Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet şarj-kulaklık girişi farklı, yenilenmiş samsung g600-l760 gibi modellerdede bu giriş mevcut...
    sanırım bundan sonraki modellerde şarj cihazı kulaklık usb kablosu böyle olacak, ben mesela g600 ün 3,5 jack dönüştürücü kulaklığını aldım ve bu modelde onu kullanıyorum kendi kulaklığından biraz daha iyi...bataryasıda mah değeri biraz yüksek olduğu için farklı zaten genelde bataryalar birbirine uymuyor en iyisi yedek batarya alacaksan kullandığın modele uyumlu orjinal olanını almak, bu modelde yedek bataryaya pekte ihtiyaç olmaz sanırım...
  • Biraz önce 2.hattan görüşme yaptım. Gerçi zaten hep ordan aranıyorum ve ne yazıkki ses boğuk.
    Diğer markalardaki gibi tel güncellemeleri Samsung'da da çıkıyor mu bilmiyorum. İlk defa kullanıyorum. Belki bu sorun yazılım ile düzeltilebilir (mi?)

Arkadaşlar, ekranımdaki

Vodafone TR
    TR Turkcell
    250

yazısını hala çözemedim.
    Yoksa telefon 250 gün sonra kendini imha mı edecek????
  • Şu an da yedek batarya durumunda değilim belki ileride

@istman : kesinlikle ayarlarında bi terslik var.Ekran görüntüsü gibi bi bölüm var , bi kurcala bence...
  • Yok keşfettim :o)
    Ana hattı faturalı yapınca kayboldu.
    Daha önce kontörlü hat ana hattı. İlk yüklediğim miktar da 250 idi. Sanırım onu gösteriyor.

BU ARADA, 2 dakka önce Samsung Türkiye'yi ses boğukluğu ile ilgili aradım. Bir çare beklentim yoktu ama kayıt bıraktım, konu hakkında bilgilendirdim ve çoğu kimsenin bu sıkıntıdan geri dönüş yapabileceğini belirttim. Araştırma yapacaklar, bir sonuç/yazılım vs. olması durumunda irtibata geçecekler.
  • sevgili istman sen burayı ( savaş ayın ) programına çevirdin. tamam telefonun güzelse kullan be ben beğenmediğim özellikleri yazdım bu da benim çok doğal hakkım be değilmi yoksa. lütfen
  • ben de program yapımcısıyım nerden bildin?? :o)
    programımda genelde "redd-i fikir karşısında adem tepkileri" ni tartışıyorum.

Neden köpürüyorsun ki?
    Sen fikrini yazdın, ben de fikrimi yazdım. Sonuna da "tabi bunlar kişisel fikirler" diye ekledim.
    Yoksa biraz daha medeni ve saldırgan olmayan Samsung forumuna mı gidelim?

Bu arada evet, telefonumu çok seviyorum. Ben Samsung D880 kullanıyorum, çift hatlı (ama sesi boğuk). Seninki nedir? N90??

Her fikre biraz anlayışlı ve düzgün üsluplu olun arkadaşım, ki fikirleri paylaşabilelim.

Haydi, sağlıcakla kal.
  • Sakinleşmeyi deneseniz nasıl olur?
  • d880'i ben de almayı düşünüyorum...ancak bir sorum var;sim1 aktifken sim2'den arama yapmak istediğinizde yandaki tuştan sim2'yi aktif yaptığınızda telefon yeniden açılıyor,ve bu 70sn gibi sürüyor...bu olay tüm çift sim destekli diğerlerinde de böyle mi?general mobile,piranha vs nispeten kalitesiz oldugunu düşündüğüm tellerde de durum aynı mı?yoksa bu d880'e mi özgü?yada ben birşeyi yanlış mı yapıyorum,aslında anında 2 hattan da arama yapılabiliniyormu?

galiba bazı çift hat destekli tellerde solda sim1'e ait yes-no,sağda sim2'ye ait yes-no varmış ve o an hangi hattan arayacaksanız anında arama yapabiliyormuşsunuz,bu doğru mu?cevap için teşekkürler...
  • Plateau,
    Şayet direkt arama yaparsan birincil sim'den arama yapıyorsun. Ama numarayı çevirdikten sonra veya rehberde arayacağın kişinin üzerine geldikten sonra yandaki tuşa basarsan 2. hattan arama yapıyorsun. 70 saniye veya teferruatları sözkonusu değil. 1 saniye bile almıyor. Ama Ayarlardan birincil sim'i değiştirirsen telefon baştan başlıyor doğal olarak. Algılayıp ona göre yapılandırma yapıyor, e biraz da süre geçiyor, onun ki de can ;-)
  • mrb arkadaşlar. bu tel.i almayı düşünüyorum yalnız iki sorum var, daha önce kameralı bir tel. kullanmadım o yüzden bu tel. de bahsedilen led flash ne anlama geliyor? normal flash vazifesini yeteri kadar görmüyor mu ve de normal zamanlarda aydınlatma amacıyla yani el feneri gibi kullanılabiliyor mu? diğer konu ise video ile ilgili. kayıt kalitesi nasıl acaba, d900i ile kıyaslarsak örneğin. kullanan bir arkadaş max. kalitede çektiği bir videoyu buraya koyarsa çok makbule geçer. teşekkürler
  • Bunda led flash yok..

Olan telefonlarda yakın mesafede parlak ışığı ile ortamı aydınlatıyor. Bazı telefonlarda da el feneri SOS alarmı gibi vazifeler görüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plateau

d880'i ben de almayı düşünüyorum...ancak bir sorum var;sim1 aktifken sim2'den arama yapmak istediğinizde yandaki tuştan sim2'yi aktif yaptığınızda telefon yeniden açılıyor,ve bu 70sn gibi sürüyor...bu olay tüm çift sim destekli diğerlerinde de böyle mi?general mobile,piranha vs nispeten kalitesiz oldugunu düşündüğüm tellerde de durum aynı mı?yoksa bu d880'e mi özgü?yada ben birşeyi yanlış mı yapıyorum,aslında anında 2 hattan da arama yapılabiliniyormu?

galiba bazı çift hat destekli tellerde solda sim1'e ait yes-no,sağda sim2'ye ait yes-no varmış ve o an hangi hattan arayacaksanız anında arama yapabiliyormuşsunuz,bu doğru mu?cevap için teşekkürler...

3 gün önce aldımm aleti..Beklediğimdende güzel çktıı,d900ün kalını yanii en iyi tanımı bu galibaaa.Neyse şu sim olayını anlatıyımda..sim1 ve sim2 olarak hatları takıyosunuzz,birini aramalarda öncelikli olarak,daha dogrusu ilk hat olarak atıyosunuz.tabi bu durum size gelen aramalarda değişmiyo devamlı aktif 2 hatta ve aramaları kabul edebiliyosunuz.Neyse biz arama konusuna dönelimm
    birini aramalarda öncelikli olarak,daha dogrusu ilk hat olarak atıyosunuz demiştikk..numarayı çevirdikten sonra aramanızı sim1den yapacaksanız ara tuşuna basıp görüşmenizi gerçekleştireceksiniz,eger sim2 den arıcaksanızz,numarayı çevirmeye başladıgınızda en alta sim1-sim2 seçenekleri zaten çıkıyoo yandaki tuşa basıp sim 2 ye geçişi yapıp arıyosunuz ve anında arıyoo.Aynı şekilde rehberdende numarayı seçip aramanızı gerçekleştiriyosunuz..öle 70 saniye falan bekleme yokk.Sen yanlış yapmışsın bişeylerii.al telefonu mutlaka memnun kalacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sal2003 -- 15 Ocak 2008; 19:46:19 >

• Ankarada veya internetten güvenilir garantili en ucuza nereden alabilirim?
  • arkadaşlar 6 aydır NOKİA E65 kullanmaktayım, ilk samsung telefonumu almaya karar vermiş durumdayım

şu ana kadar bulduğum en iyi fiyat 670 YTL

sizce iyi midir fiyat???

bir de TELPA garantisi varmış...çok fazla bilgim yok TELPA hakkında nasıldır? teknik servisi vs ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emsalsiz34 -- 15 Ocak 2008; 22:33:51 >
  • Benim ki de aynı , TELPA ya düşmedim henuz..Bir bilgim yok... Ama TELPA da yabana atılacak bir firma değil gibi duruyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

arkadaşlar 6 aydır NOKİA E65 kullanmaktayım, ilk samsung telefonumu almaya karar vermiş durumdayım

şu ana kadar bulduğum en iyi fiyat 670 YTL

sizce iyi midir fiyat???

bir de TELPA garantisi varmış...çok fazla bilgim yok TELPA hakkında nasıldır? teknik servisi vs ??

arkadaşlar yukardakilere ek olarak...

birde 2.hattan yapılan aramalarda seste bozulma oluyormuş boğuk geliyomuş ses...
    telefonda böyle bir problemle karşılaşan var mı ? rahatsız edici boyutta mı bu boğuk ses olayı???
  • Valla ben mumnunum , sesin boğukluğu hakkında herhangi bir yorum yapmadım. Yapmak gerekirse de : ben boğuk ifadesi yerine , şöyle ifade etmeye çalışabilirim. 1. hat 10. kademede ise bu 2. hat 7-8 de. azıcık bi fark var. Ben kullanıyorum ve herhangi bi boğukluk duymuyorum. sadece sesi az hani insan sesini yukseltmek açmak istermiş bi hisse kapılıyor. olayı bence bu. Boğuk demek dediğim gibi bana ters bi ifade. Bundan sonra ki modellerinde uygularlar belki.

Güvenle al derim , bir de bilmediğin dağıtıcının garantisine girme derim. Benim ki TELPA , şuan lık rahatım. Ben spot unu gördüm 550 YTL ye,dikkat et spot ta olmasın
  • bu telefonun asıl fiyatı 400 liradır ondan fazla etmez, verenlerin aklı havada, kim ne derse desin eşşek kadar telefon yuh yani bu kadar kaba bir telefon olamaz, çift sim varmış diye atladınız hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

bu telefonun asıl fiyatı 400 liradır ondan fazla etmez, verenlerin aklı havada, kim ne derse desin eşşek kadar telefon yuh yani bu kadar kaba bir telefon olamaz, çift sim varmış diye atladınız hemen

telin sana göre pahalı olduğunu düşünebilirsin, bu sebepten alamayabilirsin, bu yüzden eleştirebilirsinde, burdakilerde sana hak verir yada vermez ama sözümona bir eleştri yapayım diye seviyesiz yorumlarda bulunamazsın, daha doğru dürüst teli eline alıp incelediğini falanda sanmam herhalde sadece internette gördüğün şeylere yorum yapıyorsun, nasıl eleştirirsen eleştir saygı duyarız ama iki laf edip eleştiriyim diyede işi sulandırma...
    ister beğen ister beğenme al yada alma kimseyi ilgilendirmez burdakiler ihtiyaç duymuşlar beğenmişler almışlar bunun insanların aklı havada olmasıyla ne alakası var, bırakın bu saçma sapan yorumları doğru dürüst bir katkınız olacaksa yazın yada yazarken ukalalık yapmayın...(lütfen...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 16 Ocak 2008; 20:51:19 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.