Şimdi Ara

iPhone'dan sms atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar dün itibari ile iphone 3G S 32gb almış bulunmaktayım .. telefonu açtım hat geldi v.s önce bi sms aldım turkcell'den hediye 100mb internet paketini tanımlanmıştır 100mb aştığınızda ücretlendirilir diye .. benim böyle bir talebim olmadı kendilerinden neyse .. diğer telefonum nokia 6630 hattı ona taktığımda sms atabiliyorum fakat iphone a taktığımda sms atamıyorum .. sms alıyorum arama alıyorum - yapabiliyorum fakat sms atamıyorum bir türlü çözemedim ayrıca telefonu internetede kapatamıyorum sinyal bölümünde TURKCELL E çıkıyor bazende 3G beliriyor bunu "interneti" nasıl devre dışı bırakıcam lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler ..

• lütfen birisi yardım etsin çözemedim bir türlü :s
  • turkcell E yada 3G yazması normal...
    o internete girdigin anlamına gelmiyo...
    hattının o an normal E yada 3G olarak cektigini simgeliyo...
    pilden tasarruf yapmak istiyosan ayarlardan 3G 'yi kapat...
    sadece E(dge) ile calıssın...

ayrıca sms atamıyorum demissin... telefonu itunes son firmware 3.1.3e
    restore et... belki ayarların sıfırlanınca mesaj problemin cozulur...
    yada turkcell'i ara problemi sole...
  • o 100mb hediyeyi herkese yolluyorlar bana da yollamışlardı.. 3g yi ayarlar/genel/ağ kısmından kapayın, pili ciddi anlamda sömürüyor 3g dolayısıyla kullanmadığınız zamanlarda kapamakta fayda var. internete girmemesi için yine ayarlar/genel/ağ/hücresel veri ağına girin, orada hücresel veri kısmında APN internet var, o internet yazısını "internetyok" yapın, böylece ayarı bozduğumuz için cihaz internete giremez.. ama bu o E harfini kaldırmaz..

sms ise yolluyorsunuz da mı gitmiyor yoksa sms yazma kısmına mı giremiyorsunuz?
  • teşekkür ederim cevaplar için .. sms yazıyorum fakat iletilmiyor .. mesaj merkez numarası ile ilgili bi problem olduğunu düşünüyorum ayarını buldum fakat girdiğim zaman numarayı "unknown error" diyor hattım turkcell hazırkart
  • Öncelikle mevcut mesaj merkez numaramızı görüntülemek için;

*#5005*7672#arama

Yeni mesaj merkezi numarası girmek için;

*#5005*7672*+905429800033#arama

Tanımlı mesaj merkez numarasını silmek için;

##5005*7672#arama

Not:Yukardaki mesaj merkez numarası Vodafone içindir.

Turkcell faturalı hatlar için +905329010000

Hazır Kart'lar için +905359010000

Avea için +905598008000

Bulduğum şey budur .. fakat denediğimde önce "please wait" alıyorum sonrasında "error performing request. unknown error" diyor. hem faturalı olan hem de hazır kart olan numarayıda denedim
  • Valla bu olayı bilemiyorum ama kendi cihazımda baktım mesaj merkez nosu "+905329010000" bu gözüküyor, hazır kartım olmasına rağmen.. olmadı müşteri hizmetlerinden yardım alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler cevaplar için hallettim sorunu " *#5005*7672*+905429800033#arama " ilk başta ki yıldızdan sonra kare olmayacakmış yanlış yazılmış
  • Selam arkadaşlar iphonedan bütün vodafonelulara sms atabiliyorum ama sadece 1 tek vodafone numarasına sms atamıyorum sizce nedeni ne olabilir bütün vodafone numaralarına atabiliyorken neden sadece 1 tane vodafone numarasına sms atamıyorum...
  • Ben Turkcell kullanıyorum bazen sadece 1 Avea numarasına SMS gitmiyor. Kendiliğinden düzeliyor. Turkcell'i aradım telefondan diyorlar. Mesaj merkez numaralarını değiştirdim. Olası engellemeler kaldırdım. Yazılımı güncellendim, güncel yaZilimi yeniden yükledim. Tüm ayarları telefonu sıfırladim. Düzelmedi. Elimden ne geldiyse yaptım. Bir bilen varsa bir şey söylesin çok Sinir bozucu oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 1 numaraya mesaj atamama sorununa söyle bir çözüm buldum aynı mesajin birkaç karakterini değiştirip yollayinca gidiyor. Bu çözüm bende ise yaradı :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.