Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o modelin turkiyeye gelip gelmeyeceği hakkında bilgi verilmedi
  • Orjinalden alıntı: cumru

bir kişide birden fazla numara olması durumunda hangisinin öncelikli olacağını belirleyedim.

Cevap: rehber-kişi adı-öncelikli olması istenen numaranın üzerine glip-seçenklerden 7 (varsayılan sayı olarak ata) işlem tamam.
  • Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum d880 ni...

ilk defa samsung kullanan birisi olarak telefona çok çabuk alıştım...

Beni en çok endişelendiren batarya süresi hakkında yanıldığımı görmek sevindirdi...

Normal kullanımda gece-gündüz açık 3-4 gün, sürekli telefonla oynasan bile 48 saat şarj yetiyor..

çift sim kart olmasına rağmen bu batarya süresi harika...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum d880 ni...

ilk defa samsung kullanan birisi olarak telefona çok çabuk alıştım...

Beni en çok endişelendiren batarya süresi hakkında yanıldığımı görmek sevindirdi...

Normal kullanımda gece-gündüz açık 3-4 gün, sürekli telefonla oynasan bile 48 saat şarj yetiyor..

çift sim kart olmasına rağmen bu batarya süresi harika...

bu yazıyı bilmedigim biri yazsaydı curcuna derdim ama
    gercekten cok sevindim
  • ARKADAŞLAR BEN KULLANIYORUM...SARJ PROBLEMİ YOK DENEBİLİR 24 SAAT AÇIK VE SIK GÖRÜŞME DAHİLİNDE 3 GÜNE KADAR GİDİYO BATARYASI...ÇİFT TELEFON KULLANANLAR İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK....TEK SORUNU DİĞER SAMSUNG TELEFONLARINA GÖRE BİRAZ KALIN OLUŞU...
  • BİRDE ŞUAN TEKNOSA'NIN İNTERNET SİTESİNDEDE OLAN İ750 VAR...FAKAT ÖZELLİKLERİNİ KARŞILAŞTIRDIĞINDA PEK CAZİP DEĞİL FİYATIDA 1.000,00 YTL CİVARINDA.
  • Merhaba, telefonu kullanmakta olan arkadaşlara bir sorum var:

Bu telefonun iki farklı imei numarasımı var yoksa tek mi? Yurtdışından getirmek istesek kayıt işlemlerinde bir sıkıntıyla karşılaşır mıyız?
  • elbette tek imei war.. kafanı cok karıstırmıslar
  • Telefonun pil cikartildiginda rahatca gorulebildigi uzere iki farkli imei numarasi var.
  • 680 nsl fiyat sizce ??
  • 550 YTL spot ,
    700 YTL ye 12 taksit (bonus)

tabii ki 700 YTL ye aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: assd_82

Topikte yazılanlar bu teli gönül rahatlığı ile almam sebep oldu. Yazılanlar geyet doğru. Öncelikle teşekkürler.
    Aldıktan sonra telde bi sorun olduğunu fark ettim, varsayılan değilde diğer simin ses kalitesi gayet hissedilir seviyede kalitesiz. Yuvayla alakası yok, aynı hat aynı yuvadayken birincil olunca çok net, ikincil olunca kalitesiz. Ki yuvaları değiştirip, olabilcek bi kaç kombinasyon var zaten hepsini denedim. Benden başka bu soruna sahip olan yokmu?? Acaba benim telmi bozuk:(:(:(

evet, benim D880 de de var ayni durum...

D880 kullanan arkadaslar:
    sms yazdiktan sonra da gondermeden evvel istedigimiz sim secebiliyomuyuz? ben yapamadim, sim2 gozukuyor ama aktive edilemiyor.
  • Yandaki değişim tuşuna basarak geçiş yapacaksın Sonra da mesajını göndereceğin kişiyi seçip yollayacaksın. Telefonda Sim2 ya da Sim1 den yollayacak. (seçtiğin hat üstünden)
  • quote:

Orjinalden alıntı: webelectronics

Yandaki değişim tuşuna basarak geçiş yapacaksın Sonra da mesajını göndereceğin kişiyi seçip yollayacaksın. Telefonda Sim2 ya da Sim1 den yollayacak. (seçtiğin hat üstünden)

evet ya..daha once denedigimde neden olmadi acaba...heralde denedigimde 2. sim kart takili degildi, cunku sim2 gozukuyodu ama aktive olmuyodu...tesekkurler
  • Rica ederim
  • Arkadaslar, tüm yorumları en bastan sona kadar okudum, yarım saat falan sürdü. şimdi bakıyorum da, hani bir arkadaş bir internet sitesinden almış da yok efendim sol tarafında sim tuşu yokmuş da falanmış, sonra hemen siteye geri gondermiş. bunları şimdi düşününce diyorum ki, insanlar ne kadar garip, sırf kendi çıkarları için başkalarını bile bile yanlış yönlendirebiliyorlar ki sanıyorum bu arkadaş diger çin malı çift sim kartlı telefonlardan birinin satışında turkiyede kar elde eden bir pozisyonda falandı. pes diyorum sadece.

ayrıca alan arkadaşlara telefonları hayırlı olsun, güle güle kullansınlar. şarj olayı en başında beklenenden cok iyi gozüküyor, şekilen fotograflar mükemmel, kullanımı ve sim yönetimi gayet kolay gözüküyor. aslında benim de alasım geldi ancak şu an için telefona 650ytl veresim yok, bakalım fiyatı aklıma yatan bir seviyeye inerse ben de düşünebilirim...

• arkadaşlar;

bende 680 ytl dün aldım telefonu. telefon harika. fakat bir türlü melodi değiştiremiyorum. kafayı yiyeceğim. nereden değişiyor bilen varmı?

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: karekok

arkadaşlar;

bende 680 ytl dün aldım telefonu. telefon harika. fakat bir türlü melodi değiştiremiyorum. kafayı yiyeceğim. nereden değişiyor bilen varmı?

teşekkürler

Menu - Dosyalarım - Muzik

sırayla git seç zil sesi olarak ata. Direk diğer telefonlar gibi değil.

Bunun dışında biraz önemli ve merak edilen bir konu : Bluetooth

Her iki hatta da çalışıyor , yani karşıdan gelen aramalara kulaklık ile cevap verebiliyorsunuz. DENENMİŞTİR. Bilginize arkadaşlar. Kulaklık Jabra 125 modeli. Geçen akşam deneyeyim dedim çalıştı.

Fiyat konusuna gelince elbet düşer ama ne zaman ? Yeni tanınan bir ürün ve satıldıkça fiyatı düşmeyeceği de kesin.

Ben memnun muyum telefondan , memnunum ama her telefonda eksiklikler var , şimdi yazmayayım diyorum...

• çok teşekkür ederim. en sonunda başardım. birde şu tuş sesi nasıl kapatılıyor.? ve melodi artan ses şeklinde çalıyor. bunu normale alamıyormuyuz
    teşekkürler
  • Telefon ayarları - Telefon profilleri , oradan da seceneklerden devam et. Menu sana yardımcı olur. İstediğin gibi profil ayarlarsın ;) başka yoldan var mı bilmiyorum ama benim kullandığım bu

Tuş sesi seviyesi , solda ki metal tuş ile , yani ses tuşu ile , aşağı bas azalır , tamamen kapanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webelectronics -- 12 Ocak 2008; 10:39:24 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.