Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi yol gösterecek kimse yok mu ne yapmalıyım bu konuda ne demeliyim? Yardım edin ne olur yarın telefoncuya gidicem konuşmaya
  • telefonu iade etmeni tavsiye ederim.ama lütfen süresi uzamadan iade et.2. hat boğuk sesi samsung servisleri nedense kabul etmiyor,çünkü kendi ayıplarını kabul etmek zorlarına gidiyor.ama "kartı takın" uyarısı nedeniyle hemen iade et ve paramı istiyorum diiye belirt.kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine durumunu güzelce yaz ver.kesinlikle paranı alırsın ama takibi ve mücadeleyi bırakma!şimdiden kolay gelsin.Nokia'dan başka cep,Karga'dan başka kuş tanıma!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

Arkadaşlar telefonu alalı 9 gün oldu ve aldığıma bin pişman oldum diyebilirim. Durup duruken sim kartı takın hatası verıyor, ikinci hattan ses az ve boğuk geliyor. Telefonu alalı 9 gün olduğu için memnuniyetsizlkten dolayı geri vermek istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim bunun için yardımcı olursanız sevinirim.

• teşekkürler Fikret arkadaşım sende olmasan bu forumda cevap yazacak olan yok bana
  • cevap yazmazlar serocan.çünkü tahminlerime göre forum sitelerine ürünün servis,bayi,vs tüm destekçileri hep poazitif şeyleri yazıyor.bu ürünü ben hepsiburada'dan aldım.2 ayrı isimle olumsuz yönlerini yazdım ama inatla yayınlamıyorlar.satıcı firmalar bile ürünün satılması için hep olumlu yönlerin yazıp habire pohpohluyorlar!bende verdim tüketici mahkemesine kazandım.paramı almak içinde icra yoluna gittim.
    quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

teşekkürler Fikret arkadaşım sende olmasan bu forumda cevap yazacak olan yok bana
  • Bana da bu telefon hediye geldi. youn falan atmak mümkün mü?
  • evet arkadaşlar!zafer benimdir.
    Telefonu rehber karışmasından dolayı ayıplı ürün olduğunu ispat ettim ve dün itibarı ile 417+faiz=424 TL,160 TL Avukat vekalet ücreti,30 TL masraflar
    toplam 625 TL para Muğla 1.icra dairesine yatırıldı.Hepsiburada'ya çok söyledim,"etmeyin eylemeyin verin paramı"diye,GAK-GUK demişlerdi!!!
    Oh be kurtuldum yaaaa.O neydi öyle,cebe sokarsın kütük gibi,kılıfa soksan sığmaz,çekerken açılıp kapanır,2.hat ses kötü,OK'a basarsın wap'a girer!!!!
    şimdi GM DST12 kullanıyorum.kalitesiz,çift işlemci değil ama ne kadar para o kadar köfte.en azından 2.hatta boğukluk yok.
  • Fikret arkadaşım bende ürünü aldığım iş yerine gittim dedim böyle böyle hata veriyor ben bu telefonu istemiyorum biz bir şey yapamayız biz aracıyız sadece ben bunu geri alırsam ben ne yapacağım falan filan bir dünya laf konuştu ben de başarıyı aradım ve derdimi anlattım onlarda bana telefonu yollayın yazın şikayetinizi ve isteiğinizi dedi bende para iadesi istedim bakalım ne olacak ne zaman para yatıcak
  • o satıcıyı hemen şikayet edin.hiçbir satıcının böyle birşey deme hakkı hatta lüxü yok!tüketici hakem heyeti hemen sizin lehinize karar verir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bana da bu telefon hediye geldi. youn falan atmak mümkün mü?

Youn?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bana da bu telefon hediye geldi. youn falan atmak mümkün mü?

Youn?

Oyun galiba.

Ben hiç oyun atmadım, eğer öğrenebilirsen atılabiliyor mu, buraya da yazabilirsen sevinirim. Ben de merak ettim atılabiliyor mu.

• arkadaşlar bendede telefon durmadan açılıp kapanmaya başladı durduk yere warmı sizlerdede böyle bi sorunu olan kafayı ymek üzereyim daha 6.cı ayı telefonun
  • yapar kardeşim yapar.bu şikayetleri çok duydum bu telefonda.dandik bir telefon.kullanımı bile berbat.bunun üstüne nokia 3120C kullan huzur bul.
    ver kurtul o telefondan.haaa servisler sorunu çözüyor,ama yanına bonus başka sorun veriyorlar.ben iade ettim telefonu,kimbilir kime kakalayacaklar o telefonu!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: counterdoctor

arkadaşlar bendede telefon durmadan açılıp kapanmaya başladı durduk yere warmı sizlerdede böyle bi sorunu olan kafayı ymek üzereyim daha 6.cı ayı telefonun
  • ben telefonu alalı neredeyse 1,5 yıl oldu, çok şükür bir problem yaşamadım, benimle birlikte aynı dönemde 4 kişi daha aldı, hergün görüştüğüm mesai arkadaşlarım ve onlarda da bir problem yok, ne yazık ki üretim maliyetlerini düşürmek için son çıkan modeller sanırım kalitesiz üretiliyor, tabi ki mutlaka iade edin ve hakkınızı arayın, ilk başlarda bu forumda telefonla ilgili faydalı bilgiler paylaşılırdı ama eski kullanıcılar artık takılmıyor pek, şu ara sadece şikayet görüyorum, bu üzücü tabi. belki telefonda kullanılan yazılım versiyonu daha yeni sizinkilerde ve yenilerde problemli olabilir, ben hatırlamıyorum nasıl yazılım versiyonu gördüğümüzü ama formda ararım, bulabilirsem yazılım versiyonunu burada paylaşabilirim, şans mı artık bilemiyorum ama şu an kullandığım versiyon gerçekten sorunsuz,

neyi kullanıyorsun ki diye sorarsanız, telefonda bluetooth, edge bağlantısı, pc bağlantısı, müzik çalar, java uygulamaları (gmail, bankacılık vs.) , az da olsa resim, yani neredeyse her özelliğini kullanıyorum.

• arkadaşlar bir tanıdığımda var bu modelden tel arayıp sordu telefon iki kez çaldıktan sonra otomatik olarak cevap veriyormuş(tel dokunmadığı halde) bu bir hatamı yoksa yanlışlıklamı açmışlardır bu özelliği. teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: upsmeh

arkadaşlar bir tanıdığımda var bu modelden tel arayıp sordu telefon iki kez çaldıktan sonra otomatik olarak cevap veriyormuş(tel dokunmadığı halde) bu bir hatamı yoksa yanlışlıklamı açmışlardır bu özelliği. teşekkürler şimdiden.

Ayarlar-Arama Ayarları-Tüm Aramalar-Cevaplama Modu

Orada otomatik diye bir seçenek var, bilmiyorum bundan dolayı mı ama anlattığına göre bu özellik açılmış yanlışlıkla.
  • YENİ BİR ŞOK DAHA!!!!!!
    Bugün D780'de aynı rehber karıştırma sorununu denedim,onda da aynı sorun oluyor.Ya bu samsung mühendis çalıştırmıyor mu yazılımlar için???
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

YENİ BİR ŞOK DAHA!!!!!!
    Bugün D780'de aynı rehber karıştırma sorununu denedim,onda da aynı sorun oluyor.Ya bu samsung mühendis çalıştırmıyor mu yazılımlar için???

Bu rehber karıştırma olayını biraz önce denedim gerçekten de rahatsız edici bir problem. Ben telefonumu yaklaşık 9 10 ay önce Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Tecrübeli olduğunuz için soruyorum, iade etmek istesem nasıl bir yol izlemeliyim?
  • dediğim olayı iyice kavramanız lazım.daha sonra dilekçe olarak şikayetinizi yazıp sanayi ve ticaret il müdürlüğündeki(veya ilçelerde kaymakamlık)tüketici hakem heyetine başvuruda bulunacaksınız.ama başvuru yaparken olayı uygulamalı gösterirseniz hem hepsinin ağzı açık kalır,hemde direkt olumlu karar çıkar.aslında bendeki sonucu emsal gösterseniz ama bende scanner yok.biraz sabırlı olacaksınız ama.

quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

YENİ BİR ŞOK DAHA!!!!!!

Bu rehber karıştırma olayını biraz önce denedim gerçekten de rahatsız edici bir problem. Ben telefonumu yaklaşık 9 10 ay önce Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Tecrübeli olduğunuz için soruyorum, iade etmek istesem nasıl bir yol izlemeliyim?

• quote:

BAŞVURUNUZU NASIL YAPACAKSINIZ?
    Şikayet konusunu içeren dilekçe ve ekinde konuya ait belgelerle (fatura, satış fişi, garanti belgesi, sözleşme vb.) bizzat veya posta yolu ile başvurabilirsiniz.
    Yazılı dilekçenizde,
    • Satın aldığınız mal ya da hizmetin ne olduğunu, özelliklerini,
    • Malın ne zaman teslim edildiğini ya da hizmetin ne zaman ve nerede verildiğini,
    • Ne kadar para ödediğinizi,
    • Sorunun ne olduğunu,
    • Satıcı ya da sağlayıcıya durumu ilettiğinizde neler olduğunu,
    • Ne yapılmasını istediğinizi anlatın.
    BAŞVURULARDAN ÜCRET ALINMAZ

2.hat sorunu yüzünden servise vermeyi düşünüyordum. Bu benim için iyi olacak...
    Vatan'a gitmeden başvuruda bulunamıyorum sanırım. Şu anda yazlıktayım , ilk fırsatını bulduğumda bu işi halledeceğim.

Acaba sizin işlemde karar hakem heyetiyle görüştükten kaç gün sonra çıktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 7 Eylül 2009; 17:05:04 >

• 2. HAT sorununu ne samsung nede servisleri kabul etmiyor.ama bunu kullanım kılavuzunda bildirmedikleri için bence ayıplı bir üründür.
    ama en garantisi benim belirttiğim rehber karıştırma sorunu.yani AAAA size çağrı atarken BBBB'den mesaj gelirse;
    BBBB'yi cevapsız çağrı olarak görüyorsunuz.direkt yeşil tuşla BBBB'yi arama yaparsanız "BBBB aranıyor" diyor ama AAAA'yı arıyor.bu bir dehşet,bir hezimet.aynı anda 2 işyeri ile görüşme yapıyorsunuz mesela!!!veya aynı anda 2 kişi ile flört ediyosunuz.Aman allahım tazminat davası ya!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

quote:

BAŞVURUNUZU NASIL YAPACAKSINIZ?
    Şikayet konusunu içeren dilekçe ve ekinde konuya ait belgelerle (fatura, satış fişi, garanti belgesi, sözleşme vb.) bizzat veya posta yolu ile başvurabilirsiniz.
    Yazılı dilekçenizde,
    • Satın aldığınız mal ya da hizmetin ne olduğunu, özelliklerini,
    • Malın ne zaman teslim edildiğini ya da hizmetin ne zaman ve nerede verildiğini,
    • Ne kadar para ödediğinizi,
    • Sorunun ne olduğunu,
    • Satıcı ya da sağlayıcıya durumu ilettiğinizde neler olduğunu,
    • Ne yapılmasını istediğinizi anlatın.
    BAŞVURULARDAN ÜCRET ALINMAZ

2.hat sorunu yüzünden servise vermeyi düşünüyordum. Bu benim için iyi olacak...
    Vatan'a gitmeden başvuruda bulunamıyorum sanırım. Şu anda yazlıktayım , ilk fırsatını bulduğumda bu işi halledeceğim.

Acaba sizin işlemde karar hakem heyetiyle görüştükten kaç gün sonra çıktı?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.