Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: utarid58

turan sen onu boşver benim sorumu yanıtlar mısın kardeş u600 kadar iyi mi işçiliği sizce

Genelde samsungların işciliği iyi oluyor, bu telinde bana göre işciliği iyi, arka kısım mat siyah kabartmali sağlam plastik malzeme gibi, ön tarafta tuşlarda kullanılan malzeme iyi yan tarafları metalik görünümünde diğerlerinden çok farklı değil bu anlamda samsungta şu an bir g600 ün işçiliği biraz daha farklı sanırım...
    ikisini birlikte inceleyerek daha iyi fikir elde edebilirsin sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Aralık 2007; 13:04:23 >
  • Bu alttaki yorum, hepsiburada.com da yazılı...

İnsanları nasıl da yanıltan bir yorum...

d880 isteyen birisi bu yorumu okuyunca direkt vazgeçer almaktan...

quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

alan birinin yorumu:

quote:

çift sim kartmış... adı da SAMSUNG yaa... daha çıktığının ikinci günü balıklama atladık hemen.. telefonu eve getirip deneyeyim dedim... aynı anda iki farklı hattan aramayı cevaplıyosun.. buraya kadar herşey güzel.. ancak ard arda iki simden arama yapamıyosun... hangi sim seçiliyse ancak onla arayabiliyosun.. diğeriyle arama yapabilmen için ayarlar menüsünden ikinci hattı seçmen gerekiyor.. Bunun için de telefon otomatik olarak kanaıp tekrar açılıyor... tekrar açılması da hayli zaman alıyor.. Eee ikiş sim kartı kırdırıp birleştirmekten ne farkı kaldı o zaman... tercih sizin.. ama bence tamamen altatmaca. ve paranıza yazık.. oysa diğer markaların hepsinde bu özellik mevcut..

• kullanan arkadaşa sormak istiyorum paketten 2. pil çıkıyor mu? ya da data kablosunda da şarj oluyor mu ? bu arada güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Bu alttaki yorum, hepsiburada.com da yazılı...

İnsanları nasıl da yanıltan bir yorum...

d880 isteyen birisi bu yorumu okuyunca direkt vazgeçer almaktan...

quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

alan birinin yorumu:

quote:

çift sim kartmış... adı da SAMSUNG yaa... daha çıktığının ikinci günü balıklama atladık hemen.. telefonu eve getirip deneyeyim dedim... aynı anda iki farklı hattan aramayı cevaplıyosun.. buraya kadar herşey güzel.. ancak ard arda iki simden arama yapamıyosun... hangi sim seçiliyse ancak onla arayabiliyosun.. diğeriyle arama yapabilmen için ayarlar menüsünden ikinci hattı seçmen gerekiyor.. Bunun için de telefon otomatik olarak kanaıp tekrar açılıyor... tekrar açılması da hayli zaman alıyor.. Eee ikiş sim kartı kırdırıp birleştirmekten ne farkı kaldı o zaman... tercih sizin.. ama bence tamamen altatmaca. ve paranıza yazık.. oysa diğer markaların hepsinde bu özellik mevcut..

o yorumun üstüne ben ve farklı 4 kişi daha yorum yazdık hepside yayınlandı. insanlar artık bu yoruma aldanmaz sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orjinalden alıntı: tanbodyguard

Hocam yeni telefonunuz hayırlı olsun....

Hocam şu hat değiştirdiğinde telefon açılıp kapanıyor söylentisi doğrumu acaba. Şimdi diyelim varsıyan hattım SIM 1 ben SIM 2 den arama yapmak istediğimde sol taraftaki SIM değiştirme tuşuna bastığım zaman telefon açılıp kapanıyormu yoksa telefon kapanmadan arama yapabiliyormuyuz....

Eğer söylendiği gibi 2. SIM den arama yapmak için telefon açılıp kapatılıyorsa tamamen fiyasko bence.....Ne yani dandik çin malı telefonlar bile daha iyisini mi yapıyor samsungtan

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. tekrar hayırlı olsun

Kardeş öncelikle sağolasın, daha öncede yazmıştım bu konuda tekrar etmek gerekirse dediğin gibi bir durum yok, telde ayarlar bölümünde ikili Mod ayarları diye bir bölüm var, ordan hangi hattı birinci yada ikinci hat olarak seçeçeğini belirliyorsun ayrıca her iki simi birlikte devrede seçeneklerini işaretleyip kullanıyorsun, istersen hattın birini devre dışı bırakabiliyorsun, açılıp kapanma olayı birinci yada ikinci hattın yerlerini, eğer değiştirmek istersen oluyor bu konuda bir problem yok, arama aranma olayına geldiğimizde hangi hattı birinci hat seçtiysen ondan direk arama yapabiliyorsun ikinci hattan arama yapmak istediğinde ise rehberden yada tuşlayarak numarayı seçip sol yanda bulunan sim1 sim2 aktifleştirme için konulmuş tuşa basıp sim2 yi seçip arayabiliyorsun herhangi bir kapanma yada bekleme söz konusu değil mesajlarda aynı şekilde, bence basit ve kullanışlı, umarım yardımcı olabilmişimdir.

yani sence o fiyatı karşılıyormu

• Telefonum geldi.. arkadaşlar telefon ilk şarjda kaç saat kalmalı?
  • Sanırım topikde çin menşeili çift sim kartlı telefonların dist. temsilcileri var...

650 ytl ye millete çin malı telefon sattılar, bu kadar zenginlik yeter...bence:)
  • evet haklısın bence çin malı teller bu tele den bence daha kaliteli kibar hafif kullanışlıdır.şöyle bir örnek daha vereyim ben samsunga karşı falan değilim e250 tel eline alıca kaliteyi fark edebiliyorsun fiyatı 200 ytl bu tel ben 663 ytl almıştım malzeme kalitesi olarak o tele göre bile berbat aradaki fiyat farkına bakarmısınız.ben ce samsun bu teli fason falan ürettirmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: maranga44

herkese merhaba hayır kutudan çift batarya ve araç şarj cihazı çıkmadı.cihazı bu gün aldım iki saat sonra geri gönderdim hiç kimseye tavsiye etmiyorum.zaten o sitede bu aksesuarların olmadığını kendileride görünce hemen kaldırmışlar.cihazı hiç beyenmedim çok kaba öyle yanda diğer hatta geçmek içinde düğmesi falanda yok ikinci hattan arama yapabilmek için menüden ayarlardan ikincil hatlarla ilgili ayarlara girip seçmek gerekiyor.tabi bunu yapınca cihaz yeniden kendi kendine açılıp kapanıyor.bu işlemi yaptıktan sonra menü bir tuhaf oldu.giriyorum girilmiyor.geç açılıyor vs. sürere gider bu tek cümle ile özetleyeyim paranıza yazık.ben daha evvel d500 kullanmıştım bir yıl kadar malzeme kalitesinin d500 ile alakası yok çok kalitesiz.

yanda düğmesi yoksa sana başka tel göndermişler o zaman, artı kalite konusunda fikrine saygı duymakla birlikte sana katılmıyorum malzeme samsungun genelindeki bir çok modelden aşağı değil bence, samsungun bir çok modelini kullanmış biri olarak ben beğendim ama g600 gibide değil tabi...
    Mymobile şu an için fiyatının biraz yüksek olabilir haliyle zamanla biraz daha düşer ancak marka olayı ve diğer tellerin fiyatları ve bu teldeki özellikler ve kullanımındaki verimi değerlendirildiğinde fiyat bence fenada değil, fiyat konusunu ayrı tutarak, diğer kullananlar ne derler bilmiyorum ama şu an için kullanımından ve özelliklerinden çok memnun kaldığımı söyleyebilirim, 2-3 mm daha ince olsaydı o zaman çok daha hoş olurdu biraz kalın oluşu eksi yönü sayılabilir....

• turan arkadaşım, ilk şarj süresi ne kadar olmalıi kitapcığında yazmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 28 Aralık 2007; 19:04:22 >
  • 4-6 saat yeterli bence, ancak sen yinede 12 saat yap bu konuda herkes farklı birşeylersöylüyor 12 saat yap garanti olsun sonraki zamanlarda en az 5-6 sefer tam bitirip kapalı şekilde tam dolum yapmanda fayda var, bataryadan dahada iyi verim almanı sağlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Aralık 2007; 19:03:34 >
  • quote:

herkese merhaba hayır kutudan çift batarya ve araç şarj cihazı çıkmadı.cihazı bu gün aldım iki saat sonra geri gönderdim hiç kimseye tavsiye etmiyorum.zaten o sitede bu aksesuarların olmadığını kendileride görünce hemen kaldırmışlar.cihazı hiç beyenmedim çok kaba öyle yanda diğer hatta geçmek içinde düğmesi falanda yok ikinci hattan arama yapabilmek için menüden ayarlardan ikincil hatlarla ilgili ayarlara girip seçmek gerekiyor.tabi bunu yapınca cihaz yeniden kendi kendine açılıp kapanıyor.bu işlemi yaptıktan sonra menü bir tuhaf oldu.giriyorum girilmiyor.geç açılıyor vs. sürere gider bu tek cümle ile özetleyeyim paranıza yazık.ben daha evvel d500 kullanmıştım bir yıl kadar malzeme kalitesinin d500 ile alakası yok çok kalitesiz.

Böyle yanlış yorumlar böyle bir forum da nasıl yapılıyor anlamış değilim..telpa nın sitesinde zaten çift batarya ve araç şarj cihazı diye birşey yazmıyor.Hat değiştirmek için düğmesi yok ta ne demek...gorele2000 arkadaşımın dediği gibi milleti Çin malı telefonlara mı yönlendirmeye çalışıyorsunuz..Sol taraftaki sim tuşunu nasıl yok derseniz anlamış değilim..Size gelen telefon kesinlikle d880 değil herhalde yada d880 nin çin yapımı çakma modeli..Böyle yanlış yorumlar yaparak insanların kafalarını lütfen karıştırmayın..Ayrıca Turan kardeşim ne diyorsa doğrudur,zira bu forumda cep telefonları bölümünde ve özellikle samsung bölümünde Turan kardeşim hep ilklerden birisi olmuştur

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 28 Aralık 2007; 20:23:55 >

• Turan kardeşim telefonla ilgili bir sorum daha var sana;
    Tercihler diye bir seçenek varmı telefonda nokia da olduğu gibi ,kendimiz kullanım profili ayarlayabiliyormuyuz?(genel,sessiz,toplantı vs)
  • quote:

ben inanmıyorum bu tel övenlerin bu cihazı kullandılarını çünki söylediğim şeylerin hepsi gerçek.mesela örnek vereyim geçenlerde g600 gördüm samsung inceledim harika bir tel bundaki malzeme kalitesi sıfır

Samsung g600 ün malzeme kalitesi gerçekten çok başarılı, bende cep telefonlarında malzeme kalitesine genellikle dikkat ederim, ancak abartmamakta lazım sonuçta cep telefonu malzemesi çok kaliteli olsa ne olur ortalama kalitede olsa ne olur ha bir tek çok kötü malzemenin bir önemi var oda çok çabuk deforme olması, onun dışında cep telefonunu pense tornavida gibi kullanıcak halimizde yok herhalde. Malzeme kalitesi kadar işcilikte önemli aslında işciliği kötü olan bir telin malzemesi süper olsa ne yazar,
    Şimdi yukarda yazdıklarında kastettiklerinden biride ben oluyorsam eğer sana biraz daha anlatmak lazım herhalde bazı şeyleri, bir kere kullanmadığım yada incelemediğim tel hakkında az yada çok atıp tutmam bunu bilen bilir, ayrıca teli övdüğümüz falanda yok ben sadece iyi yönlerini belirtmeye çalıştım, ama telinde övgüyü hakedecek yönleri var, sonuçta teli övsekte yersekte ne kazanacağızki, bize bir faydasımı var. samsungun başka modellerinden bazılarını kullanmış biri olarak bu telin ne olup olmadığı hakkında daha kolay fikir edinebiliyorum farklı durumdaki kişilere göre söylediklerime inanırsın inanmazsın teli beğenirsin beğenmezsin o ayrı ama olmayan bir şeyide var gibi göstermek ne anlama gelir bilemem, ikinci hattan arama için telin açılıp kapanması gerekiyor demek, teli satın aldıktan sonra eline alıp inceleyen birisi için aslında trajikomik bir durum olsa gerek.
    neyse konuya dönecek olursak, samsung d880 de kullanılan malzeme bence genel samsung çizgisinde, samsungun malzemesi bundan daha iyi olmayan ve daha iyi olan modelleride var, bu teldeki malzeme samsung l760-d600-p850-d900 v.b. gibi tellerindekilerle benzer yönde olduğunu düşünüyorum, ön panelinde üstte navigasyon tuşlarının olduğu bölümde sert plastik malzeme kullanılmış, tuş takımıda öyle üst ekran camı kısmı mükemmel derecede sağlam yanlarda metalik görünümlü yine sağlam bir malzeme var, arka kısma bakıldığında, arka bölüm yanlarda daha yumuşak siyah renkte sağlam bir malzeme var kapak kısmında yine siyah kabartmalı daha yumuşak hissi veren plastik malzeme var g600 ün kapak kısmını açıp baktıysan görmüşsündür oda sert plastik malzemeden başka birşey değil, arka kapak kısmındaki malzemenin yapısı ve kullanılan plastik sana bu intibayı vermiş olabilir ama tekrar söylemek gerekirse fikrine saygı duymakla birlikte genel anlamda ben telin malzeme kalitesini oldukça iyi buldum telin işciliğine bakıldığında ön tarafta bulunan ekran kısmı çok iyi, ön dizayn çok hoş düşünülmüş, kızak mekanizmasının açılıp kapanması, açıkken ve kapalıyken durumu başarılı, kızakla alt kısmı arasında fazla boşluk yok ,tuş takımının ergonomisi oldukça güzel telin kullanırken rahatsız eden fazla bir yönü yok mesela u600 de l760 gibi modellerde kızak mekanızması başarılıdır ancak bu tele nazaran daha esnek daha oynak bir yapısı vardır bu bazılarının hoşuna gitmeyebilir, diğer modellerine nazaran biraz kalın olması telin eksi yönü sayılabilir ama bu teldede daha yüksek kapasiteli, büyük bir pil ve iki sim yerleştiği düşünüldüğünde normal bir durum gibi, bundan sonraki çift simli modellerde bu kalınlıkta azlalabilir sanırım genelde ilk olan modellerde bu tip durumlar olabiliyor,
    Sonuç itibariyle daha önce belirttiğin nedenlerden dolayı ben bu teli kullandığım g600 modelini satarak satın aldım, şu an itibariyle telden gerçekten memnunun buna bataryasıda dahil, düşünenler almak isteyenler gider bakar inceler, beğenir alır, beğenmez almaz diyecek birşeyimiz yok biz burada gerçek kullanıcılarla teli daha iyi ve verimli kullanabilmek için bilgi alışverişi ve paylaşımlarda bulunmaya devam edelim,
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 30 Aralık 2007; 14:37:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

Turan kardeşim telefonla ilgili bir sorum daha var sana;
    Tercihler diye bir seçenek varmı telefonda nokia da olduğu gibi ,kendimiz kullanım profili ayarlayabiliyormuyuz?(genel,sessiz,toplantı vs)

Edit: Serdar, dediğin şekilde profil ayarları var hem sim1 için hem sim2 için ayrı ayrı profilleri atayabiliyorsun,normal,sessiz,araba,dışarıda,toplantı ve çevrımdışı seçenekleri var. Sim1 normal profilde iken Sim iki farklı bir profilde olabiliyor Çağrı uyarı tipini her ikim sim içinde farklı ayarlayabiliyorsun, Melodi,Artan melodi,Titreşim,Melodi ve Titreşim,Artan Ses ve Titreşim,Melodi ardından Titreşim isimli 6 adet seçenekleri var.ayrı ayrı müzik-melodi ve ses seviyelerini ayarlayabiliyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 30 Aralık 2007; 14:30:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Turan kardeşim telefonla ilgili bir sorum daha var sana;

Edit: Serdar, dediğin şekilde profil ayarları var hem sim1 için hem sim2 için ayrı ayrı profilleri atayabiliyorsun,normal,sessiz,araba,dışarıda,toplantı ve çevrımdışı seçenekleri var. Sim1 normal profilde iken Sim iki farklı bir profilde olabiliyor Çağrı uyarı tipini her ikim sim içinde farklı ayarlayabiliyorsun, Melodi,Artan melodi,Titreşim,Melodi ve Titreşim,Artan Ses ve Titreşim,Melodi ardından Titreşim isimli 6 adet seçenekleri var.ayrı ayrı müzik-melodi ve ses seviyelerini ayarlayabiliyorsun...

bu çok güzel..zira samsungun bazı modellerinde profil ayarı yapılmıyordu ama bunda her iki sim içinde ayrı aurı ayar yapılabilmesi çok güzel olmuş...Bu arada biraz önce telefonu elime alıp biraz inceledim.bence malzeme kalitesi ve görünütüsü çok güzel..Ayrıca telefonu da kalın bulmadım(belki nokia 6290 kullanmamdan dolayı kalın bulmamış olabilirim:)) ve Turan ın da dediği gibi kızak mekanızması çok güzel çalışıyor,sallanma ve boşluk yok.birde arka kapaktaki kabartmalı plastik bence çok hoş olmuş..Fiyat olarakta 700 ytl dediler Zonguldak ta..

Edit:Soru ilavesi

Turan senin DST22 konusunda sorduğun bazı soruları ben bu telefon için sana soracağım sakıncası yoksa

1- Görüşme Esnasında ses seviyesi ve kalitesi nasıl her iki hattada...
    2- Şebeke sinyal çekim gücü nasıl(şebeke problemi oluyormu-görüşmelerde sorun yaşanabiliyor mu yoksa sorunsuz ve başarılı mı)... Her iki şebekede de çekim gücü aynı mı,yoksa biri tam diğeri biraz daha az mı çekiyor(bunu ben ilave ettim )
    3- Ortalama bir kullanımda (biraz görüşme mesajlaşma müzik bluetooth kullanımı v.b) batarya ne kadar gidiyor...
    4- Bluetooth kullanımı nasıl, hızlımı yavaşmı toplu dosya gönderme-alma varmı...
    5- müzik ses kalitesi ve yüksekliği kulaklıkta nasıl ekolayzer modları var mı...
    6- Telde tema desteği varmı...
    7-Telin Sar değeri nedir...)
    Şimdiden tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 30 Aralık 2007; 20:53:08 >

• bu telefona haksızlık eden herkes hata yapıo bence ben bugün aldım ve müthiş bi telefon büyük diosunuz bence telefon dediğin biraz ele alındığında kendini göstermeli ve kullanış açısından harika aynı anda 2hat çlşıo ve yandaki tuşuyla hat seçimi yapılablio her anlamıyla güzel malzeme kötü demişsiniz bence g600le aynı zamında u700 harika işçilik malzeme var diolardı telefon 2hafta sonra kromajı dökülmeye başladı e250 denen telefon alt sınıf bi telefon nasıl bu telefonla karşılaştırıosunuz bunuda anlamadım kamerasıda çok başarılı kimsenin bu telefona haksızlık etmesini kabul etmem şarjı az gdio demişsiniz alakası yok gayet iyi bence benim bundan önceki telefonlarım yine samsungtu e890 ve u600 bide e200 dü kimse bu telefon hakkında kötü yorum yapmasın bence siz telefondan anlamıosunuz bazı arkdaşlar sallamış tuşu yok falan die ii baksınlar sağ tarafına D880 ÇOK BAŞARILI Bİ TELEFONDUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Tum siteleri inceledim teknosa daki yetkili bile sarz konusunda bilgi sahibi degil. Ayrica teknosa da satilan modelin uzerinde duos yazmiyordu bu da ilginc. Bazi sitelerde konusma suresi 3 saat bazilarinda 4.
    Telefon ozellikleri ve gorunusu yaterli fakat kullananlar asagidaki sorulara yardimci olursa sevinirim.
    -Kullanirkan yada kapak acildiginda donma yasaniyor mu? sistemi hizli mi? cunku ilk rusya'da cikti ve rus sitelerinde bu tur yorumlar gordum. Bu arada rusyada fiyati 750$, yani burda giris fiyati gayet makul.
    -Normal kullanimda sarzi ne kadar gidiyor, diger telefonlar ile karsilastirarak ornek veriri misiniz.

Saygilar,
  • quote:

Edit:Soru ilavesi

Turan senin DST22 konusunda sorduğun bazı soruları ben bu telefon için sana soracağım sakıncası yoksa

1- Görüşme Esnasında ses seviyesi ve kalitesi nasıl her iki hattada...
    2- Şebeke sinyal çekim gücü nasıl(şebeke problemi oluyormu-görüşmelerde sorun yaşanabiliyor mu yoksa sorunsuz ve başarılı mı)... Her iki şebekede de çekim gücü aynı mı,yoksa biri tam diğeri biraz daha az mı çekiyor(bunu ben ilave ettim )
    3- Ortalama bir kullanımda (biraz görüşme mesajlaşma müzik bluetooth kullanımı v.b) batarya ne kadar gidiyor...
    4- Bluetooth kullanımı nasıl, hızlımı yavaşmı toplu dosya gönderme-alma varmı...
    5- müzik ses kalitesi ve yüksekliği kulaklıkta nasıl ekolayzer modları var mı...
    6- Telde tema desteği varmı...
    7-Telin Sar değeri nedir...)
    Şimdiden tekrar teşekkür ederim.

Serdar kardeşim tabiki sakıncası yok, biz merak edilenlere cevap almak için soruyoruz sorularıda mümkün olabildiğince cevaplamalıyız.
    1- Görüşme Esnasında ses kalitesi iyi, Görüşme ses seviyesi yüksek değil ancak çok düşükte değil bence ortalama bir seviyede, yeterli diyebilirm. Samsungun bir çok telinde ses seviyesi bu tele benzer nitelikte, örneğin g600-l760 buna benziyor ses seviyesinde, bundan daha yüksek ses seviyesi olanlarda var örneğin e200-z540 gibi
    2- Şebeke sinyal çekim gücüne geldiğimizde, benimde en çok ilgilendiğim konulardan biridir bu, Bu telin çekim gücü iyi, çekim gücüyle alakalı bir sorun yaşamıyorum, bodrum katlarda biraz daha az çekiyor normal olarak, tabi bazı metro v.b. gibi yerlerde diğerlerinde olduğu gibi buda çekmez herhalde. Her iki şebekedede çekim gücü genelde birbirine yakın tabi bu biraz kullanılan operatöre görede değişebilir, ancak ben bu konuyuda biraz test ettim simlerin takıldığı yuvalar 1 ve 2 şeklinde adlandırılmış solda 1, sağda 2. sim yuvası var bana göre sağdaki 2. no.lu sim yuvası soldakinden çok azda olsa daha iyi çekiyor dahada açaçak olursan aynı operatöre ait sim yuva 1 de iken 3-4-5 çubuk çekim gösterdiğinde yuva 2 ye takınca bu aynı yerde 4-5 yada 6 çubuk olabiliyor 6 en üst gösterge.bende bunun için daha çok kullandığım hattı yuva 2 ye taktım ve bunuda sim1 diye ayarladım.
    3-Ortalama bir kullanımda 3-4 gün gider daha aktif kullanımda 2-3 gün gider diye düşünüyorum 5-6 tam şarjtan sonra, Ben ilk tam şarjından sonra her iki hat açık olarak, yine özellikle test etmek için denedim. bir çok foto video çektim epey bir görüşme yaptım bir kaç mesaj attım bluetooth u kullandım, bir saat müzik radyo dinledim en az çeken yerlerde çekim gücünü test etmeye çalıştım kısa süre oyun bölümüne baktım, 15-20 dakika nete baktım 2 gün civarı gitti g600 de buna benzer bir sonuç vermişti üstelik o tek hattı çift hatla g600 gibi iyi bir batarya kullanım süresi vereceğini düşünüyorum tabi bana göre, bataryası çift hatta göre beklediğimden çok daha iyi...
    4- Bluetooth kullanımı sorunsuz oldukça hızlı toplu dosya alma gönderme var
    5- Müzik ses kalitesi oldukça iyi ses seviyesi çok yüksek olmasada yeterli seviyede radyosu oldukça kaliteli ancak onun ses seviyeside çok yüksek değil, g600 modelinin müzik çaları ve radyosu buna göre daha iyiydi gerçi şunuda eklemek lazım bence g600 bu konuda diğer müzik teli olarakta bahsedilen tellerle rahatlıkla kıyas edilecek bir düzeydeydi bana göre...
    Ek: Telin Dış hoparlör ses seviyesi çok yüksek değil ortalama bir seviyede bana göre yeterli ancak bazılarına yeterli gelmeyebilir düşük bulabilirler özellikle telde dış hoparlör sesi yüksek olmasını öncelik olarak görenleri ne derece tatmim eder bilemem...
    5- Telde 4 adet tema var g600 de bulunan 4 adet tema bunada konmuş ancak tema oluşturma programı yok, ama ilerde buna uygun temalar olabilir belki, şu an bilmiyorum koydukları 4 adet temada güzel temalar ben en çok sarı kırmızı koyu tonlarda olanı kullanıyorum...
    6- Telin sar değeri çok iyi sanırım, 0.219 normal cep teli sınır değeri 2.0 olduğuna göre...
    7- Sorularına ek olarak foto kalitesini özellikle makro modunu daha çok beğendim videosu iyi oldukça başarılı...
    Rehber kullanımı çok iyi hafıza kartının özelliklerini kullanımı çok çok iyi bana göre...
    Diğer bir arkadaş takılma donma sorunu varmı diye sormuş ben şu ana kadar böyle bir sorun yaşamadım, umarım yardımcı olabilmişimdir merak edilen başka konularda olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 31 Aralık 2007; 11:20:27 >

• telefon gayet hızlı menüde hiç bi sorun yok tuşlar gayet iyi mesaj yazarken sıkıntı olmuyor şarjıda gayet başarılı zaten pili normal pillere göre fazlasıyla iyi 1200lük kızak sistemi çok iyi telefonu herkese tavsiye ederim çift hat kullananlar için tabi. dier çin malı garip telefonlara para vermeyin hepsi yalan ve özellikleri hep bi şekilde ya eksik yada düşük bu telefona göre bu telefonda sdce 3g ve wi-fi yok zaten kim nekadar kullanıo oda ayrı bişey alt yapısı olmayan telefonuda almak saçmalık olur zaten bu telefon çift hat konusunda çok başarılı sorunsuz çalışıo samsungada bu yakışırdı zaten...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.