Merhaba Arkadaşlar, Aklıma takılan ve yakın bir zamanda yapmak zorunda kalacağım bir iş hakkında yardıma ihtiyacım var. Iphone'um la senkronize ettiğim macBook pro makinem geçen ay çalınmıştı. telefona kayıtlı olarak duran 400 civarı telefon numarası, 3500 civarı fotoğraf, 900 civarı şarkı çalınan laptop ile beraber gitti. Ancak bunlar Iphone'da kayıtlı. yeni alacağım bilgisayara iTunes yükleyeceğim yine.
Sorun şu. telefonda kayıtlı olan tüm bu datalarımı (telno-fotoğraf-müzik) yeni bilgisayara nasıl aktaracağım. ha bu arada ücretli+ücretsiz aldığım uygulamalar da telefonda.
Bu konuda yardımınızı bekliyorum.
teşekkürler.
seçeneklere dikkat et.. bende macbook pro'ma format atmıştım.. iphone'u taktım yanlış seçenek yaptım telefonu mac'e yerine mac'i telefona dedim herşeyim gitti telefonda mac'te bişey olmadığı için....
özelikle buna dikkat et :D
evet o benim de bir defa başıma gelmişti :)
eğer tel jb değilse photo ve müzikleri unut...
adres defteri ve uygulamalar için ise normal şekilde sync et... Soru sorunca Merge Info tuşuna bas. Replace Info tuşu tüm iPhone'u siler...
Bu arada bilgisayarın ile iphone'da aynı itunes accountu olmalı...
touchcopy diye bi program var onunla iphone içindeki hemen hemen herşeyi pc ye alırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme