Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevaplar için teşekkürler... şimdi kafamdaki sorular cevap bulduğuna göre, iş elimdeki telefonları satıp d880 için sipariş vermeye kaldı.
  • Turan kardeşim aldığın telefonun üzerinde DUOS yazısı varmı?ben burda telpa bayisinde baktığım telefonda DUOS yazısı yoktu da..merak ettim nedendir diye ama adama sormayı da unuttum
  • Kardeş şöyle cevap vereyim, allta fotolardada görüldüğü üzere telin üzerinde DUOS yazısı yok, iyikide yok hiç hoş olmazdı bence kocaman bir yazı...

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880
     SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880

• 2 hafta önce N80 i verip bunu aldım.. aslında niyetim cift hatli PDA idi ama yaptıgım arastırlamardan sonra, en verimli CİFT HAT olayı D880 e. tek tuş ile sim degişimi. gerek mesaj yazarken gerek numara girerken kullanmak istediginiz hattı seciyorsunuz. bir tane birincil hat belirlemeniz gerekiyor, işte orda dikkatli olmak lazım.. direk ararken mutlaka kontrol edin..
    Resim olayı Flashsız bir kamera icin oldukca basarılı..
    Arama yaparken numara girdiginizde belleginizde uyumlu numaralar direk olarak çıkıyor
    Mesaj gönderirken servis numarası karısma olayı yok.
    USB den sarj mevcut.
    2 gün kesintisiz rahat gidiyor (günlük 3-5 saat konusmaya karşılık)
    Pili diger Samsung lara nazaran daha büyük
    Profil secenekleri war.
    T9 icinde GSM alfabesi mevcut

EKSILERI
    benim gözümde sesi az cıkıyor (Yada N80 in hayvan sesine cok alıstık)
    Kendi kendine mesaj iletisi alıyor. 5 dakkada bir titreyip duruyor.
    Tasıma kancası ekranın üstünde, bilege takıp hırsızlardan korunma olayını azaltmıslar.
    ------------------------
    Birde Merak ettiklerim war.
    mesela MMS olayı, dün deneyeyim dedim banamısın demedi. Turkcell ve Avea kullanıyorum ve MMS de aveya tercih sebebi. onun icin nasıl bir ayar yada ne yapmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ominous -- 4 Ocak 2008; 15:24:14 >

• tasarım olarak biraz geri kalmış bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ominous

EKSILERI
    Kendi kendine mesaj iletisi alıyor. 5 dakkada bir titreyip duruyor.

Profillerin içinde mesaj uyarısını bir kez tekrarla yerine 2 dakikada bir tekrarla seçeneğini seçmişsin galiba, (açıklamanı yanlış anlamadıysam)...
  • Telefonda gördüğüm kadarıyla hafızaya kayıtlı bir numarayı her zaman şu hattan ara diye bir seçenek yok. Yapmak istediğim şu: tcell leri her zaman tcell den vodafone ları da her zaman vodafone dan otomatik araması, bunu da rehbere kaydederken belirtebilmek istiyorum. Bu konuyla uğraşan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
  • evet sonun dün o na sahip oldum. gerçekten güzel bir makine tüm yorum yapan arkadaşlar tekrar teşekkürler...
  • İyi günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun arkadaşım...
  • benim hala telefonum d880 blutut kulaklığımı görmüo wep210 ama e890ile çalışıo eski telefonumla sizce nedendir bilgisi olan varmı nasıl tanıtabilirm d880e
  • güzel bir telefona benziyor..iki hatlı olması tabiki büyük bir avantaj.
  • Topikte yazılanlar bu teli gönül rahatlığı ile almam sebep oldu. Yazılanlar geyet doğru. Öncelikle teşekkürler.
    Aldıktan sonra telde bi sorun olduğunu fark ettim, varsayılan değilde diğer simin ses kalitesi gayet hissedilir seviyede kalitesiz. Yuvayla alakası yok, aynı hat aynı yuvadayken birincil olunca çok net, ikincil olunca kalitesiz. Ki yuvaları değiştirip, olabilcek bi kaç kombinasyon var zaten hepsini denedim. Benden başka bu soruna sahip olan yokmu?? Acaba benim telmi bozuk:(:(:(
  • aktif olmayan simin ses seviyesi biraz düşük oluyor bendede sanırım senin telde aynı, genelde böyle herhalde...
  • yabancı sitelerden inceledim ve şunu farkettim- çift sim özelliğine sahip bu telefona göre çok daha ince olan yine samsung un çıkarttığı ancak ülkemize henüz girmeyen bir telefon daha mevcuttur, tahminim yaz ayında türkiyeye gelece bence bu telefona para vermekten acele etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumru

evet sonun dün o na sahip oldum. gerçekten güzel bir makine tüm yorum yapan arkadaşlar tekrar teşekkürler...

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

yabancı sitelerden inceledim ve şunu farkettim- çift sim özelliğine sahip bu telefona göre çok daha ince olan yine samsung un çıkarttığı ancak ülkemize henüz girmeyen bir telefon daha mevcuttur, tahminim yaz ayında türkiyeye gelece bence bu telefona para vermekten acele etmeyin

peki nedir bu telefonun modeli kardeş? yabancı siteleri incelemişsin,bende inceledim ama şuan samsungda sadece 1 model yani d880 nin duo sim(çift hat) özelliğine sahip olduğunu gördüm.ama maden böyle bir telfon görmüşsün model ismini de verirsen sevinirim.
  • Ewet sanki üstünde biraz montaj war gibi Ama hakkaten güzel telefon bnde de d820 war değiştirmem lazım artık zamanı geldi diye düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

yabancı sitelerden inceledim ve şunu farkettim- çift sim özelliğine sahip bu telefona göre çok daha ince olan yine samsung un çıkarttığı ancak ülkemize henüz girmeyen bir telefon daha mevcuttur, tahminim yaz ayında türkiyeye gelece bence bu telefona para vermekten acele etmeyin

sanırım samsung p720, dokunmatik ekranlı modelindenden bahsediyorsun, ancak gsmarena da bilgi var ama resmi olarak henüz daha tanıtılmadı ve çıkmadı bu model, yanılmıyorsam...
  • SAMSUNG P720 Tanıtımı
    http://www.youtube.com/watch?v=7T6n-GlN044&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşadd -- 7 Ocak 2008; 0:07:30 >
  • tebrik edenler için tekrar teşekkür edrim.
    Bir sorunu aşamadım.
    Telefon rehberini bigisayardan senkronizasyonla aktardım.
    ancak bişr kişide birden fazla numara olması durumunda hangisinin öncelikli olacağını belirleyedim.
    örnek ali ismindeki kayıtta öncelikli gelen numara faks numarası ben bunun yerine mobilde kayıtlı olanın gelmesini istiyorum. ama beceremedim.
    yardımcı olan olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.