Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880

orjinal boyutu:
    http://img184.imageshack.us/my.php?image=photo0053co4.jpg

orjinal boyutu:
    http://img411.imageshack.us/my.php?image=photo0115cc0.jpg

orjinal boyutu
    http://img296.imageshack.us/my.php?image=photo00061jk8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 31 Aralık 2007; 13:30:57 >

• @TuRaN.z

Foroğraflar çok güzel çıkmış,Senin ellerine ve böyle güzel macro çekim yapabilen D880 in kamerasına sağlık
  • Rica ederim hocam, Samsung d880 benim gözümde genel itibariyle sınıfı geçti,
    Kullanımı bana göre oldukça güzel ve zevkli, multimedya özelliklerinden taviz vermemiş yazılımını, kolay kullanıma yönelik biraz daha geliştirmiş çift hattı aktif kullanımda bile batarya ömrü gayet iyi olan bu model genellikle tek hat kullanan ve tel tercihlerini genellikle Samsungtan yana yapan özelliklede batarya kullanımının iyi olmasını isteyen( bu telde tek hat kullansan 5-6 gün batarya gider herhalde) kullanıcılar için bile iyi bir alternatif olabilir gibi, şimdi bu özelliklerde samsung d900 falanda var daha uygun fiyata diyenlerde olabilir ama ikisinin aynı şey olmadığını söyleyebilirim, biraz daha farklı bir açıdan bakarsak bana göre, samsung g600 modelinden bazı eksik yönleri olmasına rağmen(örn, radyoda ses kaydı,tema oluşturma prg, v.b) bazı artılarıda olan (Örn, Rehber ve, hafıza kartının kullanımı v.b.) g600 tarzında genel itibariyle oldukça başarılı bir samsung teli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 1 Ocak 2008; 1:56:44 >

• @TuRaN.z

hocam yaptığın inceleme için gerçekten teşekkür ederim. benim gibi sürekli telefon değiştirme yada elektronik eşya alma lüksü bulunmayan birisi için bu tür analizler inanılmaz faydalı oluyor. bu sayede en azından kendimi olası bir "yanlış ürün seçimi" gibi bir durumdan korumuş oluyorum.

bu gün teknosa'da telefonu ilk kez elime alma fırsatım oldu aslında gözüme birazcık kalın bir modelmiş gibi geldi ama işçilik ve malzeme konusunda açıkcası kötü felanda bulmadım. en kısa zamanda almayı düşünüyorum yalnız merak ettiğim bir tek soru kaldı benim için.

ben bir taraftan turkcell kullanıcısı iken diğer yandan avea kullanıyorum. genelde aramalarımı turkcell den yaparken mesajlarımı aveadan atıyorum. ama elbette iki hattımında gün içinde sürekli olarak açık olması gerekiyor. neyse sorum şu aramalarımı birinci hattan yapmak üzere ayarlarken mesajlarımı ikinci hattan atacak şekilde ayarlayabiliyormuyum. yani her seferinde mesaj atacağım zaman manual olarak hatlar arası bir geçiş yapmak zorundamıyım.

şimdiden çok teşekkür ederim

• kvl75 rica ederim, önemli değil sadece gördüklerimizi bildiklerimizi mümkün olduğunca paylaşmaya çalışıyoruz, eğer sanada azda olsa faydamız dokunmuşşsa ne mutlu...
    Soruna gelince aramalarda olan sistem mesajlar içinde geçerli yani aramalarda sim1 i farklı mesajlarda farklı ayarlayamıyorsun ama bana kalırsa çok mesaj atsanda fazla bir sorun olmaz diye düşünüyorum bir çeşit rehberden göndereceğiniz numarayı seçerken normalden bir fazla tuşu kullanmak gibi bir şey, yavaş ve karışık yapılan bir işlemde değil gibi. bunun dışında eğer çok fazla mesaj atıp, daha az görüşme yapıyorsan mesaj attığın hattı sim1 yapıp görüşme yaptığın hatı sim2 diye ayarlamakta farklı bir yol olabilir sanırım...
    Küçük bir ayrıntı; bu telin kulaklık-şarj cihazı girişi g600 modeli ile aynı samsungun g600 ün yanında verilen orjinal 3,5 mm jack dönüştürücü bu tele uyumlu, g600 ün kulakiçi kulaklıklarıyla denedim, müzik ve radyo kalitesinde biraz daha iyi sonuç alınabiliyor. ayrıca piyasadaki diğer kaliteli kulaklıklardanda kullanılabilir, sanırım o zaman sonuç dahada iyi olabilir, bu şekilde farklı bir kulaklık deneyen-kullanan olursa, görüşlerinide bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 2 Ocak 2008; 19:20:10 >

• telefonun pil süresi çok başarılı youn kullanımda tam 2gün gdio ve şöle bi sorunum var blutut kulaklığım vardı samsung önceki telefonmla eşleşmeli oldğu içn bu telefnumu görmüo ne yapmam gerekir
  • herşey iyi güzel de. telefonda 1.anten göstergesi sol üst köşede iken, 2.anten niye sağ köşede biraz altta duruoyor. bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spookk

telefonun pil süresi çok başarılı youn kullanımda tam 2gün gdio ve şöle bi sorunum var blutut kulaklığım vardı samsung önceki telefonmla eşleşmeli oldğu içn bu telefnumu görmüo ne yapmam gerekir

bluetooth görünürlüğü devrede iken normalde arama yaptığında cihazı bulması gerekir farklı bir şeye gerek yok aslında, diğeri ile eşleşmiş olmasının bir mahsuru olmamalı bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViTeSKoLu

herşey iyi güzel de. telefonda 1.anten göstergesi sol üst köşede iken, 2.anten niye sağ köşede biraz altta duruoyor. bilen var mı?

iyi güzelde, sen bunu niye merak ettin
    herhalde karışıklık olmasın diyedir, görüşme arama esnasında iki göstergede sol üst köşede yanyana geliyor...
  • Telefonu alan arkadaşlara hayırlı olsun.Çift hatlı telefonlarda seste yankı problemi olduğu söyleniyor.Sizi arayanın sesi kendine dönüyor.
    Samsung da bu tıp problemler olmaz umarım.

Birde blutooth bağlantısı iki hatta çalışıyor mu.

• Arkadaşlar şu ihtiyaclarımı karşılar mı vbu tel... ??

http://forum.donanimhaber.com/m_20070356/tm.htm
  • Hafızası en çok kaç megabyte'ta kadar çıkartılabiliyormuş acaba bu telin onuda bilen varmı?
  • yankı sorunu fln yok çok iyi bi telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: tariku

Telefonu alan arkadaşlara hayırlı olsun.Çift hatlı telefonlarda seste yankı problemi olduğu söyleniyor.Sizi arayanın sesi kendine dönüyor.
    Samsung da bu tıp problemler olmaz umarım.

Birde blutooth bağlantısı iki hatta çalışıyor mu.

Şu ana kadar böyle bir problem yaşamadım, görüşmeler gayet sorunsuz...bluetooth bağlantısı iki hattada çalışıyormu onu bilmiyorum, çalışması lazım diye düşünüyorum ama denemedende bir şey söylemek doğru olmaz...
    @Darkchild, bataryası aktif kullanımda 2 gün rahat gidiyor ortalama bir kullanımda bu süre 3-4 gün rahat olur diye düşünüyorum, ayrıca takılma,ressetlenme, donma veya yazılımsal bir sorunla şu ana kadar karşılaşmadım ve kullanımı bana göre kolay samsungların içinde yazılımıda oldukça başarılı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 2 Ocak 2008; 22:27:00 >

• turan.z arkadaşım, telefonun mobil izleyici özelliği mevcut... Fakat nasıl kulllanabiliriz, bilgini rica edebilir miyim?
    menüde bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 3 Ocak 2008; 8:00:45 >
  • tüm açıklayıcı yorumlar için çok teşekkürler.
    cevaplanmamış bir soruyu tekrar sorarsak, data kablosundan şarj oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

turan.z arkadaşım, telefonun mobil izleyici özelliği mevcut... Fakat nasıl kulllanabiliriz, bilgini rica edebilir miyim?
    menüde bulamadım...

gördüğüm kadarıyla mobil izleyici özelliği yok, acil mesajlar özelliği mevut...
  • Yurt dışında Türkiye'den önce çıkan ülkelerin forumlarında kullanıcı yorumlarının %95 i olumlu. Telefonun kullanımını engelleyecek problem vb. çıkmış görünmüyor. Dolayısıyla şu an dünyada çift sim kartlı telefonların en iyisi.

Daha önce samsung kullanmadıgim icin detay bilgim yok, bilen arkadaslar yarzarsa sevinirim, yılın 6 ayı günlük konusma sürem min. 3-4 saat. Dolayısıyla samsungların harici sarz standı var mı, 2. batarya nın sarza koyulabileceği?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumru

tüm açıklayıcı yorumlar için çok teşekkürler.
    cevaplanmamış bir soruyu tekrar sorarsak, data kablosundan şarj oluyor mu?

cumru diğerlerinde olduğuna göre bundada olması lazım %99 olur diye düşünüyorum, deneyen arkadaşlar yazar sanırım. ben kullanmıyorum data kablosunu özelliklede data kablosundan şarj olayı benim hoşuma gitmiyor bataryanın verimini etkiliyor diye düşünüyorum.
    @izzetke bu şekilde kullanımda 2 gün gider sanırım harici şarj standı buna uyumlu var mı bilmiyorum araştırmak gerekli, Samsung Türkiye yada Telpaya sorarak daha iyi bilgi alabilirsin sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 3 Ocak 2008; 13:28:06 >
  • Evet data kablosundan sarj oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.