Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

arkadaslar mesaj yazarkende T9 otomatik metinden nasıl kurtulacağız,*'e basıyorum harflerın boyutu değişiyor,T9'dan çıkmıyor

Ayarlar / telefon ayarları / ses tuşu: sessiz-reddet seçeneği ne işe yarıyor? Varsayılan olarak (sessiz) seçili. Ama (reddet)i seçtiğimde bir değişiklik olmuyor. Yani ben gelen aramayı sessize alma ya da reddetme gibi birşey bekliyorum ama öyle birşey olmuyor.

Kitapçıkta " [Ses] tuşuna uzun bastığınızda telefonun gelen aramalarda nasıl tepki göstereceğini ayarlamanızı sağlar " yazıyor.

Eğer ses tuşu dediği # tuşu ise , buna uzun basıp sessize aldığımda gelen aramaları reddetmesi lazım diye düşündüm ama olmadı.

Yok yandaki ses ayar tuşundan bahsediyorsa, normal profilde gelen arama sırasında bu tuşa basmak sesize almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 30 Aralık 2008; 21:39:02 >

• bir tuş ile sessize alma olayı yok,bahsettiğin tusa onceden uzun basarsan sessiz konumuna getiriyorsun ve bende titreşime de telefon geçmekte,tekrar uzun basarsanda arama geldiğinde telefon atatdıgın melodıde çalar moda geçiyor,bende hem titreşim hemde çalar moda nasıl geçiliyor onu bulmuş değilim

usttekı sorumu yınelemek ıstıyorum nassıl t9 metınden kurtuluruz,hiç kullanmadıgım bir ozellık alısamadım ama su an için mahkumum

not:bu satırları yazarkende coupling ilk sezon mp4'e tel.den izlenılmek uzere donusmekte
  • Alıntı kutusunun üzerine cevap yazmıştım; mesaj yazarken * tuşuna basılı tutarsan T9-ABC arasında geçiş yapar

Demin kendi sorumun cevabını da buldum. Ses tuşu ayarını sessiz ya da reddet seçtiğinizde , gelen aramada yandaki volum tuşuna ( üst yada alt farketmez) uzun bastığınızda çağrıyı o an için sessize alıyor. Eğer reddet olarak ayarladıysanız, gelen çağrıyı reddediyor-ki bunun kapama tuşuna basmaktan hçbir farkı yok. Ama reddet diye ayarlayıp mesaj göndermeyi seçtiyseniz çağrıyı reddedip önceden belirlediğiniz mesajı (örneğin toplantıdayım) reddedilen kişiye gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 30 Aralık 2008; 22:16:23 >
  • evet farketmemişim tesekkurler

d880'nin özellikleri anladıgım kadarı ile çok fazla,daha java uygulmalarını keşfedebılmış değiliz,ama kullanım ihtiyacına göre belirecektır bu keşiflerde

quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

Alıntı kutusunun üzerine cevap yazmıştım; mesaj yazarken * tuşuna basılı tutarsan T9-ABC arasında geçiş yapar

Demin kendi sorumun cevabını da buldum. Ses tuşu ayarını sessiz ya da reddet seçtiğinizde , gelen aramada yandaki volum tuşuna ( üst yada alt farketmez) uzun bastığınızda çağrıyı o an için sessize alıyor. Eğer reddet olarak ayarladıysanız, gelen çağrıyı reddediyor-ki bunun kapama tuşuna basmaktan hçbir farkı yok. Ama reddet diye ayarlayıp mesaj göndermeyi seçtiyseniz çağrıyı reddedip önceden belirlediğiniz mesajı (örneğin toplantıdayım) reddedilen kişiye gönderiyor.

• Farkettiğim birşey daha var, o da wap.samsungmobile.com.tr den uzak durulması, hatta anasayfadan kaldırılması gerektiği. Malum, samsunglarda ok tuşu internete bağlanıp anasayfayı açıyor. Buradaki oyun,java, duvarkağıdı gibi ıvır zıvırlar 30 kontor ila 200 kontor gibi fiyattan yanşlışlıkla cebinize iniveriyor. Dün sayfada gezinirken böyle bir hata yaptım, geri gitmek isterken zar zor okunan satınal linkine tıkladım, "yüklensinmi" dedi, hayır dedim ama sanırım telefona inmişti bile.

• teşekkürler
    görüntüsü hos değil ama
  • ama anasayfadan nassıl kaldıracağız,mumkunse ortadakı tusu ıptal edelım,ne işim olur wap'la her yerımız ınternet zaten
    ortadakı tusa basınca her hangı bir sey olmamasını nasıl ayarlıyoruz kı

quote:

Farkettiğim birşey daha var, o da wap.samsungmobile.com.tr den uzak durulması, hatta anasayfadan kaldırılması gerektiği. Malum, samsunglarda ok tuşu internete bağlanıp anasayfayı açıyor. Buradaki oyun,java, duvarkağıdı gibi ıvır zıvırlar 30 kontor ila 200 kontor gibi fiyattan yanşlışlıkla cebinize iniveriyor. Dün sayfada gezinirken böyle bir hata yaptım, geri gitmek isterken zar zor okunan satınal linkine tıkladım, "yüklensinmi" dedi, hayır dedim ama sanırım telefona inmişti bile.

• ok tuşu telefon ayarlarından kaldıramadım, galiba gene gizli kodla halledilebilecek birşey. Ama anasayfayı ayarlar/tarayıcı ayarları/profil ayarları/(gsm adı)/anasayfa url'si nden değiştirebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Sonunda büyük bi firma el attı bu işe

+1
  • sanırım barsoy topikte yakın zamanda almış ıkımız varız,pek hareketlı ılerlemıyor
  • d 880 ni hem titreşimin hem de sesin çıkmasını nasıl sağlayacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

d 880 ni hem titreşimin hem de sesin çıkmasını nasıl sağlayacağız

Ayarlar/telefon ayarları/telefon profilleri/(profil seç)/sağ - sol yön tuşları ile sim1 - sim2 yada mesaj seç : çağrı(yada mesaj) uyarı tipi: melodi ve titreşim

quote:

sanırım barsoy topikte yakın zamanda almış ıkımız varız,pek hareketlı ılerlemıyor

Herkes hevesini almış, nerdeyse 1 yıldır ıncığı cıncığı tartışılmış. Yeni alacak olanlar da galiba 980'i bekliyor. Aslında ben de merak ediyorum onu.

Ama sevdim ben bu telefonu. Palm kadar olmasada kullanışlı. Ve çok şık. Tam benim istediğim ebatlarda, arkasındaki deri de çok yakışmış. Buna takoz diyeni döverim ben, hiç anycool veya daymobile görmemiş heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 31 Aralık 2008; 21:12:09 >

• 980 mi geliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

980 mi geliyor?

model neydi belki yanlış hatırlıyorumdur da, samsung'un türkiyede henüz satılmayan çift hatlısının adı neydi, o işte
  • bunu ben alırken bundan yaklasık 50ytl daha ucuz bir samsung çift hatlı vardı,ama daha buyuktu ve evet kım ne derse desın bu samsung'un çizgılerını tasıyor,demem odur kı samsung deyınce bu telefıonun ana hatları hep gelır,

barsoy bir sey sorucam bılıyor musun teleondakı tepedekı E harfını nasıl kaybedıyoruz,forumda vermıslerdı ama,gerıde kalan 24 sayfada araypda nasıl bulayım,bılıyorsan yazabılır mısın
  • o simgenin kaldırılabildiğini zannetmiyorum, şebekeden geliyor çünkü. Zaten destek sitesinde kaldırılamayacağı yazıyor:

Ekranda E simgesinin çıktığı zamanlarda wap sayfalarına bağlandığınızda dataların iletim hızı üç (3) kayına kadar artmaktadır. Wap” a bağlanmadığınız zamanlarda ekranda E (G) simgesinin görünmesi wap bağlantısı kurduğunuz anlamına gelmemektedir. Bağlantınız olduğunda simgede renk farklılığı oluşmaktadır. Operatör yayını olduğu için ekrandan kaldırılamamaktadır.
  • quote:

o simgenin kaldırılabildiğini zannetmiyorum, şebekeden geliyor çünkü. Zaten destek sitesinde kaldırılamayacağı yazıyor:

Ekranda E simgesinin çıktığı zamanlarda wap sayfalarına bağlandığınızda dataların iletim hızı üç (3) kayına kadar artmaktadır. Wap” a bağlanmadığınız zamanlarda ekranda E (G) simgesinin görünmesi wap bağlantısı kurduğunuz anlamına gelmemektedir. Bağlantınız olduğunda simgede renk farklılığı oluşmaktadır. Operatör yayını olduğu için ekrandan kaldırılamamaktadır.

tesekkurler,bir nevı burada su an wap'a baglanabılırsınız uyarısı yani,ama hattın çektiği her yerden wap'a zaten bağlanamıyormuyuz,dun bellı süreliğine kendiliğinden kaybolmuştu.

hep duurken rengi mavi,gen forumda okumustum,baglanıldıgı zaman rengi kırmızı oluyormus bu E harfinin

• arkadaslar birde ben arama yaparken arama yaptıgım kısının ısmının uzerınde koşullu ıletım diye yazıyor bu ne demek?

ayrıca pilin 120mah oldugu soylenıyordu,benım sarj maksımıum üç gun zor gıdıyor ve pilin uzerıne baktım herhnagı bır ıbare yok gucune dair ,ama telefonun üzerinde çift sım kartların takılı oldugu yerde 800mah yazılı,

1200mah pillerden piyasada var mı,bildiğiniz ve bu telefona uyar mı?

kullanan birilerı var mıdır forumda
  • benimkinde de pil yatağının altında 800mAH yazıyor ama *#0228# kodunu girince 1200mAH olduğu yazıyor. Heralde seninki de öyledir , dene bakalım
  • arama yapılırken kosullu iletım hakkında bir bilgin var mı pekı barsoy,
    ayrıca teli aç kapa yapıp bilgisayara bağladıgımda bilgisayar telefonu hep modem olarak goruyor,ve ben her seferınde pc bağlantılarından depolama birimini seçiyorum

benım modem ile işim olmaz,her seferınde depolama bırımı olarak sabıt kalmasını nasıl ayarlarız

edit: evet benımkınde de 120mah yazıyor,yanlız bir sey daha soracam bılıyorsan eger charge current:568mah gibi bir sey daha yazıyordu bu ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 2 Ocak 2009; 1:30:30 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.