Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle bir durum olsa şu ana kadar çoktan farkederdim zaten,

aykutkk:
    mesajla şarjı çabuk bitmez, hızlı yazabilir misin bilmiyorum ama çok kullanışsız değil, ben genelde pc den yazıyorum mesajları, çok acil değilse yazmıyorum,
    Samsung 'un pc studio zaten sürekli 1. hattı kullanıyor, ne yazık ki 2. hattan sms gönderme gibi bir işlemde yok.

quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt
    benim ürün 2008 ekim.
    sizin ürünlerde de cevapszı çağrıyı bilinmeyen numara aramış olarak kaydeder.rehberdeki ismi bulamaz.numara çıkar direkt.cevapsız çağrılara dikkatli bak.

• mesaj yazmak için tuşlar küçük kalıyor biraz.grup mesajlarında bir seferde 40 kişilik gruptan sadece 20'sine gönderebiliyor.nerede kaldığını bilip kalan 20 kişiyi 2. kez tekrar gönderiyorsun.
    bence çok mesaj yazıyorsan nokia 3120C al,adeta dans eder gibi mesaj yazarsın,eğer elinde Nokia alışkanlığı varsa asla elin alışmaz,boşluk(space),büyük harf küçük harf seçim tuşu ve (<Ok>) tuşu çok farklı.<OK>a bastın mı WAP'a girersin kaçarın yok.
    tekrar söylüyorum eğer çok mesaj yazıyorsan ve elinde Nokia alışkanlığı varsa alma derim.
    1 adet 3120C,1 adet 1203 al,SIRT-SIRTA bağla lastikle...al sana en kaliteli 2 hatlı telefon.
    quote:

Orijinalden alıntı: enginmxp

öyle bir durum olsa şu ana kadar çoktan farkederdim zaten,

aykutkk:
    mesajla şarjı çabuk bitmez, hızlı yazabilir misin bilmiyorum ama çok kullanışsız değil, ben genelde pc den yazıyorum mesajları, çok acil değilse yazmıyorum,
    Samsung 'un pc studio zaten sürekli 1. hattı kullanıyor, ne yazık ki 2. hattan sms gönderme gibi bir işlemde yok.

quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt
    benim ürün 2008 ekim.
    sizin ürünlerde de cevapszı çağrıyı bilinmeyen numara aramış olarak kaydeder.rehberdeki ismi bulamaz.numara çıkar direkt.cevapsız çağrılara dikkatli bak.

• Arkadaşlar merhaba,
    Benim sorunumda belki çoğu kişide olduğu gibi ikincil durumundaki (ikinci sim yuvası değil) hatta arama yapıldığında karşı tarafta yankı yapması,
    Samsun servisine verdim ve yazılım yüklemesi yaptılar. versiyon D880JVHF1 olarak görünüyor.
    deneme yaptığımda eskisi kadar yankı olmasada arada bir iki kere yapıyor.
    Bu versiyon son versiyonmu yani gerçekten yazılım güncellenmişmi? Ayrıca bu sorun başka türlü net olarak çözülmüyormu?

Aslında telefon iyi çift simlilere göre tek eksiği kamera kayıdı kötü gibi..

Teşekkürler..
  • çok teşekkür ederim cevaplar için
  • telefon maksimum kaç gb sd kart destekliyor. 2 mi 4 mü 8 mi bilen var mı? teşekkürler
  • Ben 2 gb kart taktım,yavaşlama yoktu fakat şarjı 1.5 güne düştü.1 gb kart ideal oluyor.
  • arkadaslar,bu telefondaki ikinci hattaki ses boguklugu ya da ses azligi hala devam ediyor mu?bu problem yeni versiyonlarda cozulmusmudur?cunku dun elime bir eski kullanilmis D780 gecti ve onda ikinci hattaki ses ayni birinci hatta gibiydi yani mukkemmeldi.neden bu durun D880 de olmus anlamadim....
  • Arkadaşlar D880'imin rehberine yeni isim kaydedemiyorum.Eklemek istediğimde kitleniyor telefon ve kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Ancak yeniden açtığımda eklenebiliyor.Ne yapmam lazım.
  • Arkadaşlar d880 imi aldım ve 14 gün kullandıktan sonra. defalarca sim kartı takın uyarısı aldıktan sonra Başarı teknik servise yollamak zorunda kaldım, telefonun durumu için 28 gün (İŞ günü değil) sonra Başarı Bakırköy servisini aradıgımda telefonda sorun bulamadıklarını söylediler. Nasıl olur dedim bir çok arkadaşım, eşim ve bu hatayı gözleriyle gördüler teknk servis nasıl görermiyor dedim. Telefonu tekrar inceleyeceklerini söylediler bakalım ne olacak sonuç. AYrıca telefonu 15 gün içerisinde memnun olmadıgım için yolladıgımı ve para iadesini istediğimi söyledim, bayan arkadaş ise bana böyle bir durumun söz konusu olmadığını, telefonda 1 ay içerisinde mekanik bir arıza meydana gelmesi halinde bunun olabileceğini söylediler. Bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.
  • yaw arkadaşlar benim makinaya firmvare atayım diyorum ama sitesinde yok
    s
    ervisede git gel bi sürü zxaman vs

acaba yazılımı kendi atan cvarmı

illa servisemi götürmemiz lazım
  • arkadaşlar kendi telefon resetleme sorunumu çözmüş bulunmaktayım sorun yeni aldıgım Avea hattında evet firmware atmayı düşündüm teknk servise vermeyi düşündüm sinirden telefonu kırmayı bile düşündüm ama sorunu buldum. yeni aldıgım 64 kb lık Avea hattını çıkarıp başka hat takınca sorunum düzeldi. yanında eski hattım var avea onun ile sorun yok ama bunu takınca yeniden başlatma sorunu kalkıyor. böyle bi sorun yaşayan varsa 2 hattını teker teker takıp denesinler ne kadar haklı oldugumu anlayacaklar sorun telefonda degil kesinlikle sim kart sorunu var haberiniz olsun
  • Arkadaşlar Samsung D880 in uyarı tonlarını kapatabiliyor muyuz???
  • TELEFONU SERVİSE VAERDİM YAZILIM ATIN SESİ AZ GELİYOR DİYE

ONLAR TUTUP PARÇA DEĞİŞMİŞLER

MEA-SLIDER FPCB KIT D880

diyor sitede

bu parça ne oluyorki acaba
  • Beyler ben bi hatla sirf mesajlasiyorum diger hatlada konusuyorum vede bu durum cok sık oluyor hem mesaj atip hemde aramam acaba bu hatti degiştirme acik kapama durumundan baska bişi yapamiyormuyuz cok zaman kaybi vede ben durmadan acip kapicak miyim telefonu illaha
  • valla olmuyor

yani sim kartı yerlerini değiştirmeden bahsediyorsan ona gerek yok

menüden değiştiriyorsun ama ozamanda restart ediyor ama

sadece kapak açmakla uğraşmıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Beyler ben bi hatla sirf mesajlasiyorum diger hatlada konusuyorum vede bu durum cok sık oluyor hem mesaj atip hemde aramam acaba bu hatti degiştirme acik kapama durumundan baska bişi yapamiyormuyuz cok zaman kaybi vede ben durmadan acip kapicak miyim telefonu illaha

Açıp kapamaya gerek yok, yandaki tuştan hat değiştirme yapabiliyorsunuz. Varsayılan hattı değiştirirseniz kendisi kapanıp açılır ama buna gerek yok.
  • Ohoooo ne anladim ben bu işten hocam kendini kapatip aciyor yarim saatte zaten ohooooo durmadan bunu yapcaksam işimiz cok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 4 Aralık 2009; 15:45:05 >
  • quote:

Ohoooo ne anladim ben bu işten hocam kendini kapatip aciyor yarim saatte zaten ohooooo durmadan bunu yapcaksam işimiz cok...

Yapmana gerek yok diye yazmıştım.. Normalde arayacağınız numarayı varsayılan hattan arar, eğer siz diğer hattan arama yapmak istiyorsanız numarayı seçtikten sonra yandaki değiştirme tuşundan bir defa basarak diğer hattı seçeceksiniz ve yes e basacaksınız. Bu konu çok yazıldı bu topikte. Biraz okursanız detaylı anlatımlarda olacak. Ayrıca aşağıdaki linkteki topiğede bakabilirsiniz, ayarları her 2 cihazda da hemen hemen aynı..

http://forum.donanimhaber.com/m_31000530/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

Ohoooo ne anladim ben bu işten hocam kendini kapatip aciyor yarim saatte zaten ohooooo durmadan bunu yapcaksam işimiz cok...

Yapmana gerek yok diye yazmıştım.. Normalde arayacağınız numarayı varsayılan hattan arar, eğer siz diğer hattan arama yapmak istiyorsanız numarayı seçtikten sonra yandaki değiştirme tuşundan bir defa basarak diğer hattı seçeceksiniz ve yes e basacaksınız. Bu konu çok yazıldı bu topikte. Biraz okursanız detaylı anlatımlarda olacak. Ayrıca aşağıdaki linkteki topiğede bakabilirsiniz, ayarları her 2 cihazda da hemen hemen aynı..

obaaaaaaaaaaaaa te ley ley ley ley hocam anladim dediginizi ve yaptim oldu dediginiz gibi acip kapamaya gerek yokmus olayyyy tam istedgim telefon işte bu be yuppi cok sagol hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

obaaaaaaaaaaaaa te ley ley ley ley hocam anladim dediginizi ve yaptim oldu dediginiz gibi acip kapamaya gerek yokmus olayyyy tam istedgim telefon işte bu be yuppi cok sagol hocam

yaw sen bunu bilmiyomuydun bugüne kadar

adam hiç merak etmezmi bu düğme ne işe yarıyor diye

sen eski sistem gibimi kullandın demek telefonu bunca zaman

bende diyorum birincil ikincil hat ayarınımı yapamıyorda her seferinde sim kartları değişiyor

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.