Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: b_sevki

BARSOYUN YANDAKI TUŞ DEDİĞİ,SESİ AÇMA KAPAMANIN ÜSTUNDEKI GOMULU TUS,BU TUSA BASTIGIN ZAMAN TELIN EKRANINDA SIM1 ILE SIM2 ARASINDA GECIS YAPTIGINIDA GREBILIRSIN ,

EDIT:SIM1 VE SIM 2 OLARAK GOZUKEN HAT ISIMLERINI 5 HARFLI OLACAK SEKILDE ISTEDIGIMIZ GIBI DE DEĞİŞTİREBILMEKTEYIZ

DOSTUM EVET GECIS YAPIYORSUN O TUSTAN. 1. OLARAK TELSIMI SECTIGIMDE TELEFON KAPANIP ACILIYOR. BEN KAPANIP ACILMADAN ARAMA YAPABILIRMIYIZ ONU OGRENMEK ISTEDIM.

BARSOY DEDIGINI YAPTIM REHBERDEN KISIYI SECIP YAN ILERLEME TUSUNA BASINCA REHBER GRUPLAR TURKCEL TELSIM VE FDN KISILERINE GECIS YAPIYOR. TELSIM AKTIF OLMUYOR. HAFIZA KARTIMIDA GORUYORUM AMA ICINDEKI DOSYALARI YANI MP3 LERI GOREMIYORUM. AMA RESIM CEKTIM FOTO GALERIDEN RESIMLERI GORUYORUM FAKAT MENU ALTINDAKI DOSYALARIMDAN GOREMIYORUM.
  • rehberden yada arama kaydından isim bulmadan simkart seçim tuşuna basarsan birincil-ikincil hattını değiştirmr ekranı çıkar. Önce rehber yada arama kaydından kişi seçipsonra simkart seçim tuşuna basacaksın. Yantuş dediğim tefelefonun sol yan tarafındaki ses tuşunun (uzun olan) üzerindeki gömülü küçük tuş. Sen ok tuşunun sağ-ve solundaki tuşlara basıyorsun galiba? O değil.

HAfıza kartındaki Mp3leri görmek için Menü>Dosyalarım># tuşu>müzik
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

rehberden yada arama kaydından isim bulmadan simkart seçim tuşuna basarsan birincil-ikincil hattını değiştirmr ekranı çıkar. Önce rehber yada arama kaydından kişi seçipsonra simkart seçim tuşuna basacaksın. Yantuş dediğim tefelefonun sol yan tarafındaki ses tuşunun (uzun olan) üzerindeki gömülü küçük tuş. Sen ok tuşunun sağ-ve solundaki tuşlara basıyorsun galiba? O değil.

HAfıza kartındaki Mp3leri görmek için Menü>Dosyalarım># tuşu>müzik

TAMAM DOSTUM SAGOL. SIMDI COZDUM OLAYI SAGOL. BU SEKILDE TAM TUS KOMBINASYONUYLA SOLEYINCE ANLADIM :)
    UMARIM DIGER ARKADASLARADA YARDIMCI OLMUSTUR.
  • yaklaşık 2 önce samsung d880 aldım 1 hafta kullanamadım servıse gıdıp gelıyor 2.sım kartı tak uyarısı gelıyor ve telefon kılıtlenıyor servıste guncellemeler ve lehımleme yapıldı sonuç aynı arıza dört defa yaptıgından yeni cihaz verdiler sevinmiştim kurtuldum diye fakat yeni cihazın ilk gününde aynı arıza yine yaptı yuh dedım bunlarda üretim hatasımı var nedir anlamadım varmı böyle şikayeti olan arkadaslar çözüm nedir
  • ilk defa duyuyorum. sim kart arızalı olabilirmi?
  • evet bende ılk defa duyuyorum,kartta sorun olabılır,forumda ıllakı muhabbetı donerdı boyle bır hatanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bremzeci

yaklaşık 2 önce samsung d880 aldım 1 hafta kullanamadım servıse gıdıp gelıyor 2.sım kartı tak uyarısı gelıyor ve telefon kılıtlenıyor servıste guncellemeler ve lehımleme yapıldı sonuç aynı arıza dört defa yaptıgından yeni cihaz verdiler sevinmiştim kurtuldum diye fakat yeni cihazın ilk gününde aynı arıza yine yaptı yuh dedım bunlarda üretim hatasımı var nedir anlamadım varmı böyle şikayeti olan arkadaslar çözüm nedir

Aynı arıza işyerimdeki bir arkadaşında başına geldi. Yeni aldığı telefonu 3 günde servise gönderdiler. 15-20 gündür servisten gelecek diye bekliyor maalesef..
  • benim başıma gelen ona gelmez umarım ama bu işten çok canım sıkıldı şuan beklemedeyiz ilk aldıgım gün yaptıgı o kronik arızayı tekrar yapmadı
  • quote:

yaklaşık 2 önce samsung d880 aldım 1 hafta kullanamadım servıse gıdıp gelıyor 2.sım kartı tak uyarısı gelıyor ve telefon kılıtlenıyor servıste guncellemeler ve lehımleme yapıldı sonuç aynı arıza dört defa yaptıgından yeni cihaz verdiler sevinmiştim kurtuldum diye fakat yeni cihazın ilk gününde aynı arıza yine yaptı yuh dedım bunlarda üretim hatasımı var nedir anlamadım varmı böyle şikayeti olan arkadaslar çözüm nedir

BU TELEFON DA BU SORUN VAR.SİM LE ALAKASI YOK.İLK HATTI AVEA İKİNCİ HATTI TURKCELL YAPAN HERKES BU HATAYLA KARŞILAŞIR.BEN DEFALARCA SERVİSE GİTTİM.HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEDİ.TELEFONU DEĞİŞTİRİN DİYORUM DEĞİŞTİRMİYORLAR.BEN DE TÜKETİCİ MAHKEMESİNE VERDİM.İNŞALLAH PARAMI GERİ ALICAM.
  • benim aldıgım serviste yapılamayan ilk telefon 1.hat evea 2.hat turkcell yaptıgımda bu arızayı yaptı arıza sım kart tak uyarısı(2.sim kart) gelıyor ve telefon kendini kilitliyor sim kartları degiştirdigimde arıza devam etti ve servis problemi çözemedi yenisini verdi yeni telefondada sim kartlar yine aynı oldugunda arızayı tekrarladı fakat 1.hat turkcell 2.hat avea yaptıktan yaklaşık 3-4 gün oldu arıza yapmadı yıne yaparmı bılmıyorum bence sim kartlardan olabilir avea sim kart 64k turkcell 112k ve bu sım kartlar telefona menü koyuyor telefonun yazılımı ıle bu menüler arasında uyumsuzluk olabılır servis bunu arastırmıyor sormuyor bıle bu halıyle arıza devam ederse sım kartları menüsü olmayan eskı hali 32k degıstırıp denemek istıyorum bir gelişme olursa yazarım yardımcı olabılırsem sevinirim
  • quote:

benim aldıgım serviste yapılamayan ilk telefon 1.hat evea 2.hat turkcell yaptıgımda bu arızayı yaptı arıza sım kart tak uyarısı(2.sim kart) gelıyor ve telefon kendini kilitliyor sim kartları degiştirdigimde arıza devam etti ve servis problemi çözemedi yenisini verdi yeni telefondada sim kartlar yine aynı oldugunda arızayı tekrarladı fakat 1.hat turkcell 2.hat avea yaptıktan yaklaşık 3-4 gün oldu arıza yapmadı yıne yaparmı bılmıyorum bence sim kartlardan olabilir avea sim kart 64k turkcell 112k ve bu sım kartlar telefona menü koyuyor telefonun yazılımı ıle bu menüler arasında uyumsuzluk olabılır servis bunu arastırmıyor sormuyor bıle bu halıyle arıza devam ederse sım kartları menüsü olmayan eskı hali 32k degıstırıp denemek istıyorum bir gelişme olursa yazarım yardımcı olabılırsem sevinirim

ÇOK İLGİNÇTİR, İLK HATTI TURKCELL YAPINCA KESİNLİKLE DÜZGÜN ÇALIŞIYOR.TURKCELL İKİNCİ HATTA ÇALIŞMASIN DİYE AYAR MI YAPTI NEDİR?AYRICA İLK HAT TURKCELL OLURSA TELEFON DAHA HIZLI AÇILIYOR.AVEA OLURSA DAHA YAVAŞ AÇILIYOR.ANCAK BENDE İLK HATTIN AVEA OLMASI GEREKİYOR.AVEA ŞİRKET HATTI VE BÜTÜN ARAMALARIMI BU HATTAN YAPMAM GEREKİYOR.İLK HATTI TURKCELL YAPINCA HAT DEĞİŞTİRMEYİ UNUTARAK KENDİ HATTIMDAN KONUŞTUĞUM ÇOK OLUYOR.

• telefonun 1.yuvasına yıne turkcell sım kart olsun fakat telefonun menüsünden avea yı birincil yap öyle dene bakalım belki problem yapmaz
  • değerli arkadaşlar,
    bu üründe teknolojik bir hata var!!!bu telefondan herhangi bir hatta AAAAAA isimli 1234 numaralı kişi çağrı atarken(ama özellikle çağrı önce olacak) BBBBBB isimli 5678 numaralı kişi mesaj gönderirse(ama o anda cevapsız çağrı devam edecek veya konuşuyor olacaksınız),mesaj gönderen BBBBBB kişisini "cavapsız çağrı" olarak gösteriyor.ve siz BBBBBB kişisi cevapsız çağrı atmış diye direkt arama(yeşil telefon tuşu)yapacak olursanız BBBBBB aranıyor diyor,ve sizi BBBBBB ismi görüntülene görüntülene 1234 numarasını arıyor.siz sesi duyunca irkiliyorsunuz,tekrar telefona bakınca BBBBBB ismi ile 1234(yani AAAAAA'yı) aramış.2 defa İzmir Başarı Teknik Servisine gönderdim,dediklerimi miyaaaaavvvvv olarak algıladılar!!!!

değerli arkadaşlar bugün(08.04.2009)farkettiğim şu;Yukarıdaki anlattıklarımı eski yazılım yüklü(2008 öncesi gibi)3 telefonda denedim;bunlarda ise cevapsız çağrı gönderen AAAAAA'yı "bilinmeyen numara ?" olarak kaydediyor arama kaydına.ama yeni yazılımdaki rehber karışması olmuyor yani!
    şimdiye kadar 5 yeni üründe(2008 yılı sonları ve yeniler)yukarıdaki rehber karışıklığını,3 eski yazılımlı telefonda ise "kayıtlı numarayı -bilinmeyen numara-"olarak kaydettiğini gördüm!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretkurt -- 9 Nisan 2009; 0:46:05 >

• ARKADASLAR LÜTFEN ACİL YARDIM BU TELEFONUN EKRANINA NASIL SAAT YUKLEYEBILRIIM. E250 NIN SES YUKLSETMME TUSLARINA BEKLEME DURUMUNDA BASILDIĞINDA BÜYÜK SAAT CIKIYOR AYNINI BU TELEFONDA NASIL YAPABILIRIM EKRAN KORUYUCU TURUNDE NOKIA LARDA OLDUĞU GIBI LÜTFEN YARDIM EDİN!!
  • bu olay simkart'la ilgili bir olay.benimde başıma gelmişti.simkartını yeniletmen gerekiyor.benim türkcell simkart'ım 2003 yılına aitti ve aynı sorunları Anycool T808'de yaşadım.Kartı 7.5 YTL'ye değiştirttim sorun çözüldü.
  • çok spesifik bir hata gibi duruyor,ayrıca bunu nasıl farkettın

quote:

Orjinalden alıntı: fikretkurt

değerli arkadaşlar,
    bu üründe teknolojik bir hata var!!!bu telefondan herhangi bir hatta AAAAAA isimli 1234 numaralı kişi çağrı atarken(ama özellikle çağrı önce olacak) BBBBBB isimli 5678 numaralı kişi mesaj gönderirse(ama o anda cevapsız çağrı devam edecek veya konuşuyor olacaksınız),mesaj gönderen BBBBBB kişisini "cavapsız çağrı" olarak gösteriyor.ve siz BBBBBB kişisi cevapsız çağrı atmış diye direkt arama(yeşil telefon tuşu)yapacak olursanız BBBBBB aranıyor diyor,ve sizi BBBBBB ismi görüntülene görüntülene 1234 numarasını arıyor.siz sesi duyunca irkiliyorsunuz,tekrar telefona bakınca BBBBBB ismi ile 1234(yani AAAAAA'yı) aramış.2 defa İzmir Başarı Teknik Servisine gönderdim,dediklerimi miyaaaaavvvvv olarak algıladılar!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: fikretkurt

bu olay simkart'la ilgili bir olay.benimde başıma gelmişti.simkartını yeniletmen gerekiyor.benim türkcell simkart'ım 2003 yılına aitti ve aynı sorunları Anycool T808'de yaşadım.Kartı 7.5 YTL'ye değiştirttim sorun çözüldü.

SİM KART YENİ.2008 YILINDA DEĞİŞTİRDİM.ÜZERİNDE TURKCELL SIMPLUS 64 YAZIYOR.AMA SORUN DEVAM EDİYOR.TURKCELLIN FARKLI SİM KARTLARI MI VAR?
  • size şunu önerebilirim.türkcell'den sadece kart değiştirerek çözüm olurmu deneyin.7.5 liranız gidecek.ama rehber taşımayı unutmayın.sorun düzelirse ne âlâ,ama devam ederse 7.5 tl için bana kızarsınız!!!!
    çünkü bende anycool t808'de başıma geldi.Telefon değişti sorun çözülmedi bende sim'i değiştirdim ve çözüldü!!
  • Nasıl mı farkettim anlatayım;
    Yılbaşı akşamı AAAAAA ile konuşurken BBBBBB mesaj çekmiş bendede cevapsız çağrı olarak görünüyordu!
    Bende cevapsız çağrı olarak görünen BBBBBB'yi arayayım dedim,BBBBBB aranıyor demesine rağmen AAAAAA' ile konuşmak zorunda kaldım.önceleri ne kadar SAKARIM demiştim ama baktım ki durum benden kaynaklanmıyor!başka 3 adet d880'de denedim aynı fiyasko vardı!!!
  • Son zamanlarda D880 alan kimse varmı arkadaşlar, varsa 2. hattaki ses problemi ne durumda..
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.