Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kodların pek de yararlı olduğunu hatırlamıyorum. aynı operatore ait kart takarsanız her iki yuvaya, farkı daha kesin gözlemleyebilirsiniz. biri 5 çekerken diğer 1-2 çekebiliyor. ses kalitesi ise her türlü farklı. bu dediğim gibi kodla yazılımla olacak şey değil gibi. en fazla ses yükseltme olur o da verimli olmaktan çok daha kötü ediyor.

samsung ucuza kaçmaya çalışmış biraz hatta ikinci hat bütün bantlarda çalışmıyor. tabi çekim kalitesi ve ses kalitesi olarak samsung genel olarak düşük seviyede, bu genel bir problem samsung için. nokialarda gümbür gümbür gelen ses bunda zayıf geliyor.
  • demin bir txt dosyası gönderdim pc'den blutoothla, ama telefon dosya biçimini algılamadı. Hani ofis dosyalarını derstekliyordu? Hangi dosya biçiminde göndermem lazım? Kendi notlarını .vnt denen bir biçimde saklıyor ama bu şekle dönüştüremem.

Düzeltme: hem txt, hem doc(word 2007'yi desteklemiyor, 97-2003 sürümüne göre kaydedilmiş olması lazım) hem pdf dosyalarını açabiliyor ancak, usb kablodan "other files" klasörüne atarsanız açıyor. Bluetoothla gönderdiğiniz dosyaya nedense "desteklenmeyen içerik" diyor.

Ancak bu doc,pdf ve txt dosyalarını sadece açıyor, düzeltme-ekleme yapmak yok. Excel dosyası henüz denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 7 Ocak 2009; 20:15:12 >
  • barsoy .txt bılmıyorum ama,word'ü excel'i, ve de pdf'i goruntuledı benım makıne,zoom ozellıgı ıle rahat rahat bakabılıyorsunuzda,

ıkıncı hatta cekım sorunu oldugu aşikar,benım ıkı hattımda turkcell,sonucrta aynı çekmesı gerekırken ıkıncı hat bir level daha az çekıyor,yanlız bu ses kısıklıgı olayını çok buyutuyoruz gıbıme gelıyor,yanı forumda okumasam sanırım anlamazdım,okuyunca dıkkat edınce fark edılıyor,ben ılgılı ayarlarla oynadım,şimdi herhangı bır sorun yok,benım bundan oncekı çift hatlı telefonum general mobıle'nın çift hatlı telefonuydu,onun yanında bu 124'ten mersedese terfı gıbı oldu

bu kadar ıyımser olmama ragmen ekoydu,buguydu hepsi vardı eskı makınede,hele bırde bazen ıkıncı hattı tanımama vardıkı evlere senlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 7 Ocak 2009; 22:44:20 >
  • benim bir sorum olacak arkadaşlar bu telefonlardada kapak açılmasında ve kapanmasında ses çıkartma özelliği avrmı varsa nasıl ayarlanacak telefonum şuan 3 gün gece gündüz açık şarjı gidiyor
  • evet benım telın sarjıda az once bıttı,pazartesi sabahındn bu saate kadar gecelerde de açık ,en azından 4.gunu gordu
  • merhabalar bu telefonla ilgili bir sorum olacak.daha once d900i kullanmıstım o telefonda radyo kanallarına isim verilemiyordu ve kanallar isteniler sıraya konulamıyordu birde mp3 calarda calma listesi en fazla 20 vy.25 sarkılık (tam hatırlayamadım simdi) oluyordu ve telefondaki tum sarkılar tek bir calma listesinde dinlenemiyordu bu durumlar d880 icin de gecerlimidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiki

merhabalar bu telefonla ilgili bir sorum olacak.daha once d900i kullanmıstım o telefonda radyo kanallarına isim verilemiyordu ve kanallar isteniler sıraya konulamıyordu birde mp3 calarda calma listesi en fazla 20 vy.25 sarkılık (tam hatırlayamadım simdi) oluyordu ve telefondaki tum sarkılar tek bir calma listesinde dinlenemiyordu bu durumlar d880 icin de gecerlimidir?

her iki soru için de : evet
  • Arkadaşlar telefon D880 tamamen REZALET Özellikle mesaj yazma ve kamerayı kullanamıyorum.

1- Kamera 3 mp fakat resim çekeceğiniz nesne hiç kımıldamaması lazım. Kımıldadımı bulanık çekiyor. Bizim ufaklığın 2 aydır bulanık olmayan bir resmi yok. Çekilmiyor sinir oluyorum. Kamerasını kullanmak istemiyosanız yada hareketsiz doğa manzara resmi çekecekseniz tabiki almanızda bir sakınca yok.
    2- Mesaj yazarken ben 3. harfi yazıyom ekrandan 1. harf yeni yazıyor. bir türlü mesajı doğru düzgün yazamıyom.
    3- Telefona tema yükleyemiyorsunuz.
    4- Hafıza kartını çıkarmak için pilide çıkarmanız gerek
    5- Telefon biraz kaba. General Mobil in bile daha küçük modelleri var
    6- İçinde gelen java oyunların çoğu demo. Samsung ammada pintiymiş
  • Öncelikle böylr bir yorumda bulunduğun için seni "kınıyorum" , rezalet ağır bir ifade olmuş....

Arkadaşlar telefon D880 tamamen REZALET Özellikle mesaj yazma ve kamerayı kullanamıyorum.Bu senin beceriksizliğini gösterir.

1- Kamera 3 mp fakat resim çekeceğiniz nesne hiç kımıldamaması lazım. Kımıldadımı bulanık çekiyor. Bizim ufaklığın 2 aydır bulanık olmayan bir resmi yok. Çekilmiyor sinir oluyorum. Hareket halinde fotograf çekilmez zatenKamerasını kullanmak istemiyosanız yada hareketsiz doğa manzara resmi çekecekseniz tabiki almanızda bir sakınca yok.
    2- Mesaj yazarken ben 3. harfi yazıyom ekrandan 1. harf yeni yazıyor.Bunu neredeyse bütün -bir süre sonra- telefonlar yapıyor. bir türlü mesajı doğru düzgün yazamıyom.
    3- Telefona tema yükleyemiyorsunuz. evet bu bir eksiklik ama bir bildikleri mutlaka var ki yeni modellerde de yuklenmiyor.
    4- Hafıza kartını çıkarmak için pilide çıkarmanız gerek. yeni modelde yana almışlar , evet bir hataydı ama rezalet olması için bir sebep değil ne yazik ki.
    5- Telefon biraz kaba. General Mobil in bile daha küçük modelleri varGM modelleri daha küçük lakin teknik servislerine aç bakalım günde kaç adet GM telefonu geliyormuş.Sor istersen.
    6- İçinde gelen java oyunların çoğu demo. Samsung ammada pintiymiş Samsung la ilgili bir şey değil tamamen TR ye getiren fiemayla ilgili bir şey.

Sonuç olarak "rezalet" bir telefon değil. Sadece kullanıcıdan kullanıcıya fark oldugundan dolayı bazı teknik sorunlar çıkabiliyor.Bu da tercih meselesine girmekte

• Rezalet değil, eksik yönleri var. Ama sakın general mobile'la falan karşılaştırma. Ben geri verdim GM'nin çift hatlısını çünkü , zil sesi ve mp3 çaları oyuncak telefon gibi ses çıkarıyor(bildiğin teneke ses)

Diğer konularda haklısın:
    Ben de hızlı mesaj yazamam telefonda ama benim hızıma bile yetişemiyor. Harfler geç geliyor. Bunun beceriksizlikle ilgisi yok.
    Enazından iso'yu 400 seçtiğimizde enstantaneyi hızlandırarak hareketli resim çekme olanağı sağlanabilirdi ama bu da olmamış. Nefes bile alsak bulanık çıkıyor
  • Valla ben karşılaştırmıyorum GM son dönemlerde güzelleşti ama iş işten geçti o konuda o firma için , neyse alan memnun satan memnun diyorum GM için

D880 vardı sattım D780 aldım , değişen bir iki fark , ama belirgin değil bana göre , bilmiyorum kullanıcıdan kullanıcıya değişir diyorum sadece
  • bende GM'nin çift hatlısı vardı,yeter artık dedim,2. gunu ıkıncı hattı tanımaz oldu,asıl bomba ise alarmını kurup yattım sabaha alarm çalmadı,ondan sonra guvendıgım anlarda yanımda olmayacağı kanatıne vardım ve anneme verdım
  • Msj yazamayanlar kusura bakmasın ama msj yazmaktan anlamıyorlar. getirin tlfnunuzu ben istediğiniz sms'i sizin harcadığınız süreden çok az zamanda yazayım...
  • Şu mesaj olayı nokia da oluyor derseniz tamam , anlarım , ama "java" tabanlı bir sistemde ben yazıyorum 2 sn ye sonra karakter hikaye yani... ben "beceriksizlik" demiştim zaten
  • valla nalamadığım fot çekmek istiyorsanız fot makinası laın

ne diye 500-600 lira verip tel alıyorsunuz acaba

ben fot makinasını 6 ayda bir kullanırım acil lazım olduğunda

bence başka bi amacıda yok telefondaki kameranın

ben çok memnunum makinadan

şuan için düşüncem yazılımını güncellemek

çünkü ilk serilerdenbenim makina

ama servise verip 3-5 gün beklemek istemiyorum

kendimiz yükleyemiyormuyuz hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

bu yazıya +1... yazılım güncelleme nokia gibi online olmuyor mu hala?
  • Arkadaşlar ben umduğum farkı bulamadım bu telefonda.
    Hoşuna giden arkadaşlara saygım var.
    Walla fotoğraf makinası her zaman yanımda olmuyor. kamerayı kullanamıyorsam hiç bir anlamıyok bu makinayı almanın.
    sony ericsson lerde bu problem yok. İlk fırsatta satıp sony ericsson alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsalan -- 17 Ocak 2009; 21:52:59 >
  • Ben bu tartışmaları ppc aldığımda da çok yapmıştım. Madem "fotoğraf çekmek isteyen gitsin fotoğraf makinesi alsın " diye bir mantık var, bunu neden hiçbir telefon üreticisi söylemiyor? Madem bu cep telefonlarının kameraları ile fotoğraf çekmek abesle iştigal ,niye en dandik markalar bile telefonlarına kamera yerleştirme çabasında ve alıcılar da bunu hep alıyor?

Arkadaşım, şunu söylüyoruz: 400 ASA(ISO) hızlı film demekse, yani şimdiki tabirle -film olmadığına göre- hızlı alıcı, niye sadece durağan fotoğraflar çekebiliyoruz. Tamam biz de biliyoruz atletizm fotoğrafları çekemeyeceğimizi ama fot. çekerken nefesimi tutmak zorundamıyım ben?
    quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla nalamadığım fot çekmek istiyorsanız fot makinası laın

ne diye 500-600 lira verip tel alıyorsunuz acaba

ben fot makinasını 6 ayda bir kullanırım acil lazım olduğunda

bence başka bi amacıda yok telefondaki kameranın

ben çok memnunum makinadan

• Benim telefonumda ilk hattı avea ikinci hattı turkcell yapınca telefon belli belirsiz zamanlarda kendi kendine kapanıyordu.Cumartesi günü servise verdim.Bakalım ne yapacaklar...
  • Hayırlısı diyorum , umarım bir sakatlık çıkmaz telde...
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.