Bildirim
iPhone daha hızlı nasıl yedeklenir?
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SSD ile yedekleme süreniz çok bariz şekilde hızlanır. 2.0 olayına takılmayın, diske yazma hızı olarak HDD ile SSD arasında uçurum var.
Benim 64GB'ı yedeklemem SATA SSD ile 2-3 dk civarı sürüyor.
-
USB 2 nin hızı 40 50 MB civarında olur saniyede. Sıkıştırma yoksa 400 GB 2.5 saatten önce bitmez. 64 GB da yaklaşık 25 dakika sürmesi lazım. 3 dakikada 9 10 GB dan fazla yedekleme zor gibi. Sanırım 64 GB iPhone un toplam kapasitesi. Yedek alınan veri çok daha az olmalı 3 dakikada bitiyorsa. -
Hocam ben hdd'de kullanıyorum sırf bu yedekleme için ssd alacağım 1 tb yinede hız bariz farkedermi ? Ona göre alıcağımda
-
İş olarak yedekleme yapmıyorsanız ne gerek var hocam bir seferlik iş için? Ben kendim sırf hdd sesini yok etmek için 1 tb hdd'yi 1 tb ssd ile değiştirdim ama sürekli faydasını görebileceğim bir şey içindi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X