Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: molarrr

ben alalı 8 ay falan oldu galiba.

kamerası gerçekten çok kötü, bana göre rezaletten de kötü. bulanık olmayan bir fotoğraf çekebilmek çok zor.

pili çok çabuk bitiyor.

2. hatta ses hep boğuk, bir sürü varyasyon denedim ama boş çıktı. 2. hat var mı var işte, aynı kamera gibi.

telefon sağlam üretilimiş, bu da iyi yönü. özenmeden kullandım, arıza fala çıkmadı.

bence 10 üzerinden 6 olur bu alet, hayran olunacak bir ürün değil maalesef.

demekki senin cihazda sorun var yada başka birşey, bende alalı çok uzun zaman oldu bir çok gerçekten başarılı foto çektim.
    pili hala çok iyi gidiyor, hayran olma konusu zaten ayrı birşey ama birçok tel kullanmış biri olarak gerçekten memnun kaldığım birkaç telden biriside bu, tabi bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 4 Şubat 2009; 23:24:05 >

• turan.z kardesim,neredesin sen yahuu?d880 forumuna artik hic katilmiyorsun neredeyse yoksa baska bir model telefon mu aldin?d880 in hala olduguna gore tel den cok menunsun.bende senin gibi cok memnundum ama sikildigim icin i900 omnia ile degistirdim.senin omnia hakkindaki dusuncelerini almak istiyorum cunku sen dogru durust bir insansin......
  • Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim, yeni telin hayırlı olsun. i900 Omnia esas itibariyle beğendiğim güzel ve karizmatik bir tel dizaynı çok hoş sağlam ve kaliteli özellik olarakta gayet başarılı bulduğum bir cihaz ancak ben Win mobile işletim sisteminden biraz hoşlanmıyorum aslında iyi bir işletim sistemi ancak kullanırken zaman zaman zorlandığım bir sistem bana göre, ama alışık olan ve bu sistemi sevenler için herhangi bir sorun olmasa gerek, dediğim gibi onun dışında gayet iyi, senin bu konuda bir sıkıntın yoksa bundanda memnun kalırsın gibime geliyor aksi takdirde zaman içinde biraz zorlayabilir sanırım...
  • D880 de çalışacak İNGİLİZCE TÜRKÇE SÖZLÜK PROGRAMI varmı? nerden indirebilirim tavsiyeleriniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirDR

D880 de çalışacak İNGİLİZCE TÜRKÇE SÖZLÜK PROGRAMI varmı? nerden indirebilirim tavsiyeleriniz?

bu soruyu ıkı aydır soruyorum tık yok forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

quote:

Orjinalden alıntı: izmirDR

D880 de çalışacak İNGİLİZCE TÜRKÇE SÖZLÜK PROGRAMI varmı? nerden indirebilirim tavsiyeleriniz?

bu soruyu ıkı aydır soruyorum tık yok forumda

http://cepvakit.com/load2.php

burdan bir bak, işini görebilir...
  • kardes,nasil mesela zorlanabilirim ne acidan?ben telefonu cok begeniyorum ama dokunmatik tuslar kullanmak cok dikkat ister biliyorsun...sana bir sey daha soracagim...su an benim omnia cok yeni oldugu icin telefonculardan birinde samsung 8510 innov8 le degistirebilirim az bir sey ilave ederek.sana gore ne yapmaliyim deger mi degistirmeye?innov8 biraz kalin ve agir oldugu icin beni dusunduruyor ama senin dusuncelerini bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: levis_mk

kardes,nasil mesela zorlanabilirim ne acidan?ben telefonu cok begeniyorum ama dokunmatik tuslar kullanmak cok dikkat ister biliyorsun...sana bir sey daha soracagim...su an benim omnia cok yeni oldugu icin telefonculardan birinde samsung 8510 innov8 le degistirebilirim az bir sey ilave ederek.sana gore ne yapmaliyim deger mi degistirmeye?innov8 biraz kalin ve agir oldugu icin beni dusunduruyor ama senin dusuncelerini bekliyorum...

İnnov8 bence daha kullanışlı ve Multimedya özellikleride biraz daha iyi, ama şu var şimdi birkaç gün sonra MWC de yeni modeller tanıtılacak bunların içinde çok iyi özellikli birkaç tel var ve sanırım kısa süre sonrada buraya gelebilir eğer İnnov8 in kalınlığını kafana takmayacaksan ve biraz daha fazla zarar etmeyim, ve uzun süre kullanırım diyorsan değiştir ama biraz beklemeyi göze alıp sıkılmazsan yeni gelecek modelleri bekle onlardan biriyle değiştir en kötü ihtimalle o zaman İnnov8 le değiştirebilirsin, ben şahsen öyle yapardım ve hatta öylede yapmayı planlıyorum,
    Yalnız şunuda atlamamak lazım eğer şu an Omnia dan memnun isen değişikliğede hiç gerek yok sıkılana kadar kullanıp o zaman istediğinlede değiştirirebilirsin hocam nacizane, ama karar senin tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 14 Şubat 2009; 0:20:41 >

• omniadan su an memnunum kardesim,dusuncelerin icin tessekurrler...bakacagim biraz basit ve kalin geldi bana innov8,tuslarini da begenmedim eski samsung telef.gibi...ama iyi ozellikleri var,bakariz senin dedigin gibi yapacagiz insallah biraz bekleyip oyle aliriz....sen su an hangi telefonu kullaniyorsun?benim en son bildigim sende d880 duos vardi..
  • d880 le devam şimdilik...
  • en iyi zaten, sen ne kullandigini biliyorsun.....ama bu telefonu uzun zaman satmadin onceki modelleri bu kadar tutmamistin.....yoksa ben mi yaniliyorum.
  • yanılmıyorsun, gerçekten öyle oldu. hemen hemen hiç sorun yaşamadım ve oldukçada verimli kullandığım için bana gorede bir alternatif olmadığı için satma ihtiyacı hissetmedim. ayrıca oldukçada sağlam çıktı daha bi çizik bile yok...
  • gercekten de oyle telefon cok saglam ve kullanisli ama biraz kalin,ben omniayi almadan once D980 i alacaktim ama 3G si olmadigindan dolayi vazgectim....ha 3G YI kullanirmisin sorarsan inan ki cok guzel ve akilli bir sey ve bizde tarifelendirmesi de cok cok ucuz...dedigim gibi D980 i cok begendim kalin de deildi cok kibar bir telefon ama 3G beni vazgecirdi...insallah ilerde buna benzer daha da ince ve 3G li bir telefon yaparsa samsung insallah onu alirim cunku iki tel.tasimak cok zahmetli......iyi aksamlar,allah selamet versin....
  • bende 3-4 gundur kullanıyorum çift hat olayı çok guzel kamera gunduz çekımlerı başarılı tatmin ediici flash olmaması çok buyuk eksık ve zil sesi az çıkıyor onun dışında güzel telefon
  • süper bir anlatış tarzı delikurt_69 sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: levis_mk

tus seslerini yandaki ses tuslarindan kesebilirsin..onu kestigin zaman hic bir tus sesli calismayacak ne ok,ne no tusu vs vs...konusurken o yandaki tuslar kulakligin sesini kesiyor konusmazken de tus sesleri icin kullanilmaktadir....telefonlarin hayirli olsun ve cok kaliteli ve sorunsuz telefonlar almissin tebrik ediyorum..fiyati da makul...

mesela uyarı sesi var. bir mesajı silmek istediğimde o nalet sesi duyuyorum bu çıkmasın bunun için neyapılacak bunu bilen vamı.
  • 2008 Nisandan beri kullanıyorum çok memnunum. Sadece tema ve t9 tr bulmakta zorluk çekiyorum o kadar. Geri kalanıyla muhteşem bir telefon. Çok kullanışlı.
  • BENDE KATILDIM D880 DUNYASINA.
    3 SORUM OLACAK. 1.HAT TRKCEL 2. HAT VODAFON
    SORU 1) 1. HAT ETKIN DURUMDAYKEN VODAFONDAN NASIL ARAMA YAPICAM. (BOLE BI OZELLIK VARMI YOKSA VODAFONUMU BIRINCIL YAPMAM LAZIM.)
    SORU 2) 1. HAT ETKIN DURUMDAYKEN VODAFONDAN MESAJ NASIL GONDERICEM.
    SORU 3) HAFIZA KARTIMDAKI MP3 LERI GOREMIYORUM. NASIL ZIL VEYA ALARM SESI YAPICAM ? (HAFIZA KARTINDAN YAPAMADIGIM ICIN TELEFON HAFIZASINA KOPYALADIM VE YAPTIM. AMA HAFIZA KARTINDAKI MP3 LERI GOREMIYORUM.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DALGIC28M -- 1 Mart 2009; 1:29:30 >
  • Böyle bir özellik var tabiki, hatta telefonun en büyük özelliği bu yoksa niye alalım

1) rehbere gir kişiyi seç. Yandaki tuşa basınca ekran altında vodafon seçili hale gelecek; arama tuşuna basınca vodafondan aramış olacaksın ve ekranda " koşullu iletim " yazısı çıkacak.

Ama diyelim rehberdeki aramak istediğin kişinin de senin gibi 2 numarası var. Bunlardan biri varsayılan numaradır ve sen seçim yapmazsan o numara aranır; diğer numarasını aramak istiyorsan kişiyi seçip üzerine tıkladıktan sonra, aramak istediğin numarasını seç, sonra sen hangi hattından aramak istiyorsan yandaki tuştan seç(turkcell'den arayacaksan değiştirme) ve ara.

2) Mesaj da aynı şekilde . Mesajı yazıp göndereceğin numarayı ekledikten sonra, yandaki tuştan hattını seç ve gönder.

3) ayarlar >13 > 2 yaptığın zaman hafıza kartın görünmüyorsa yerine oturmamış olabilir.

• BARSOYUN YANDAKI TUŞ DEDİĞİ,SESİ AÇMA KAPAMANIN ÜSTUNDEKI GOMULU TUS,BU TUSA BASTIGIN ZAMAN TELIN EKRANINDA SIM1 ILE SIM2 ARASINDA GECIS YAPTIGINIDA GREBILIRSIN ,

EDIT:SIM1 VE SIM 2 OLARAK GOZUKEN HAT ISIMLERINI 5 HARFLI OLACAK SEKILDE ISTEDIGIMIZ GIBI DE DEĞİŞTİREBILMEKTEYIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 1 Mart 2009; 11:30:10 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.