|
Bildirim
Bizde neden açılmıyor, koy yaptırım abi 30 gün süre içinde açılacak diye ihtarname çekin hemen açarlar ama bizim ülkede hukuk vs yok.
Aynı durum birde yurt dışında alınan apple ürünlerinde geçerli uluslararası garanti 1 sene diyorlar servise gidiyorsun para ile batarya değiştirmiyorlar. Aynısı Avrupa’da olsa apple uygulanacak yaptırımı cezayı düşünemiyorum . Sene 2024 biz halen cüzdan taşıyoruz saçmalık çile, s23 ultrada en çok özlediğim şey NFC |
Avrupa birliğine helal olsun Apple. Firmasının hakkından onlar geliyor
|
Aynen katılıyorum hocam şu anda yurtdışından kayıtlı cihaz kullanıyorum. Hadi uluslararası garantiyi geçtim Apple'a parasını ödeseniz bile size hizmet vermiyor. Sanki kendi ürününü değil de Xiaomi'nin telefonunu götürmüşüm gibi bir yaklaşımla karşılaşıyorum bunun pilini, ekranını değiştirin dediğimde. AB'deki gibi tüketiciyi koruyan bir yaklaşım olsa bunları öyle hizaya getirirler ki. Böyle bir baskı ya da yaptırım olmadığı için adamlar kafasına göre at koşturuyor.
Şu cihazın 3 yıllık imei-tel no eşlenmesi zorunluluğu bitince elden çıkarıp bir daha yanına yaklaşmayacağım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Almayın bak nasıl yatırım yapıyor. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sorun Apple Pay değil, içinde bulunan NFC çipini kullandırmayı engellemesi kast ettiğim bu Avrupa bunun önünü açtı bizde tık yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NFC candır bir an önce Türkiye’de de kullanıma açılmalı. Kart taşıma çilesinden kurtarın bizi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|