Bildirim
İphone'dan LG G2'ye geçenler... (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende iphone 8 den geçtim büyük ekrandan dolayı acaip keyifliymiş ... -
-
Ben iphone 5 ile wifi hep acik olmadigi zamanlar 3g acik sekilde oyun oynamam ama diger internet islemlerim ful kullanirim 6 saati goruyordum ios 7 de 5 bucuk saat oluyordu. @Eric Cartman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MasteR
iPhone 5 den geçenler varsa ios 6 yüklü iphone ile lg2 nin bataryasını kıyaslayabilirmisiniz?
Not: 3000 mah pilinin olması birşey değiştirmiyor çünkü iphone da 1400 mah felan pil var ama 2600mah pili olan s4 den neredeyse daha uzun süresi oluyor.
Soyle anlatayim;ip5 ile sadecr kullanacagim zaman actigim 3g ve gps ile aksam 17.00 zor cikaran sarj ertesi gunu cok rahatgoruyor
Iphone'dan Android işletim sisteme yeni geçecekler için aslında en iyi telefon HTC ONE'dır :) Metal kasası , mükemmel ses deneyimi, hızı ile Iphone'un varmak istediği noktayı görmeleri açısından :)
Onun dışında G2 mükemmel bir telefon :) Bende dün aldım hastasıyım şuan :) Real Racing 3'ün köpeği oldum :D :D -
iphone 5 ios 7'den LG G2ye geçtim hayet memnunum ;) -
quote:
iPhone 5 den geçenler varsa ios 6 yüklü iphone ile lg2 nin bataryasını kıyaslayabilirmisiniz?
Not: 3000 mah pilinin olması birşey değiştirmiyor çünkü iphone da 1400 mah felan pil var ama 2600mah pili olan s4 den neredeyse daha uzun süresi oluyor.
i4 ile s4'ün ekran, çözünürlük, büyüklük bakımından farklı oldukları için karşılaştırman yanlış olmuş.Çünkü bunların hepsi batarya süresine etkendir.
Evet haklisin oda var. Sen simdi androidmi kullaniyorsun iosmu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 6 Ekim 2013; 14:24:48 > -
Ben de 4S'ten G2'ye geçişi düşünüyorum.
Tabi önce gerekli parayı toplamam gerek.
4S 1.5 yılın sonunda hala 5 saat civarı ekran açık kullanım süresi sunuyor. Parlaklık, wifi, 3g, konum servisleri de açık elbette. Sistem iOS6'da. 7'nin aşırı kastığını yükleyenlerden gördüğüm için hiç bulaşmaya niyetim yok.
G2'nin de bunun gibi hatta bir miktar daha iyi olmasını bekliyorum. -
quote:
IOS hocam.iPhone 5 kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
quote:
IOS hocam.iPhone 5 kullanıyorum.
Androide gecmeyi dusunuyormusunuz?
Bende iPhone 5 ten geçtim. Çok üzüldüm ilk başta clash of clans oyunu yok diye. Ama 2 gün sonra şansıma çıktı ve şuan çok memnum
Telefona dicek söz yok. Ekran mükemmel. Hız mükemmel. LG nin kendi yazılımları çok süper. Hele uzaktan kumanda özelliği yokmu, beni benden alıyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
quote:
IOS hocam.iPhone 5 kullanıyorum.
Androide gecmeyi dusunuyormusunuz?
Androidden geçiş yaptım.Galaxy Nexus kullanıyordum.IOS'tan memnunum. -
Bende gecicem.iosdaki jailbreak kadar kolaymi rom root atmak.tek korkum o.
Bende geçiyorum.Tek eksik Dream League Soccer.Onun dışında Ios 7 çöp oğlu çöp.
16 gb lg g2 siyah aldım arkadaşlar android dünyasına giriş yaptık biraz da bunu deneyelim. -
Ben ilk ciktiginda ip5 i satip aldim
Ios 7 den sonra apple benim icin bitti
Bakalim ileride guzel seyler yaparlarsa tekrar gecerim belki
Acikcasi ip5 i ara sira aratiyor ios cok daha sade bu cok karisik geliyor ama alisacagiz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jimi1984
Iphone'dan Android işletim sisteme yeni geçecekler için aslında en iyi telefon HTC ONE'dır :) Metal kasası , mükemmel ses deneyimi, hızı ile Iphone'un varmak istediği noktayı görmeleri açısından :)
Onun dışında G2 mükemmel bir telefon :) Bende dün aldım hastasıyım şuan :) Real Racing 3'ün köpeği oldum :D :D
peki oyunlarda yazilim tuslarini kapatmanin bir yolu var mi? yoksa devamli acik mi kaliyor?
Arkadaşlar ben telefonu iade ettim iphone a devam.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X