O kadar yüksek bir pil gücü elbette büyük bir batarya ile sağlanır.Kalın olması ondandır herhalde.
batarya yı büyütmüşler.. 1200mAH..
Her ne kadar özellikler kıt olsa da Samsung olduğu için çok satacaktır
özelliklere bakıldığında çok iyi bir cihaz.çift sim kartlı cep telefonları gelecekte daha fazla tutulacaktır.zaten bu aleti tercih eden insanların beklentisi çift sim katın ne kadar kullanışlı olacağıdır. yani hat değişimlerinde telefon nasıldır.hızlı mı yavaş mı her 2 hatta gelen mesajlar aramalar nasıl gözüküyor,rehberleri nasıldır a hattında 100 telefon kayıtlı ve b hattındada 50 telefon kayıtlı olsa hafıza 150 telefon olarakmı gösterecek yoksa hatmı değiştirmek zorunda kalacak kullanıcılar? eğer bunlarda sorun yoksa bu cihaz kesinlikle alınır.
quote:
Orjinalden alıntı: sknxone
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
TEKNİK ÖZELLİKLER
Şebeke: Triband (GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900) İşletim sistemi: Java platformu (J2ME) Boyut ve ağırlık: 104 x 51 x 18.9 mm / ? Ekran: 2.3 inç 240x320 piksel 262.144 renk TFT Bellek: ? MB dahili bellek + microSD desteği Kamera: 3.2 MP, autofocus, led flaş Video kaydı: Var FM radyo: Var Bluetooth: Var, V2.0 A2DP profili desteği: Var Kızılötesi portu: Yok Döküman görüntüleyici: Var Batarya: 1200 mAH lityum iyon
özellikler harika yani cift simli diğer telefonlara göre onlar cok dandik özellikler vardı gercekten bu tel piyasayı doyurur se ve nokia buna cevap vermezse samsung bu şie son noktayı koyar
Arkadaşlar size bir tüyo vereyim ona göre strateji geliştirin;önümüzdeki bir kaç ay içerisinde 3 sim kartlı cihazlar girecek piyasaya."Hadi ordan,sallıyorsun" diyenler çıkabilir, ama kaynağım sağlam.Mesela bu samsungun çift sim kartlı cihazının çıkacağını 4 ay önce söylemişti ve bekle demişti.Şimdi bu kehanet gerçekleşti.Şimdi sıra 3 sim kartlı cihaz kehanetinin gerçekleşmesini beklemekte.Ooff off ömrümüz beklemekle geçecek galiba.Ama bu samsungun fiyatı netleşsin bakacaz artık.
BİDE SİMKARTI TELEFONUN İÇİNE KOPYALAYIP SANAL SİMKART YARATIP SİMKARTSIZ ÇALIŞABŞLEN TELEFONLAR ÇIKSA 10 TANE SİMKARTI KOPYALA 10U BİRDEN AKTİF
Bu aynı traş bıçağı işine dönecek yakında.3 bıçaklı 5 bıçaklı yandan çarklı vs.vs.vaziyet öyle gösteriyo..
quote:
Orjinalden alıntı: Neo_1
Bu aynı traş bıçağı işine dönecek yakında.3 bıçaklı 5 bıçaklı yandan çarklı vs.vs.vaziyet öyle gösteriyo..
aga bunun şarjı pek fazla gitmez ben söyleyim pil güçlü diğerlerine göre ama iki tane tel çalışıyomuş gibi olur bence bir üst modeli falan beklenmeli
Bu telefonu dün Prototip olarak bizim mağazaya getirdiler. Kasım 20 gibi piyasaya sürülecek 700-800 YTL gibi bir fiyattan. Telefon biraz kalın ama çok oturaklı ve sağlam bir görüntüsü var.
Katiliyorum,cogununda bildigi gibi cep telefonlari acik olduklari surece, baz istasyonlari ile baglantiyi koparmamak, surekli en iyi sinyali almak icin,bulundugunuz o anki konumunuzdaki,baz istasyonlari arasinda o baz senin bu baz benim gibi,surekli bir baglanti trafigi icindedir.Ki cep telefonlarindaki standby suresini hatiri sayilir derecede etkileyen bir islemdir bu.
Bu yuzden ayni anda cift sim karti destekleyen,bir cep telefonuda neredeyse iki cep telefonunun harcadigi enerjiyi harcayacaktir.Hos samsung da bunu dusunmus olacakki 1200 mah lik bir pil koymus cihaza.Fakat bu pilin pek yetecegini sanmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: mfeker89
aga bunun şarjı pek fazla gitmez ben söyleyim pil güçlü diğerlerine göre ama iki tane tel çalışıyomuş gibi olur bence bir üst modeli falan beklenmeli
700 800 Gibi bir fiyattan çıkarsa normal bir fiyat olur bu tel için oldukça kullanışlı. Ancak yurtdışında bundan daha yüksek fiyatlardan bahsediliyordu yanlış hatırlamıyorsam...
700mAh bi pil E900 e yetmedikten sonra çift sim kartlı bi telefona 1200mAh hiç yetmez:( bence bi çoğunun hevesi kursağında kalacak kusura bakmayın ama....
kullanıma göre değişir pili.benim telefonum e900 ve ben çok rahat 3 günü buluyorum.ama mp3 dinlemiyorum tuş takımı ışıkları gündüz kapalı ve kamerayı kullanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: sungur 13
kullanıma göre değişir pili.benim telefonum e900 ve ben çok rahat 3 günü buluyorum.ama mp3 dinlemiyorum tuş takımı ışıkları gündüz kapalı ve kamerayı kullanmıyorum
Gündüzleri de hiç açma,bak nasıl 10 gün gidiyor şarj..ehehh
öle kullanırsan gider o kadar şarjı e900ün. amm öle kullanacak olsaydım o kadar para verip e 900 almazdım ki!!!
bu telin batarya ömrünün yazılımının özelliklerinin kullanım kolaylığının hiç sorun olacağını sanmam tek handikapı biraz geniş olması sanırım...
aslında öle:) ama insan tereddütte kalıyo ya:)
Merhabalar.Bu konuda bişiler söylemek istiyorum.3 hatlı telefonlar bildiğim kadarı ile var.Şayet dediğiniz 3 hattında aktif olması ise yani 3 anteninin olması ise bu yok.Ama 3 sim kart yuvası olan cihazlar çinde var.İstediğiniz hattı aktif edebiliyorsunuz.Ama 3 ü de aynı anda aktif değil. Samsung konusundada bişiler soylemek istiyorum.Öncelikler su anda DST 11 kullanıyorum.Cihaza öngörü ile yaklaşmadığınız zamana alışıp sevebiliyorsunuz.Ama kamera mevzusu çok can sıkıcı ve yolda bırakıcı.Samsung da bu sorun kesinlikle çözülmüş gibi gözüküyor.Pil sıkıntı olmassa ki olacak sanırım cihaz oldukça satar ülkemizde..
quote:
Orjinalden alıntı: Neo_1
Arkadaşlar size bir tüyo vereyim ona göre strateji geliştirin;önümüzdeki bir kaç ay içerisinde 3 sim kartlı cihazlar girecek piyasaya."Hadi ordan,sallıyorsun" diyenler çıkabilir, ama kaynağım sağlam.Mesela bu samsungun çift sim kartlı cihazının çıkacağını 4 ay önce söylemişti ve bekle demişti.Şimdi bu kehanet gerçekleşti.Şimdi sıra 3 sim kartlı cihaz kehanetinin gerçekleşmesini beklemekte.Ooff off ömrümüz beklemekle geçecek galiba.Ama bu samsungun fiyatı netleşsin bakacaz artık.
bence samsung şu modelden vaz geçmeli artık aynı tasarımın üstüne kamera çfit sim ekleyip duruyor madem çift simli telefon çıkarıyor daha farklı bir model yapmalıydı