çıkarsa onu alırım,
  • sayın arkadaşlar ben de bu telden aldım 2.ci hat sesi gerçekten bir facia sürekli karşımdakinden sesini yükseltmesini istiyorum.Aksine 1.ci hat gümbür gümbür 3 metre çevremdekiler bile duyuyor mecburen sesi kısıyorum.Yukarıda bir arkadaş sim 1 sim 2 yazan yerlere hat isimleri yazılabiliyor demiş bu nasıl oluyor izah ederseniz sevinirim..
  • teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz,sağolun varolun
  • MENU -AYARLAR-IKILI MOD AYARLARI

BİRAZ KURCALA ANLAYACAKSIN,

BİR SEY DEĞİL NE DEMEK BİZDE ZATEN BUTUN GUN BILGISAYAR BASINDAYIZ NEO_1 'İN BİR SIKINTISI OLSADA SORSA DA YARDIMCI OLSAK DIYE BEKLİYORUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: CAPTAINX

quote:

Orjinalden alıntı: bremzeci

benim aldıgım serviste yapılamayan ilk telefon 1.hat evea 2.hat turkcell yaptıgımda bu arızayı yaptı arıza sım kart tak uyarısı(2.sim kart) gelıyor ve telefon kendini kilitliyor sim kartları degiştirdigimde arıza devam etti ve servis problemi çözemedi yenisini verdi yeni telefondada sim kartlar yine aynı oldugunda arızayı tekrarladı fakat 1.hat turkcell 2.hat avea yaptıktan yaklaşık 3-4 gün oldu arıza yapmadı yıne yaparmı bılmıyorum bence sim kartlardan olabilir avea sim kart 64k turkcell 112k ve bu sım kartlar telefona menü koyuyor telefonun yazılımı ıle bu menüler arasında uyumsuzluk olabılır servis bunu arastırmıyor sormuyor bıle bu halıyle arıza devam ederse sım kartları menüsü olmayan eskı hali 32k degıstırıp denemek istıyorum bir gelişme olursa yazarım yardımcı olabılırsem sevinirim

ÇOK İLGİNÇTİR, İLK HATTI TURKCELL YAPINCA KESİNLİKLE DÜZGÜN ÇALIŞIYOR.TURKCELL İKİNCİ HATTA ÇALIŞMASIN DİYE AYAR MI YAPTI NEDİR?AYRICA İLK HAT TURKCELL OLURSA TELEFON DAHA HIZLI AÇILIYOR.AVEA OLURSA DAHA YAVAŞ AÇILIYOR.ANCAK BENDE İLK HATTIN AVEA OLMASI GEREKİYOR.AVEA ŞİRKET HATTI VE BÜTÜN ARAMALARIMI BU HATTAN YAPMAM GEREKİYOR.İLK HATTI TURKCELL YAPINCA HAT DEĞİŞTİRMEYİ UNUTARAK KENDİ HATTIMDAN KONUŞTUĞUM ÇOK OLUYOR.

TELEFONUN HAT SORUNU YÜZÜNDEN DEFALARCA SERVİSE GİTTİM AMA ÇÖZÜM OLMADI.DEĞİŞTİRİN DEDİM DEĞİŞTİRMEDİLER.BEN DE TÜKETİCİ MAHKEMESİNE VERDİM.MAHKEME BENİM LEHİME KARAR VERDİ VE PARAMI GERİ ALDIM

• valla sattım kurtuldum. Çok hantaldı. Şimdi philips 9@9u kullanıyorum. Yoğun kullanımda bile 20 gün (tabi bana göre yoğun öyle günde 1-2 saat konuşma değil) şarjı gitti. Benzer kullanımda d880 6-7 gün gidiyordu. Ayrıca philips çok da kibar ve kullanışlı
  • ilgili model çift hatlı bir model mi?

quote:

Orjinalden alıntı: xuye

valla sattım kurtuldum. Çok hantaldı. Şimdi philips 9@9u kullanıyorum. Yoğun kullanımda bile 20 gün (tabi bana göre yoğun öyle günde 1-2 saat konuşma değil) şarjı gitti. Benzer kullanımda d880 6-7 gün gidiyordu. Ayrıca philips çok da kibar ve kullanışlı
  • quote:

ilgili model çift hatlı bir model mi?

Bizim bildiğimiz anlamda değil, iki hat aynı anda aktif olmuyor.

Yalnız bende de hatla ilgili bir sorun çıktı, artık 1. hattan ararken de "koşullu iletim" uyarısı çıkıyor. Kıllansam mı bilemedim
  • kosullu iletim bende ılk gunden berı var,ne anlama gelıyor bılemıyorum ama konusmama engel değil
  • Herkese Merhaba,

Ben bu telefonu 1 ay önce aldım. İlk hafta iyi gitti. Birinci hatta TCELL, ikinciye de AVEA hat taktım.
    2. hafta gelen bir çağrıda (yani biri beni aradığında) telefon kilitlendi ve kapanıp açıldı. Bu arada ekran görüntüsü gitti. Tekrar açıldığında beni kimi aradığını göremedim, kayıtlarda gözükmedi. Bu durum benim için önemli, yani beni kimlerin aradığı...(Aslında bütün telefon sahipleri için önemli aksini iddia eden var mı?) Ben bunu aldığım yere göütrdüm (Carefour) şikayeti yazdım. Servise gitti. Bir hafta sonra geri geldi. Ben bir yazılım hatası olabileceğini ve telefonun formatlanıp yeniden yükleneceğini düşünürken, servis evrağında "Kontrol edildi, hata yok" notu vardı. Sonuçta benim gönderdiğim telefon bana aynı şekilde iade edildi. Ben bir süre sonra aynı sorunun devam ettiğini gördüm ve yakındaki bir telefoncuya daha 20 günlük telefonu yarı fiyatına geri verdim. (Tekrar servise gönder vb. uğraşarak sinir sahibi olmak istemedim. Bu benim fikrim).

SONUÇ: Kurtuldum. Param gitti ama kafam rahat... Almayı düşünen arkadaşların dikkatine...

• quote:

Orjinalden alıntı: ezik_pire

Herkese Merhaba,

Ben bu telefonu 1 ay önce aldım. İlk hafta iyi gitti. Birinci hatta TCELL, ikinciye de AVEA hat taktım.
    2. hafta gelen bir çağrıda (yani biri beni aradığında) telefon kilitlendi ve kapanıp açıldı. Bu arada ekran görüntüsü gitti. Tekrar açıldığında beni kimi aradığını göremedim, kayıtlarda gözükmedi. Bu durum benim için önemli, yani beni kimlerin aradığı...(Aslında bütün telefon sahipleri için önemli aksini iddia eden var mı?) Ben bunu aldığım yere göütrdüm (Carefour) şikayeti yazdım. Servise gitti. Bir hafta sonra geri geldi. Ben bir yazılım hatası olabileceğini ve telefonun formatlanıp yeniden yükleneceğini düşünürken, servis evrağında "Kontrol edildi, hata yok" notu vardı. Sonuçta benim gönderdiğim telefon bana aynı şekilde iade edildi. Ben bir süre sonra aynı sorunun devam ettiğini gördüm ve yakındaki bir telefoncuya daha 20 günlük telefonu yarı fiyatına geri verdim. (Tekrar servise gönder vb. uğraşarak sinir sahibi olmak istemedim. Bu benim fikrim).

SONUÇ: Kurtuldum. Param gitti ama kafam rahat... Almayı düşünen arkadaşların dikkatine...

[size=4]değerli arkadaşım,dediğinde çok haklısın.nedendir bilmem hâlâ bu telefon için hepsiburada.com'da olumlu yazılar yazanlar var.bu telefonlar(samsung d880)tamamen sorunlu,problemli,işe yaramaz,telefondan başka herşeye benzeyen bir üründür.Diyorlar ki;"en iyi çift hatlı telefon;arkadaşlar telefonun fiyatı 7 adet nokia 1200 yapacak fiyat,yani az-buz fiyat değil.ben tüketici mahkemesine verdim.servisten sana yine aynı telefonunu göndermişler,çoğu kişiye(ben dahil)2.veya 3.de daha bozuk bir telefon gönderip ceza veriyorlar.başkalarına ait resim,dosya vb. olan telefonu verip;-"telefonlar karışmış"diyebiliyor telpa???(ne iş yapar bu telpa bunu bilmiyorum)
    değerli arkadaşlar lütfen bu telefonu piyasadan kaldırtalım.
    Başarı Teknik Servis,Telpa teknik servis,bu servislerin vurdumduymaz müşteriyi hiçe sayan tavırlarına bir tepki koyalım.Adamlar resmen biz müşterileri aptal yerine koyuyorlar!lütfen arkadaşlar daha ciddi adımlar atalım!verebilen herkes mahkemeye versin!
    teşekkürler!

• gecen ay philips kablosuz kulaklık aldım,eve geldim deneyim dedim çalışmıyor,yolladık servisine bana 15 gun içinde yeni bir kulaklık yolladılar ve sorunsuzca çok guzel kullanıyorum 15-20 gundur.
  • arkadaşlar bende de var şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım ne ses ne hat problemi.. ben başka bişeyi merak ediyorum. bunun 2.versiyon olayı varmış mesaj sesi değiştirilebiliyormuş. böyle birşey var mı doğrumu yani. Öyle birşey varsa samsung yetkili servisinde versiyon yükseltebilirmiyiz?
  • versiyon yukletmeden mesaj sesı değişmiyor mu?ben hiç o tur ozellıkler ıle ugrasmadım bılmıyorum,ama mesaj sesının versıyon yuklemeden değişmesı lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bremzeci

benim aldıgım serviste yapılamayan ilk telefon 1.hat evea 2.hat turkcell yaptıgımda bu arızayı yaptı arıza sım kart tak uyarısı(2.sim kart) gelıyor ve telefon kendini kilitliyor sim kartları degiştirdigimde arıza devam etti ve servis problemi çözemedi yenisini verdi yeni telefondada sim kartlar yine aynı oldugunda arızayı tekrarladı fakat 1.hat turkcell 2.hat avea yaptıktan yaklaşık 3-4 gün oldu arıza yapmadı yıne yaparmı bılmıyorum bence sim kartlardan olabilir avea sim kart 64k turkcell 112k ve bu sım kartlar telefona menü koyuyor telefonun yazılımı ıle bu menüler arasında uyumsuzluk olabılır servis bunu arastırmıyor sormuyor bıle bu halıyle arıza devam ederse sım kartları menüsü olmayan eskı hali 32k degıstırıp denemek istıyorum bir gelişme olursa yazarım yardımcı olabılırsem sevinirim

şimdi bunu okudum ve denedim uzun süredir bende kullanıyorum ama ilk defa 1 i avea 2 ciyi turkcel yaptım bir sıkıntı olmadı

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.