Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usb data kablosundan pili şarj ediyor mu? yoksa ikinci bir şarj cihazı almayı da düşünmek lazım.
  • selam bende bu tel den hemde bu fiyata.com dan aldım 663 ytl ye yolda geliyor.eğer doğruysa paket içeriğinde ekstradan araç şarj cihazı ve çift bataraya varmış.araç şarj cihazı gerçekten varsa bu benim için çok önemli
  • ayrıca hemdebufiyata.com a bakmaznızı ytavsiye ederim.dün beni telle aradılar sordum arayan kişi bu aksasuarların içinde olduğnu söyledi inş vardır
  • alan birinin yorumu:

quote:

çift sim kartmış... adı da SAMSUNG yaa... daha çıktığının ikinci günü balıklama atladık hemen.. telefonu eve getirip deneyeyim dedim... aynı anda iki farklı hattan aramayı cevaplıyosun.. buraya kadar herşey güzel.. ancak ard arda iki simden arama yapamıyosun... hangi sim seçiliyse ancak onla arayabiliyosun.. diğeriyle arama yapabilmen için ayarlar menüsünden ikinci hattı seçmen gerekiyor.. Bunun için de telefon otomatik olarak kanaıp tekrar açılıyor... tekrar açılması da hayli zaman alıyor.. Eee ikiş sim kartı kırdırıp birleştirmekten ne farkı kaldı o zaman... tercih sizin.. ama bence tamamen altatmaca. ve paranıza yazık.. oysa diğer markaların hepsinde bu özellik mevcut..
  • Burda bir hata olmali yoksa telefon gercekten fiyasko olur. Cin menseili telefonlarin yaptigini beceremeyen Samsung epey itibar kaybedecektir.
    Bence sadece varsayilan sim degistirilmek istendiginde telefon acilip kapaniyordur. youtube daki video da acikca goruluyor ki numara girildiginde
    aramak istediginiz sim i secmeniz icin ekranda secenek cikiyor. Özellikle gidip ayarlardan sim degistirmek zorunda kalinacagini zannetmiyorum.
    Tabi bunlar hep varsayim bize adam gibi bir inceleme lazim.
  • http://sg.samsungmobile.com/en/phone/phone_view/phone_ma_so.jsp?p_pfid_1=SGH-D880 burda telefonun kullanma klavuzu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolluk -- 27 Aralık 2007; 14:52:43 >
  • Klavuzda soyle yaziyor.
    1 - In idle mode, enter an area code and phone number. If necessary press [...]to select a sim card. --> Boş durumdayken alan kodu ve telefon numarasi girin. Gerekliyse sim secmek icin [...] tusuna basın.
    Klavuzdaki resimde sim degistirme tusunun telefonun yan tarafında oldugu gorunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolluk -- 27 Aralık 2007; 14:52:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

alan birinin yorumu:

quote:

çift sim kartmış... adı da SAMSUNG yaa... daha çıktığının ikinci günü balıklama atladık hemen.. telefonu eve getirip deneyeyim dedim... aynı anda iki farklı hattan aramayı cevaplıyosun.. buraya kadar herşey güzel.. ancak ard arda iki simden arama yapamıyosun... hangi sim seçiliyse ancak onla arayabiliyosun.. diğeriyle arama yapabilmen için ayarlar menüsünden ikinci hattı seçmen gerekiyor.. Bunun için de telefon otomatik olarak kanaıp tekrar açılıyor... tekrar açılması da hayli zaman alıyor.. Eee ikiş sim kartı kırdırıp birleştirmekten ne farkı kaldı o zaman... tercih sizin.. ama bence tamamen altatmaca. ve paranıza yazık.. oysa diğer markaların hepsinde bu özellik mevcut..

incelemeden acelece yazınca böyle şeyler çıkabiliyor...
    sim1 den direk arayabiliyorsun, sol yanda sim1 ve sim2 için değişim tuşu var oraya dokundumu sim2 den direk arayabiliyorsun benim incelediğim böyleydi, bu konuda bir sorun yok ayrıca iki hattın sinyal göstergeleride ekranda gözüküyor...

• Sim den arama olayı Turan arkadaşımın dediği gibiymiş yani arama yaparken soldaki sim değiştirme duşundan arama yapacağın simi o anda değiştiroyrmuşsun...Telpa nın sitesinden aldığım alıntı şu şekilde arkadaşlarım :

--Hangi hattımdan arama yapacağımı nasıl seçebilirim? 24.12.2007
    D880 ile arayacağınız numarayı tuşladığınızda, cihazınız birincil olarak atadığınız hat üzerinden aramayı tercih edecektir.

Fakat telefonunuzun sol kısmında bulunan sim yönetim tuşunu kullanarak hangi hattan arama yapacağınızı o anda da değiştirebilirsiniz.

Sim yönetim tuşuna her bastığınızda ekranın alt kısmında bulunan SIM1 SIM2 aktif duruma gelecektir.

NOT: Hangi hat ile aramaya yapacağınızı belirlemek için cihazın açılıp kapanması gerekmez. Sadece birincil hat seçimini değiştirdiğinizde cihaz yeniden başlatılır.
  • arkadaşlar dukkanımızın stoklarına 2 gun önce girdi okul nedenıyle inceleme fırsatım olmaıd ama aceleyle fotolarını çektim.
    cihazı ilk elime aldığımda elime böle tam oturdu yani çoğu insan böle ince falan olsun ister kimide kaba dursun elinde hissetirsin diyen olsun dıyenlere çok güzle geliyor cihaz. ve sürgüsü çok hoşuma gitti yağgibi kayıyor.açıp kullanma şansım olmadı patronun incelemesinde çok güzle olduğunu söledi.resimlere geçelim.

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880

• Bugün akşam bir kez daha inceledim teli, çift hat kullanmanın cazibesi samsungun kendine has kalitesi ve bilinen özellklerinin beklentilerimin üstünde olması nedeniyle teli aldım, son bir iki ay içinde bu değiştirdiğim dört yada beşinci tel olacak umarım bununla bir nokta koyarız gerçekten sonu yok beklentilerin ve arzuların benim gibi yapmamanızı tavsiye etmekle birlikte bu teli düşünenlerin seçimleri arasında karar vermeden önce bunada gözatmalarını nacizane tavsiye ederim, 2-3 saattir teli karıştırıyorum teli şuan için yaptığım seçimin kendime göre yerinde olduğunu düşünüyorum diğer alanlarla birlikte fikirlerimizi daha sonra detaylı şekilde paylaşırız kanaatim zamanla piyasada iyi bir yeri olabilir birazda fiyatının düşmesi ile birlikte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

Bugün akşam bir kez daha inceledim teli, çift hat kullanmanın cazibesi samsungun kendine has kalitesi ve bilinen özellklerinin beklentilerimin üstünde olması nedeniyle teli aldım, son bir iki ay içinde bu değiştirdiğim dört yada beşinci tel olacak umarım bununla bir nokta koyarız gerçekten sonu yok beklentilerin ve arzuların benim gibi yapmamanızı tavsiye etmekle birlikte bu teli düşünenlerin seçimleri arasında karar vermeden önce bunada gözatmalarını nacizane tavsiye ederim, 2-3 saattir teli karıştırıyorum teli şuan için yaptığım seçimin kendime göre yerinde olduğunu düşünüyorum diğer alanlarla birlikte fikirlerimizi daha sonra detaylı şekilde paylaşırız kanaatim zamanla piyasada iyi bir yeri olabilir birazda fiyatının düşmesi ile birlikte...

Hocam yeni telefonunuz hayırlı olsun....

Hocam şu hat değiştirdiğinde telefon açılıp kapanıyor söylentisi doğrumu acaba. Şimdi diyelim varsıyan hattım SIM 1 ben SIM 2 den arama yapmak istediğimde sol taraftaki SIM değiştirme tuşuna bastığım zaman telefon açılıp kapanıyormu yoksa telefon kapanmadan arama yapabiliyormuyuz....

Eğer söylendiği gibi 2. SIM den arama yapmak için telefon açılıp kapatılıyorsa tamamen fiyasko bence.....Ne yani dandik çin malı telefonlar bile daha iyisini mi yapıyor samsungtan

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. tekrar hayırlı olsun

• 7 ay önce samsung u600 almıştım, şu an u600 u ve biizm emektar panasonic gd80 miydi onu kullanıyorum, bu telefonu u600 ü verip üstüne para koyarak almak istiyorum ? Böylece iki hattımı tek hattan kullanacagım? Ancak sizce nokia nın çıkaracağı çift simli teli mi beklemeliyim ? yoksa samsung un belki daha ince olarak çıkaracağı çift simli modeli mi beklemeliyim ? U600 e de öok alışmıştım.. Sizce ne yapmalı?
  • İlk izlenimlerim;

Malzeme kalitesi oldukça iyi sayılır, genel olarak Samsung çizgisinde diye düşünüyorum.
    Görünüm Eski z400 modelini andırıyor görüntü olarak resimlerinden biraz daha farklı ve ağır ve güzel bir duruşu var tel oval görünümde değil...
    Ön tarafı bence çok hoş siyah kenarları metalik görünümlü yön ve numerik tuşlar oldukça kullanışlı çok sert değil, Kızak mekanızması iyi rahat açılıp kapanıyor ve açık ve kapalı konumunda fazla oynayan bir tarafı yok.
    Ekran ve canlı net parlaklığı iyi seviyede ve oldukça büyük artı ekran camı çok sağlam
    Menüleri g600 ve e950 ye benziyor yazılımda bazı farklılıkları var.
    Çift Sim kullanımı kolay, fazla tuşun olmaması bence iyi.
    Sinyal çekim gücü iyi Sim1 de kullanılan hattın sinyal çekim kalitesi sanki sim2 den biraz daha iyi ancak her ikisindede bir sorun gözükmüyor konuşma ses kalitesi oldukça iyi konuşma ses seviyesi çok yüksek değil ancak çok düşükte değil bana göre yeterli, bu konudada g600 e benziyor biraz, her iki hattada görüşme esnasında bir sorunla karşılaşmadım yaptığım denemelerde...
    Ekranda her iki sim birlikte gözüküyor sim1 sol tarafta sim iki sağ tarafta görüşme esnasında her iki hat göstergesi sol üstte birlikte gözüküyor...
    Menü kullanımı oldukça hızlı menü geçişleri iyi geçiş için slaytlar(slayt-kapı-normal) var daha zevkli bir kullanım sağlıyor g600 kullananlar bilir. 4 adet menü teması var tema oluşturma programı yok...
    Rehberde tel hafızasını yada sim hafızasını ayrı ayrı yada birlikte kullanabiliyorsunuz
    yüklenen resim müzik v.b leri foto yada videoyu direk hafıza kartına kaydedebiliyor, artı en iyiside hafıza kartına kaydedilen resim foto v,b leri kullanmak istediğinizde tele kopyalamanıza gerek yok direk hafıza kartından zil sesi arayan görüntüsü videosu alarm sesi v.b. ayarlayabiliyorsunuz hafızakartına atılan foto ve videolar tam ekran ardarda izlenebiliyor buda olumlu ayrıca hafıza kartında atılan fotoları yakınlaştırma diye bir seçenek konmuş diğer yakınlaştırmadan farklı olarak tam ekran tüm bölümüne bakılabiliyor foto görüntüsü döndürülüp yenidende kayıt edilebiliyor.
    Foto ve video olayına geldiğimizde bana göre foto beklentimin üzerinde bence oldukça başarılı özellikle makroları çok hoş gözüküyor. Video daha öncede dediğim gibi 352*288 mp4 formatında ve akıcılığı ve hızı oldukça iyi fotoda eksik olan tek şey flaş gibi, ama bence çokda önemli bir eksiklik değil.
    Ses konsuna geldiğimizde, Dış hoparlör sesi çok yüksek değil bence yeterli çok yüksek olsun diyenler 6233 e falan bakmalı, kulaklıkta ses seviyesi oldukça yeterli düzeyde müzik çalarında 4 adet eko ve 3d modu bulunuyor ses kalitesi bir g600 kadar olmasada bana göre iyi, radyosuda da aynı şekilde.
    Görüşme esnasında ses kayıt özelliği mevcut.
    Ses profilleri mevcut, gelen mesajlara melodi-mp3 atama yok ancak istendiğinde telde kayıtlı kişilere mesaj sesi olarak melodi-mp3 atanabiliyor.
    tel biraz kalın ancak bana göre rahatsız edici düzeyde değil 113 gr yazmasına rağmen pek bunu hissettirmediğinide düşünüyorum tarif açısından daha öncede söylediğim gibi genişliği d900 den biraz dar ve kalınlığı biraz fazla...
    Şu an için ilk izlenimlerim böyle teli genel hatları ile çok olumlu buldum. şarj v.b konularında ve farklı konularda gördüklerimi daha sonra paylaşmaya çalışırım Çift simli bir tel olarak Samsung bu telde özelliklerin kullanımı konusunda bana göre fazla kısıtlama yapmamış ve iyide olmuş diye düşünüyorum umarım düşünenlere bir faydamız olur oldukça objektif yazmaya çalıştım, daha sonra gördüğüm eksi yönleri olursa onlarıda yazmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Aralık 2007; 0:09:04 >

• TuRaN.z Hocam yeni telefonunuz hayırlı olsun....

Hocam şu hat değiştirdiğinde telefon açılıp kapanıyor söylentisi doğrumu acaba. Şimdi diyelim varsıyan hattım SIM 1 ben SIM 2 den arama yapmak istediğimde sol taraftaki SIM değiştirme tuşuna bastığım zaman telefon açılıp kapanıyormu yoksa telefon kapanmadan arama yapabiliyormuyuz....

Eğer söylendiği gibi 2. SIM den arama yapmak için telefon açılıp kapatılıyorsa tamamen fiyasko bence.....Ne yani dandik çin malı telefonlar bile daha iyisini mi yapıyor samsungtan

• quote:

Orjinalden alıntı: tanbodyguard

Hocam yeni telefonunuz hayırlı olsun....

Kardeş öncelikle sağolasın, daha öncede yazmıştım bu konuda tekrar etmek gerekirse dediğin gibi bir durum yok, telde ayarlar bölümünde ikili Mod ayarları diye bir bölüm var, ordan hangi hattı birinci yada ikinci hat olarak seçeçeğini belirliyorsun ayrıca her iki simi birlikte devrede seçeneklerini işaretleyip kullanıyorsun, istersen hattın birini devre dışı bırakabiliyorsun, açılıp kapanma olayı birinci yada ikinci hattın yerlerini, eğer değiştirmek istersen oluyor bu konuda bir problem yok, arama aranma olayına geldiğimizde hangi hattı birinci hat seçtiysen ondan direk arama yapabiliyorsun ikinci hattan arama yapmak istediğinde ise rehberden yada tuşlayarak numarayı seçip sol yanda bulunan sim1 sim2 aktifleştirme için konulmuş tuşa basıp sim2 yi seçip arayabiliyorsun herhangi bir kapanma yada bekleme söz konusu değil mesajlarda aynı şekilde, bence basit ve kullanışlı, umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Aralık 2007; 0:25:48 >

• Turan kardeşim hayırlı olsun ..gerçekten çok hızlısı telefon konusunda eskiden beri ..İncelemen için de çok teşekkür ederim,beni çok aydınlattın..Bende kısa bir zaman içinde bir aksilik olmazsa alacam herhalde ve yıllardır taşıdığım 2.telefonuma veda edeceğim(emektar nokia 6510 :) ) ..

birde aklıma takılan bir iki önemsiz soru vardı Turan
    1.Telefona çağrı geldiği zaman hangi sim e çağrı geldiği yazıyormu?
    2-Rehber tuşuna bastığında direkt telefon rehberimi karşına çıkıyor?sim rehberlerine aynı anda bakılıyormu? ve sim rehberlerini telefon defterine kopyaladığımızda bütün numaraları telefon defterine karışıkmı yerleştiriyor yoksa sim1-sim2 diye rehberde ayrıyormu?
    3-birkaç gün sonra bataryanın ne kadar gittiğini de belirtirsen sevinirim....

Tekrar hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 28 Aralık 2007; 9:23:30 >

• Orjinalden alıntı: utarid58

7 ay önce samsung u600 almıştım, şu an u600 u ve biizm emektar panasonic gd80 miydi onu kullanıyorum, bu telefonu u600 ü verip üstüne para koyarak almak istiyorum ? Böylece iki hattımı tek hattan kullanacagım? Ancak sizce nokia nın çıkaracağı çift simli teli mi beklemeliyim ? yoksa samsung un belki daha ince olarak çıkaracağı çift simli modeli mi beklemeliyim ? U600 e de öok alışmıştım.. Sizce ne yapmalı?
  • turan sen onu boşver benim sorumu yanıtlar mısın kardeş u600 kadar iyi mi işçiliği sizce
  • Serdar kardeşim sağolasın, daha iyisi senin olsun,
    sorularına geldiğinde,

1-Telefona çağrı geldiğinde hangi sim e çağrı geldiğini gösteriyor...
    2-Rehber tuşüna bastığında direk telefon rehberi karşına çıkıyor burada tele kopyalanan kayıtlarla bilikte, sim1 ve sim2 deki kayıtlar birlikte gözükebiliyor kayıtların yanında hangisine ait olduğunu belirten tel, sim1 ve sim2 şeklinde küçük simgeler var, istersen sadece tel rehberini yada sim rehberini görünmesini seçebiliyorsun, Artı Rehbere girdikten sonra, ortadaki navigasyon tuşunun sağ tarafına bastığında sadece Sim1 rehberi görüntüleniyor tekrar sağ tuşa bastığında bu seferde sadece sim2 rehberini görüntüleyebiliyorsun, tele yeni numara kaydetmek istediğinde telefon, sim1 yada sim2 den birini seçebiliyorsun, yani sonuçta aynı anda istediğini görebilip, kendi kullanım tarzına görede seçimler yapabiliyorsun,umarım anlatabilmişimdir...
    3- batarta hakkında daha sonra bilgi veririz şu an için söyleyebileceğim, sanırım telde batarya sorunu fazla olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Aralık 2007; 13:01:58 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.