Şimdi Ara

Iphone Da El Yazısı Tanıma Özelliği Var Hemde Orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
6.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone da el yazısı tanıma özelliği varmış.Yeni farkettim(daha önce bilenler vardır elbet ). Fakat çince için geçerli sadece (onlarda bizim gibi 29 harf değil yüzlerce - binlerce karakter bulunuyor onun için sanırım).Üstelik oldukça kullanışlı.Hemde hiç beklemediğim kadar.

Herneyse nası olduğunu anlatıyım.

Ayarlar ----> Genel ----> Klavye ----> Uluslararası Klavyeler ----> Çince Geleneksel ----> Handwrigting (açıyoruz)

Tabi sonra hemen notları açıp deniyoruz. Klavyedeki dünya işaretine basınca geliyor karşımıza.

Yani Türkçe İngilizce gibi dillerede rahatlıkla uygulanabilir.Hani gerek varmı? Çokta değil.

• quote:

Hani gerek varmı? Çokta değil.

Bu kısmına bittim açıklamanızın.
  • Klavye çince oluyor ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bncvleng -- 24 Haziran 2009; 23:16:29 >
  • türkçe entegr var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alleniverson#3

Iphone da el yazısı tanıma özelliği varmış.Yeni farkettim(daha önce bilenler vardır elbet ). Fakat çince için geçerli sadece (onlarda bizim gibi 29 harf değil yüzlerce - binlerce karakter bulunuyor onun için sanırım).Üstelik oldukça kullanışlı.Hemde hiç beklemediğim kadar.

Herneyse nası olduğunu anlatıyım.

Ayarlar ----> Genel ----> Klavye ----> Uluslararası Klavyeler ----> Çince Geleneksel ----> Handwrigting (açıyoruz)

Tabi sonra hemen notları açıp deniyoruz. Klavyedeki dünya işaretine basınca geliyor karşımıza.

Yani Türkçe İngilizce gibi dillerede rahatlıkla uygulanabilir.Hani gerek varmı? Çokta değil.

ben de şimdi deneyeyim dedim ama deneyemedim bir türlü. Çince Geleneksel (Handwriting) ve Çince Basitleştirilmiş (Handwriting) ikisini de denedim fakat klavyedeyken Türkçeden Çinceye geçmek için dünya işaretli olan tuşa basınca o an hangi uygulamada yazmaya kalkarsam o uygulama kapanıveriyor. Çince el yazısı tanıyan klavyeye kesinlikle geçiş yapamadım.
    Benzer sorun yaşayan var mı neden olmuyor ki bende? Hani gerek varmı? Çokta değil. yine de deneyesim gelmişti işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.