Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • utarid parası senden mi çıkıyor abi. Eğer işine gelmiyorsa sen alma. Semn burayı hepsiburada sandın heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

bu telefonun asıl fiyatı 400 liradır ondan fazla etmez, verenlerin aklı havada, kim ne derse desin eşşek kadar telefon yuh yani bu kadar kaba bir telefon olamaz, çift sim varmış diye atladınız hemen

Sana ne...
  • utarid58 kardeş zenginin malı züğürtün ağzını yorarmış. bırakda zenginliğimizi yaşayalım.

http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=2177429&_catId=4070
  • Benim gördüğüm en ucuz fiyat http://www.gold.com.tr de ama yanlış bilgi vermek istemem Çünkü goldcomputerın bonus card ile anlaşması olduğundan %18 kdv yi almıyor bonusla yapılan harcalamalarda ve peşin fiyatına 10 taksit yapıyor. Bende almayı düşünüyorum ama malasef stoklarında gözükmüyor belki mağazalarında vardır. Fakat mağazalarımızda farklı fiyat uygulaması olabilir diye bi not düşmüşler eğer gidip bakan bi arkadaşımız olursa bizide bilgilendirirse çok sevinirim. En son gördüğüm fiyatı 670ytl civarındaydı bonusa peşin fiyatına 10 taksitle tabi. Aslında ucuza gördüğüm başka sitelerde vardı ama güvenirliği konusunda hiç bir fikrim yok. Herkese iyi geceler telefon hakkındaki yaptığınız tüm olumlu, olumsuz aydınlatıcı yorumlarınız için teşekkürü bir borç bilirim.

• oyankaya ben onu inceledim. Heryerde geçmiyor o. Sadece belli mağazalarda.Hatta internette geçerli değildir diye küçük font atmışlar
  • kardeş profil ayarlarındaki yeni mesajlar kısmında gelen mesaj uyarısını tekarlama seçeneği var.ordan birkezi seçip sürekli mesaj sesinden kurtulabilirsin. güle güle kullan doğru bi seçim yapmışsın..
  • Bendeki SE K700i emektarla karşılaştırmam ve sorularım:

- Arkada flash LEDi olan modelleri var mı Samsung'un? Çift hatlı olarak gören bilen duyan var mı?

- Alarm fonksiyonu nasıl? Kullanma kılavuzunu indirdim, çok yüzeysel geçmişler. Şimdiki telefonumda bir kereye mahsus ve tekrarlı olmak üzere iki ayrı alarm var. Bu her iki alarmın da erteleme fonksiyonu mevcut. Sesleri de her sabah uyandıracak kadar etkili. İstediğim melodi veya mp3 parçayı atayabiliyorum.

- SyncML özelliğinden bahsedilmiş sitelerde. Ama TCell, Nokia ağırlıklı olmak üzere SE, Motorola ve Panasonic desteği vermiş. Ben telefon defterimin yedeğini bilgisayarımda tutacağıma internette TCell deposunda tutuyorum. Böylece WebMesaj çok rahat oluyor. Samsung için bir yol var mı acaba? (SIM Plus 128 demeyin, o telefonun özelliği değil)

- Hafıza kartı en çok ne kadar olabiliyor? Dahili veya USB üzerinden aktarım ile telefondan doğrudan karta kayıt, kayıttan okuma hızları nasıl? USB 2.0 olduğu belli oluyor mu?

- Aynı anda birden fazla dosyayı silme, kopyalama, taşıma, gönderme yapılabiliyor mu?

- Kulaklık olarak kendi 3,5mm kulaklığımızı takacak adaptör aksesuarı var mı?

- TV/Video çıkışı için ne aksesuar lazım, nereden nasıl temin edilir?

- Doküman görüntüleme fonksiyonu nasıl çalışıyor? Sadece read-only açtığını tahmin ediyorum, ama okuma kalitesi ve doğruluğu, hız nasıl?

- Java uygulama ve oyun performansı ve doğruluğu nasıl? Mesela bende harika çalışan Compass programı (www.qcontinuum.org) Nokia'nın bazı modellerinde yanlış hesaplamalar çıkarabiliyor. (Meraklısına, Compass-Pusula ile, konumunuza göre güneş ve ayın pozisyonlarını, yönleri, kıbleyi görebiliyorsunuz, , ay ve güneşin gökteki konumlarını hesaplatabiliyorsunuz.)

- WEB gösterimi masıl? sayfalarda hata verip göstermeme olabiliyor mu?

- WEB online bankacılık denediniz mi?

- Bluetooth üzerinden bilgisayara kumanda mümkün mü? HID profilleri ile, bilgisayarın çeşitli programları kumanda edilebiliyor mu? Bendeki telefonla, mesela Media Player Classic kumanda edip oturduğum yerden işlem yapabiliyorum, veya TV kartımın kumandası, ya da Winamp kumandası, ya da PowerPoint...

- BT ile baskı almayı deneyen var mı?

- BT (veya normal) kulaklık ile kullanıldığında sesli arama ve cevaplama mümkün mü (Özelliklerde var deniyor)? Kalitesi nasıl? Bendeki SE ile kendi kablolu kulaklığında çalışıyorken BT kulaklıkta çalışmıyor mesela.

Sorular biraz kazık olabilir ama bendeki beklenti de yüksek. Çift hat benim için önemli. 2004'ten beri aynı telefonu kullandığıma göre, çok sık değiştirmeyen birisi olarak, biraz fazla özellik aramam normal, ve sanırım yalnız da değilim.

.oO°Oo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesudum -- 17 Ocak 2008; 14:50:19 >

• Turkcell i birincil hat olarak atamazsanız Gprs ve Edge aktif olmuyoo,bu yüzdende mms alamıyosunuz..o yüzden turkcell kullanıyosanız birincil hat olarak atamak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mesudum

Bendeki SE K700i emektarla karşılaştırmam ve sorularım:

- Arkada flash LEDi olan modelleri var mı Samsung'un? Çift hatlı olarak gören bilen duyan var mı?

Çift hatlı tek telefon bu Samsung da...

- Alarm fonksiyonu nasıl? Kullanma kılavuzunu indirdim, çok yüzeysel geçmişler. Şimdiki telefonumda bir kereye mahsus ve tekrarlı olmak üzere iki ayrı alarm var. Bu her iki alarmın da erteleme fonksiyonu mevcut. Sesleri de her sabah uyandıracak kadar etkili. İstediğim melodi veya mp3 parçayı atayabiliyorum.

Alarm biri ana olmak üzere 6 adet var. İstediğin gibi programlıyorsun... Melodi ya da Mp3 farketmiyor.seceneklerin geniş.

- SyncML özelliğinden bahsedilmiş sitelerde. Ama TCell, Nokia ağırlıklı olmak üzere SE, Motorola ve Panasonic desteği vermiş. Ben telefon defterimin yedeğini bilgisayarımda tutacağıma internette TCell deposunda tutuyorum. Böylece WebMesaj çok rahat oluyor. Samsung için bir yol var mı acaba? (SIM Plus 128 demeyin, o telefonun özelliği değil)

- Hafıza kartı en çok ne kadar olabiliyor? Dahili veya USB üzerinden aktarım ile telefondan doğrudan karta kayıt, kayıttan okuma hızları nasıl? USB 2.0 olduğu belli oluyor mu?

1 GB lik takılı bende sorun yok ama miktar artarsa yavaşlama görünebilir bu da doğal...

- Aynı anda birden fazla dosyayı silme, kopyalama, taşıma, gönderme yapılabiliyor mu?
    aynı anda bir kaç dosyayı siliyor taşıyor kopyalıyor sorun yok o konuda. Süre uzun ama

- Kulaklık olarak kendi 3,5mm kulaklığımızı takacak adaptör aksesuarı var mı?

Var , alıyorsun takıyorsun ve dinliyorsun...

- TV/Video çıkışı için ne aksesuar lazım, nereden nasıl temin edilir?
    yorum yok !!!

- Doküman görüntüleme fonksiyonu nasıl çalışıyor? Sadece read-only açtığını tahmin ediyorum, ama okuma kalitesi ve doğruluğu, hız nasıl?
    Dökümandan kastın office ise bilgim yok.

- Java uygulama ve oyun performansı ve doğruluğu nasıl? Mesela bende harika çalışan Compass programı (www.qcontinuum.org) Nokia'nın bazı modellerinde yanlış hesaplamalar çıkarabiliyor. (Meraklısına, Compass-Pusula ile, konumunuza göre güneş ve ayın pozisyonlarını, yönleri, kıbleyi görebiliyorsunuz, , ay ve güneşin gökteki konumlarını hesaplatabiliyorsunuz.)

Java son versiyon , hızını bilemem ama çalışıyor.

- WEB gösterimi masıl? sayfalarda hata verip göstermeme olabiliyor mu?

Denemedim

- WEB online bankacılık denediniz mi?

Denemedim

- Bluetooth üzerinden bilgisayara kumanda mümkün mü? HID profilleri ile, bilgisayarın çeşitli programları kumanda edilebiliyor mu? Bendeki telefonla, mesela Media Player Classic kumanda edip oturduğum yerden işlem yapabiliyorum, veya TV kartımın kumandası, ya da Winamp kumandası, ya da PowerPoint...

Sadece bluetooh özelliği mevcut desek yeterli olur mu ? Printerdan kablosuz gönderip basabiliyorsun o var elimizde...

- BT ile baskı almayı deneyen var mı?
    Denemedim

- BT (veya normal) kulaklık ile kullanıldığında sesli arama ve cevaplama mümkün mü (Özelliklerde var deniyor)? Kalitesi nasıl? Bendeki SE ile kendi kablolu kulaklığında çalışıyorken BT kulaklıkta çalışmıyor mesela.

kablolu kulaklık varken BT kulaklık zaten çalışmaz , çalışırsa o telefonda bi terslik var demektir. BT kulaklık problem yok tabii pilini bitirmezseniz , o zaman kopma yaşanıyor doğal olarak.

Sorular biraz kazık olabilir ama bendeki beklenti de yüksek. Çift hat benim için önemli. 2004'ten beri aynı telefonu kullandığıma göre, çok sık değiştirmeyen birisi olarak, biraz fazla özellik aramam normal, ve sanırım yalnız da değilim.

Sorular kazık değil ,neyse... Çift hat herkesin tercihi olma yolunda ilerliyor. 2004 den beri aynı telefonsa , direk al derim. (kendi adıma konuşayayım 4 telefon taşıyorum D880 dahil. 10 aydan fazla da dayanmıyor telefon. Neyse sen değiştirmeye bak burdaki arkadaşlardan olumlu not aldı telefon bir iki ufak tefek şeylerini zaten belirttik , iyice oku ve takip et , kolay gelsin sana...

.oO°Oo.

aralara cevapları serpiştirdim

• Arkadaşım teşekkürler...
    ben de bunu arıyordum... avea hattım. 1 cil hat,

turkcellden hediye 1 hafta mms hakkım var, sayısız...

tüm ayarları (mms ve wap) turkcell yaptığım halde mms hala aveadan gidiyor...

siz alamıyorsunuz dediniz ama gitmiyor da, ne yapmak lazım..

quote:

Orjinalden alıntı: Sal2003

Turkcell i birincil hat olarak atamazsanız Gprs ve Edge aktif olmuyoo,bu yüzdende mms alamıyosunuz..o yüzden turkcell kullanıyosanız birincil hat olarak atamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 17 Ocak 2008; 22:28:28 >
  • arkadaşlar 2. cil hattım olan tcelli 1. hat seçtim.. turkcellden mms ancak bu şekilde gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 17 Ocak 2008; 22:29:31 >
  • Ben de kullanıcı yorumlarımı yapmak istiyorum.
    Telefon gayet estetik.Hatta cekici.Kalın filan degil.
    Cift hat kullanımı super kullanıslı.Is geregi defalarca aranma ve arama yapıyorum.
    Malzeme kalitesi super.
    Yorum okuyunca ses konusunda ilk baslarda bende boguk sandım.Fakat bu sanki 1-2 saniye suruyor.Genede emin degilim boguk olduguna.
    Ben gorusmelerde sorun yasamıyorum..
    2 adet telefonu tasımamdan kurtardıgı icin cok memnunum.
    Mail alıp , mail atabiliyorum.Buda isim icin cok onemli idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Arkadaşım teşekkürler...
    ben de bunu arıyordum... avea hattım. 1 cil hat,

turkcellden hediye 1 hafta mms hakkım var, sayısız...

tüm ayarları (mms ve wap) turkcell yaptığım halde mms hala aveadan gidiyor...

siz alamıyorsunuz dediniz ama gitmiyor da, ne yapmak lazım..

Turkcell'i birincil hat olarak atıyacaksınızz..O zaman olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

oyankaya ben onu inceledim. Heryerde geçmiyor o. Sadece belli mağazalarda.Hatta internette geçerli değildir diye küçük font atmışlar

Ben göremedim arkadaşım internette geçerli değildir gibi bir notu. Taksitle seçeneklere baktım 10 taksitle 660m falana geliyor ve alma işlemini kredi kartı numarası yazma aşamasına kadar getirdim bu fiyatı gösteriyordu. Yinede ben görememiş olabilirim ama nette geçerli diye biliyorum. İyi geceler.
  • arkadaşlar iyi geceler..
    sayfalarca yorum yazılmış hepsini okudum çok teşekkür edeirm ayrıca yorumlar için gerçekten çok faydalılar..
    bende sonunda karar verdim galiba hangi çift hatlı telefonu seçeceğime çünkü bi cebimde nokia6630 bi cebimde nokia 7650 ile gezmek gerçekten eziyet olmaya başladı:D
    tek bi şey merak konumdur cevap verirseniz sevinirim?
    telefonda mesaj olayı nasıl işlemekte yani mesaj gönderirkende sım1 sım2 die seçim yapmamız gereklimmidir yoksa birincil seçilen hattanmı atıor mesajı?
    ve heralde iki hattada gelen mesajlar alınıyor ve hangi hatta geldiği belirtiliyordur?? değilmi??

saygılar teşekkürler şimdiden

• mesajı aktif hattan atıyor ama başta soruyor istersen yan tuştan 2. cil hattı seçip de yollayabiliyorsun...

gelen mesajlar hangi hatta geliyorsa belirtiyor.. ama şöyle...

telin 200, avea ve turkcell simin 30 mesaj saklama hakkı var...

sim hafızası dolunca mesajlar tel hafızasında yükleniyor.. mesajı ilk okuduğunda hangi hatta geldiğini anlıyorsun ama sonradan okuduğunda anlayamıyorsun, sim hafızası tamamen doluysa...

çözümü sim hafızası tamamen doldurmadan okuduğun mesajların bir kacını ya sileceksin ya da telefon hafızasına sevk edeceksin...yani sim sms hafısasında mutlaka 1 tane olsun boşluk şart....

quote:

Orjinalden alıntı: ermanas

arkadaşlar iyi geceler..
    sayfalarca yorum yazılmış hepsini okudum çok teşekkür edeirm ayrıca yorumlar için gerçekten çok faydalılar..
    bende sonunda karar verdim galiba hangi çift hatlı telefonu seçeceğime çünkü bi cebimde nokia6630 bi cebimde nokia 7650 ile gezmek gerçekten eziyet olmaya başladı:D
    tek bi şey merak konumdur cevap verirseniz sevinirim?
    telefonda mesaj olayı nasıl işlemekte yani mesaj gönderirkende sım1 sım2 die seçim yapmamız gereklimmidir yoksa birincil seçilen hattanmı atıor mesajı?
    ve heralde iki hattada gelen mesajlar alınıyor ve hangi hatta geldiği belirtiliyordur?? değilmi??

saygılar teşekkürler şimdiden

• quote:

Orjinalden alıntı: oyankaya

quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

oyankaya ben onu inceledim. Heryerde geçmiyor o. Sadece belli mağazalarda.Hatta internette geçerli değildir diye küçük font atmışlar

Ben göremedim arkadaşım internette geçerli değildir gibi bir notu. Taksitle seçeneklere baktım 10 taksitle 660m falana geliyor ve alma işlemini kredi kartı numarası yazma aşamasına kadar getirdim bu fiyatı gösteriyordu. Yinede ben görememiş olabilirim ama nette geçerli diye biliyorum. İyi geceler.

iyi oku abi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymobile -- 18 Ocak 2008; 8:27:54 >

• mantık olarakta 700ytl fiyat var ortalama. Bunun %18 düşülmesi 660ytl olmaz 595ytl olur
    Bu magazalar bankalarla ciro karşılığı vade oranlarında büyük indirimlerle anlaşıyorlar
    Eğer ciroyu yakalamazlarsa anlaşamları iptal oluyor
    Bunu iptal ettirmemek için cironun yakalanmadığı magazalarında indirimlere gidiyorlar
  • walla nokia çıkardı çıkarmasına da nokia'dan önce çinliler çıkardı ama yurtdışında n72 i serisi olaeak satılıyor.burada da sahteleri...
    http://forum.donanimhaber.com/m_20349214/mpage_1/key_//tm.htm#20423603

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 18 Ocak 2008; 9:04:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

sim hafızası dolunca mesajlar tel hafızasında yükleniyor.. mesajı ilk okuduğunda hangi hatta geldiğini anlıyorsun ama sonradan okuduğunda anlayamıyorsun, sim hafızası tamamen doluysa...

Dolu olsa da gösteriyor , ekranın sol üsttünde anten gibi bir işaret var hemen yanında "1" ya da "2" yazar,oradan anlıyorsun.

Hazır mesajlar konusu açıldığına göre hemen bir soru , iletim mesajlarını (sadece iletim mesajlarını) nasıl sileceğiz. Tümünü sil den gidersek silemiyorum. Tümünü sil , iletim mesajlarını seç ve sil olmuyor. Ya da benim alet bu olayı anlamıyor Başka bi yöntem var mı , tek tek silmenin dışında

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.