|
iPhone uygulamaya şifre koyma nasıl yapılır? Face ID ile uygulama kilitleme
-
-
yine androidden araklama özellik birde dandios güvenli sanıyorlar...
-
Yorumun buram buram cahillik ve fanboyluk kokuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oha böyle bişey için neden 40 takla atmak gerekiyo :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yuh yeni mi geldi bu ios a? Android de uzun zamandır var.
-
cahil olan sensin apple kölesi...
-
Aynı yöntemle Shortcuts uygulamasının kendine de kilit koyun ki, biri telefonunuzu alınca otomasyonu kapatıp uygulamalara girmesin
edit: kestirmeler uygulamasına bu yöntemle şifre koyamıyorsunuz ama ilk telefonu eline alacak teknoloji cahili biri için güzel yöntem
edit 2: Haberde yazmıyor ama “çalıştırmadan önce sor” seçeneğini kapatın. Yoksa uygulamaya giren kişiye “ekranı kitleyelim mi?” diye soruyor, o da saçma tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 6 Mayıs 2023; 18:50:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel kilit bu yüzden var gerçi. Eğer birine teslim etmem gerekiyorsa uygulama içinden Denetimli Erişim'i açıyorum, uygulamadan çıkamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 6 Mayıs 2023; 19:22:19 >
-
Ben yaptim uygulama acilirken telefon kitleniyor
Güzel bir özellik.
Yine klasik Ios yöntemlerini kullanmış. Yine kulağı terstende değil taaa apış arasından geçirerek tuttmuş Ios geliştiricileri.
Gerçi otomatik parlaklık seçeneğini ekran ayarları yerine erişilebilirlik ayarları içine yerleştiren mühendisin bunuda dolaylı yoldan tasarlaması normal.
Android kullanıcıları haberi 2010 dan kalma sansada birşeyi hesap etmemişlerdi
Appleın markadan başka bir cacık satmadığını
başka bişey istesem olurmuş demek. daha geçen güncelleme başlığında yazdım bu özellik gelmeli diye
keşke ayarlardan direkt olarak yapabilseydik.
mesele androidden alınıp alınmaması değil mesele geç gelmesi yoksa mantıklı olan herşey kullanılmalı ve kullanılıyor zaten. sadece iosa çok geç geliyor bu tür sıradan ama işe yarar özellikler.
Cidden şu otomatik parlaklığı taa ebesinin bilmem şeyine koyanı varya ne akılla yıllardır ekran menüsünde dururken hadi şunu şuraya koyalım diye ne amaçladılar acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke bunu daha önce bilseydim de patron telefonumu kurcalarken kızlarla olan fotoğraflarımı görmeseydi...
-
Çok büyük bi yenilik
-
Yorumun buram buram cahillik ve fanboyluk kokuyor
|
Yine klasik Ios yöntemlerini kullanmış. Yine kulağı terstende değil taaa apış arasından geçirerek tuttmuş Ios geliştiricileri.
Gerçi otomatik parlaklık seçeneğini ekran ayarları yerine erişilebilirlik ayarları içine yerleştiren mühendisin bunuda dolaylı yoldan tasarlaması normal. |
yine androidden araklama özellik birde dandios güvenli sanıyorlar...
|
cahil olan sensin apple kölesi... |
Aynı yöntemle Shortcuts uygulamasının kendine de kilit koyun ki, biri telefonunuzu alınca otomasyonu kapatıp uygulamalara girmesin edit: kestirmeler uygulamasına bu yöntemle şifre koyamıyorsunuz ama ilk telefonu eline alacak teknoloji cahili biri için güzel yöntem edit 2: Haberde yazmıyor ama “çalıştırmadan önce sor” seçeneğini kapatın. Yoksa uygulamaya giren kişiye “ekranı kitleyelim mi?” diye soruyor, o da saçma tabi |
Yuh yeni mi geldi bu ios a? Android de uzun zamandır var.
|
Benzer içerikler
- gizli hesap görme
- instagram müzik ekleme sorunu
- telefonu webcam olarak kullanma
- kitap okuma uygulaması
- whatsapp web nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X