Şimdi Ara

İPhone'da film izlemek aplikasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone'da film izlemek için hangi applikasyonu kullaniyorsunuz? Bi ara VLC Player vardı ama o Appstore'dan kaldırılmış başka bir alternatif var mı acaba ücretsiz olan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avplayer jb varsa movie box

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ace player ucretsız olabılır ama bence bı kerelıgıne ucretı verıp av player gıbı kral bır programı kullanmanı tavsıye ederım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avplayer aldım 5 6 yıldır kullanıyorum

• Ben infuse 3 kullanıyorum bilgisayara indirip telefona Wifi ile Upload ediyorum başka alternatif programları denemedim daha :)

• KMPlayer, üstüne tanımam.
  • AVPlayer

ilk aldığım uygulama, ben de bilenlere sordum bana onu söylediler, verdim parasını aldım.
    ihtiyaç duyulan hemen her özellik var ve bir özellik daha var ki ilk bu uygulamada gördüm.
    altyazılarda problem yaşama olasılığına karşın uygulama altyazının metin kodlamasına da müdahele edebiliyor.
    güzel düşünülmüş bir özellik şahsen. windows phone'daki tek adam gibi uygulamada metin kodlamasını PC'de "unicode" yapmadan çalışmıyordu misal

android'deki bsplayer 'da otomatik altyazı indirme özelliği de var, ios'taki uygulamalardan herhangi birinde var mı bu bilmiyorum.
  • AppStore için enpara kampanyası vardı 3 liraya geliyor avplayer ömürlük kullanırsın.
  • 2 tane av player cıkıyor acaba hangisi ?

• Avplayer ücretsiz olana bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.