Şimdi Ara

İphone'dan LG G2'ye geçenler... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
5.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Icine siniyorsa memnunsan gerisi bos.Hani bende 2 3 ay kullandigim s4 de de bok atmiyim :)sonucta o da guzel bir tel ama bence tabiki g2 daha iyi.Zevkler ve renkler tartisilmaz.Iyi gunlerde kullanman dilegimle mutlu bayramlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g2 yada i5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweto

Icine siniyorsa memnunsan gerisi bos.Hani bende 2 3 ay kullandigim s4 de de bok atmiyim :)sonucta o da guzel bir tel ama bence tabiki g2 daha iyi.Zevkler ve renkler tartisilmaz.Iyi gunlerde kullanman dilegimle mutlu bayramlar..

Umarim. iyibayramlar

• Arada 6 ay var arkadaslar herhalde lg g2 iyi olucak. Bir kac aya samsung s5 cikar bu seferde lg geride kalir.

• Başlığa parantez içinde Şükür namazı kılanlar yazalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Büyük ekran isteyenler geçsin.Stabilite isteyenler geçmesin.İphone 5 borumu arkadaş geçen sene 2000 TL'ye aldınız.Aceleniz ne ya 1 sene daha bekleyin.

Herkes 5'ten mi geçiyor hocam

Bende Iphone 4'ün donanım yetmezliğinden sıkılıp LG Optimus G aldım, şuan oldukça memnunum Stabillik konusunda Iphone'dan sonra sizi en çok tatmin eden telefon LG olur (Optimus G ve G2 için konuşuyorum)

Size de G2'yi tavsiye ederim

iPhonedan sonra en stabil LG mi ? Kahkaha attim

At at, birkez daha at

Android platformu s800 ile daha akici, bu durum Lgnin yazilim kalitesiyle birlesince G2ye stabillik olarak soyleyecek soz yok

Lg G2 mi S4ten iyi degil, asil ben kahkaha attim simdi

BENCE s4 daha iyi dedim benim acimdan bataryasinin cikmasi hafiza kartinin olmasi arkasinin plastik olmasi benim isime geldigi icin S4 BENCE daha iyi dedim anlama kitliginmi var

qweto hayir kullanmadim yukarda BENCE neden s4 diye acokladim

Ilk basta One daha stabil diyip, sonradan neden G2 daha iyi dedin?

Senin dediklerin, S4u Lg G2den daha iyi yapmaz

Sadece senin secim kriterlerini etkiler.

Daha fazla sana cevap yazmayacagim, son yorumlarindan sonra gerek gormuyorum

Daha iyi demedim daha stabil dedim zaten stabiliyetle iyi olmak ayni sey degil s4 zaten BENCE daha iyi gercekten okuma kitligin var

Neye dayanarak daha iyi diyorsun? Hala sen anlamamakta ısrar ediyorsun?

İnsanı sinirlendiriyorsunuz...

• iPhone 5'ten LG G2'ye geçenlere bir sorum olacak.

LG G2'nin kulaklıkla verdiği ses performansını ve kutu içeriğinden çıkan kulaklığın kalitesini iPhone 5 ile objektif olarak kıyaslayabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 15 Ekim 2013; 0:49:16 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük ekran isteyenler geçsin.Stabilite isteyenler geçmesin.İphone 5 borumu arkadaş geçen sene 2000 TL'ye aldınız.Aceleniz ne ya 1 sene daha bekleyin.

Bende Iphone 4'ün donanım yetmezliğinden sıkılıp LG Optimus G aldım, şuan oldukça memnunum Stabillik konusunda Iphone'dan sonra sizi en çok tatmin eden telefon LG olur (Optimus G ve G2 için konuşuyorum)

iPhonedan sonra en stabil LG mi ? Kahkaha attim

At at, birkez daha at

Android platformu s800 ile daha akici, bu durum Lgnin yazilim kalitesiyle birlesince G2ye stabillik olarak soyleyecek soz yok

Lg G2 mi S4ten iyi degil, asil ben kahkaha attim simdi

BENCE s4 daha iyi dedim benim acimdan bataryasinin cikmasi hafiza kartinin olmasi arkasinin plastik olmasi benim isime geldigi icin S4 BENCE daha iyi dedim anlama kitliginmi var

qweto hayir kullanmadim yukarda BENCE neden s4 diye acokladim

Ilk basta One daha stabil diyip, sonradan neden G2 daha iyi dedin?

Senin dediklerin, S4u Lg G2den daha iyi yapmaz

Sadece senin secim kriterlerini etkiler.

Daha fazla sana cevap yazmayacagim, son yorumlarindan sonra gerek gormuyorum

Daha iyi demedim daha stabil dedim zaten stabiliyetle iyi olmak ayni sey degil s4 zaten BENCE daha iyi gercekten okuma kitligin var

Neye dayanarak daha iyi diyorsun? Hala sen anlamamakta ısrar ediyorsun?

İnsanı sinirlendiriyorsunuz...

Bunu okumadin sanirim bayram bayram deli etme adami ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

En stabil android telefon HTC One'dır.

• quote:

E tabi kullanim ozelliklerine gore tel secimleri olgunlasiyor.Dedigin konular elbette s4 un lg g2 gore avantajlari.Cikarilabilir pil,hafizakarti bunlar cok iyi.
    Ancak su var bizim tartismamiz stabilite ilgili.
    Su an en stabil cihaz gercekten g2, bak ben one,s4,note3,ip5 hepsini kullandim.Teknoloji meraklisi biriyim.
    Tecrubelerime dayanarak soyluyorum.Kimsenin fani filanda degilim yanlis anlama beni.Lg ilk telefonum.Burda insanlara elimizden geldigince dogru secimler yapmalarini saglamaya calisiyoruz.
    Millet parasini kolay kazanmiyor vr bu sektor malesef cakallarin elinde.
    Sen icine sineni kullan.Ama 6 7 sn de rehber acilmasi,asiri isinma,bazen takilmalar yasamaktan biktigin zaman sana tavsiyem lg g2.hafizayi dert etme otg kablosuyla gayet ii kullaniyorsun,pil ise gayeeet iyi.

Ne ara one , s4 , note 3 , ip5 kullandin. Insan ancak bu kadar yuksekten atabilir arkadas. Eline almis telefonu 5 dk kurcalamis. Aaa ben one kullandim , note 3 kullandim. Oyle gulluk gulistanlik degil senin dedigin isler , 5 dakikayla bi b.k anlayamazsin. En azindan 1 ay telefonla vakit gecireceksin ki anlayasin. Bayram bayram vallahi bu kadar sallayanina ekim ayı icinde rastlamadim. Muazzam bi arkadassin helal olsun....

• quote:

quote:

E tabi kullanim ozelliklerine gore tel secimleri olgunlasiyor.Dedigin konular elbette s4 un lg g2 gore avantajlari.Cikarilabilir pil,hafizakarti bunlar cok iyi.
    Su an en stabil cihaz gercekten g2, bak ben one,s4,note3,ip5 hepsini kullandim.Teknoloji meraklisi biriyim.
    Tecrubelerime dayanarak soyluyorum.Kimsenin fani filanda degilim yanlis anlama beni.Lg ilk telefonum.Burda insanlara elimizden geldigince dogru secimler yapmalarini saglamaya calisiyoruz.
    Sen icine sineni kullan.Ama 6 7 sn de rehber acilmasi,asiri isinma,bazen takilmalar yasamaktan biktigin zaman sana tavsiyem lg g2.hafizayi dert etme otg kablosuyla gayet ii kullaniyorsun,pil ise gayeeet iyi.

Su ana kadar memnunum 0 takilma rehberi simdi saydim 3 saniyede kamera 2 saniyede aciliyor isinma cok cok az var sikinti yok yanit

Hocam sizin rehber kişi sayısı az herhalde, ben s4 de iken 1080 kişilik rehbere girmem 5 saniyeyi bulurdu g2 de 1 saniye bile sürmüyor. Kamera ise g2 de bastığım an görüntü karşımda, s4 de 6 saniyeye yakın beklediğim olurdu..
    😡
    Öte yandan artık iOS stabil muhabbeti ios7 den sonra tarihe karıştı. Kimse iOS stabil mandavalini okumasın artık!

Android için touchwiz kotu o yüzden android kotu demek kadar komik birsey olamaz. Play storeda tonla launcher var deli gibi özelleştirme yapabilirsiniz touchwize bağımlı değilsiniz.

Telefonda kullandığımız en fazla şey klavye değil mi, store da o kadar çok ve özellikli klavye var ki bu bile androidi iOS un önüne geçirir. Büyük ihtimal ios cularin çoğu klavye yuklenebilir olduğundan haberi yok. İOS en kötü tarafı iğrenç klavyesi (4 yıl iOS kullandım kafadan atmıyorum yani)

Android için söylenecek tek şey var o da şu; boynuz kulağı geçti. İPhone olmasaydı biz bugün bu cihazlara sahip olamazdık bu gerçeği de gözardi edemeyiz. 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: eralpt

quote:

quote:

Su ana kadar memnunum 0 takilma rehberi simdi saydim 3 saniyede kamera 2 saniyede aciliyor isinma cok cok az var sikinti yok yanit

Hocam sizin rehber kişi sayısı az herhalde, ben s4 de iken 1080 kişilik rehbere girmem 5 saniyeyi bulurdu g2 de 1 saniye bile sürmüyor. Kamera ise g2 de bastığım an görüntü karşımda, s4 de 6 saniyeye yakın beklediğim olurdu..
    😡
    Öte yandan artık iOS stabil muhabbeti ios7 den sonra tarihe karıştı. Kimse iOS stabil mandavalini okumasın artık!

Android için touchwiz kotu o yüzden android kotu demek kadar komik birsey olamaz. Play storeda tonla launcher var deli gibi özelleştirme yapabilirsiniz touchwize bağımlı değilsiniz.

Telefonda kullandığımız en fazla şey klavye değil mi, store da o kadar çok ve özellikli klavye var ki bu bile androidi iOS un önüne geçirir. Büyük ihtimal ios cularin çoğu klavye yuklenebilir olduğundan haberi yok. İOS en kötü tarafı iğrenç klavyesi (4 yıl iOS kullandım kafadan atmıyorum yani)

Android için söylenecek tek şey var o da şu; boynuz kulağı geçti. İPhone olmasaydı biz bugün bu cihazlara sahip olamazdık bu gerçeği de gözardi edemeyiz. 😃

Katiliyorum hocam bu arada rehberde 783 kisi varmis ondanda olabilir

He bide bidey sorucam o smilelari nerden yapiyosunuz kimseye sormaya cesaret edemedim sana soriyim dedim

• EmreTheBand kullanıcısına yanıt
    Smiley 😃😘😉😆😌😨😱😲😡👽💦💨💩❓👍👊💢 bunlardan bahsediyorsaniz klavyeden yazıyorum.
    Yoksa sitenin kendi smileyleri olarak çıkıyor benimkiler daha güzel geliyor bana 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: eralpt

Smiley 😃😘😉😆😌😨😱😲😡👽💦💨💩❓👍👊💢 bunlardan bahsediyorsaniz klavyeden yazıyorum.
    Yoksa sitenin kendi smileyleri olarak çıkıyor benimkiler daha güzel geliyor bana 😉

Iste onlari nasil yaziyosun siteninkiler degil klavyedekiler s4de yokmu

• antizero kullanıcısına yanıt
    Simdi aslanim bak benim yasim 34 ve Allah a sukur durumumda gayet iyi ve bu mobil teknolojiler konusunda da ciddi merakim var.Her cikan cihazi alabiliyorum.Dolayiysla senin avam konusma tarzinda salladigim filan yok.
    Anladigim kadariyla sen dar bir cevredesin ki uc bes telefonu alip satabilmek sana utopik geliyor.
    Ayrica sen 1 ayda cozecegin isleri insanlar bir haftada cozebilir 1 gunde de.
    Oyle klavye basinda bilmis bilmis karsindaki insanin kim oldugunu bilmeden atip tutmak kolay.Yorumlarindan yasinin kucuk oldugunu hissettim.Bence sen fazla klavye basinda vakit gecirme cik disari biraz gercek sosyal iliskiler kur.Bu alistigin tarzi yarin bir gun tersi tersi birine uygularsin,o da seni bir sallar bir sallar o zaman muazzam bir adam sen olursun sana diyim

• "İOS tek telefona çıkıyor tabiki daha stabil olur" diyenler "Android alacaksan Nexus S'ten başkasıalınmaz" da diyorlar aynı zamanda..

Aklın yolu bir iphone'u eleştireceğim diye kendinizle çelişmeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

"İOS tek telefona çıkıyor tabiki daha stabil olur" diyenler "Android alacaksan Nexus S'ten başkasıalınmaz" da diyorlar aynı zamanda..

Aklın yolu bir iphone'u eleştireceğim diye kendinizle çelişmeyin..

İos7 resmen kendi ipini çekti. Bunun aksini kimse iddia edemez. Stabil olayı eskiden kaldı. İlk iphone4 aldığımda uzun süre proximity sensör güncellemesi bekledik telefonla konuşurken ekran kapanmadigi için, saçma sapan menülere girip konuşmayı kapattığı için kaç tane musterimden oldum konuşma sırasında yüzüne kapattigimi zannettiler. Sonra gel stabillikten bahset. Kaç defa restart attı ip4 hatırlamıyorum bile..

Tekrar söylüyorum artık boynuz kulağı geçti iOS düşüşte bunu da herkes biliyor.

• quote:

Simdi aslanim bak benim yasim 34 ve Allah a sukur durumumda gayet iyi ve bu mobil teknolojiler konusunda da ciddi merakim var.Her cikan cihazi alabiliyorum.Dolayiysla senin avam konusma tarzinda salladigim filan yok.
    Anladigim kadariyla sen dar bir cevredesin ki uc bes telefonu alip satabilmek sana utopik geliyor.
    Oyle klavye basinda bilmis bilmis karsindaki insanin kim oldugunu bilmeden atip tutmak kolay.Yorumlarindan yasinin kucuk oldugunu hissettim.Bence sen fazla klavye basinda vakit gecirme cik disari biraz gercek sosyal iliskiler kur.Bu alistigin tarzi yarin bir gun tersi tersi birine uygularsin,o da seni bir sallar bir sallar o zaman muazzam bir adam sen olursun sana diyim

Kesin dediginiz gibidir efendim. Ben size yasinizi sordum mu ? Ben muhendisim merak etmeyin herseye sizden fazla mütabıkım.. Asil siz tanimadiginiz kisiler hakkinda yorum yapmayin. Kocum felanda yasiniza uygun kisilere soyleyin. Oyle kocum demekle biryere varamassiniz. Dediginizin hala son derece atmasyon oldugunun inancindayim. Iyi forumlar - Saygi cercevesinde...

• quote:

Bosverin hocam, evet en stabil android Htc One diyip haklisiniz diyip gecelim, bilen biliyor zaten durumu.

Artik ugrasmaktan sıkıldım insanlarla...

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

iPhone 5'ten LG G2'ye geçenlere bir sorum olacak.

LG G2'nin kulaklıkla verdiği ses performansını ve kutu içeriğinden çıkan kulaklığın kalitesini iPhone 5 ile objektif olarak kıyaslayabilir misiniz?

Şu sorumu yanıtlayabilecek var mı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.