Şimdi Ara

iPhone Design Car Kit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone için Navigon'un üretmiş olduğu Iphone holder piyasada çok şık ve zarif tasrımı ile çok kullanışlı paket içeriğinde Iphone araç şarzı ile satışta

Ben Ankara Kentpark MediaMarkt'ta gördüm tavsiye ederim

iPhone Design Car Kit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowredlion -- 30 Nisan 2010; 23:41:49 >

• reklam kokan hareketler bunlar
  • kaç kuruş??
  • benim baktığımda uygun bir fiyat vardı 49 lira gibi bir rakam olması lazım

reklam kokan hareketler değil arkadaşım tamamen tavsiye siz görseniz bu ürünü tavsiye etmezmiydiniz ?
  • online satan dükkan var mı acaba?
  • online satışta hepsiburada veya hızlıal'da belki olabilir arkadaşım
  • Bende tam böyle bir şey arıyorum ama mm'de ucuza bu ürünleri görmedim ben.Fiyatını söyler misin.Reklam neden koksun ayrıca arkadaşlar,adam mm'nin sahibi mi sanki?
  • ben ebayden 15-18 dolara gayet güzel bir şey aldım

iPhone Design Car Kit

hem şarj yapıyor, hemde radio yayını yapıyor, yalnız radyo yayını bana pek performanslı gelmedi, birde telefon sıkı duruyor ama öyle süper sıkıda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 6 Mayıs 2010; 21:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drift

Bende tam böyle bir şey arıyorum ama mm'de ucuza bu ürünleri görmedim ben.Fiyatını söyler misin.Reklam neden koksun ayrıca arkadaşlar,adam mm'nin sahibi mi sanki?

Tabi ki reklam. Yellowredlion tüm forumda navigon ürünlerinin tanıtımını yapıyor? Yani MM`in sahibi olmasına gerek yok Navigon`u ürettiren ya da getiren bir firmayla bağlantısı olduğu kesin. Hayır ürünlerin adam akıllı incelemesini yazın bari de biz de faydanalım "şurda gördüm çok güzelmiş" lere hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurven

Tabi ki reklam. Yellowredlion tüm forumda navigon ürünlerinin tanıtımını yapıyor? Yani MM`in sahibi olmasına gerek yok Navigon`u ürettiren ya da getiren bir firmayla bağlantısı olduğu kesin. Hayır ürünlerin adam akıllı incelemesini yazın bari de biz de faydanalım "şurda gördüm çok güzelmiş" lere hiç gerek yok.

Arkadaşım benim navigon ile bir alakam yok bu firmayı yakından takip ediyorum sadece ve ürünleri hem tasarım hemde kalite yönünden kaliteli hepimiz tüketiciyiz bende sende buradaki herkes insanlara doğru ürünleri tavsiye etmek suçsa bu formu niye açmışlar acaba çok şaşırtıcı yorumlar geliyor bununla alakalı

bu arada galiba senin Sony Vio ile bir bağlantın var galiba yorumunun altında sony vio yazıyorda

saygılar arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: yellowredlion

quote:

Orijinalden alıntı: zurven

Arkadaşım benim navigon ile bir alakam yok bu firmayı yakından takip ediyorum sadece ve ürünleri hem tasarım hemde kalite yönünden kaliteli hepimiz tüketiciyiz bende sende buradaki herkes insanlara doğru ürünleri tavsiye etmek suçsa bu formu niye açmışlar acaba çok şaşırtıcı yorumlar geliyor bununla alakalı

bu arada galiba senin Sony Vio ile bir bağlantın var galiba yorumunun altında sony vio yazıyorda

saygılar arkadaşım

Imzadakiyle ne alakasi var?

O zaman Bende Apple reklami yapiyorum cunku Apple Benim

• Imzadakiyle ne alakasi var?

tamam arkadaşım senin dediğin gibi olsun navigon benim apple senin olsun
  • Bu urunu iyice inceleme firsati buldum. Bana gore artilari
    1 kaliteli govde malzemesi
    2 icinden kibar bir arac sarj adaptorunun cikmasi
    3 uygun fiyat

eksileri
    1 iphonu tutan plastik kaltesiz gorunuyor
    2 tam iphone boyutlarina gore yapilmis telefonunuzda arka koruyucu kapak kilif vs varsa teliniz girmez
    3 teli yerlestirme ve cikarma pratik degil
    4 govde kismi sabit ve kisa, yonlendirmede sikintili
    5 kablosu duz kablo helezon kablo degil bu da kablo karmasasi demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedmiller -- 7 Mayıs 2010; 23:26:25 >
  • Orijinalden alıntı: yellowredlion

Imzadakiyle ne alakasi var?

tamam arkadaşım senin dediğin gibi olsun navigon benim apple senin olsun

• Dr.Serdar

• quote:

Orijinalden alıntı: yellowredlion

Dr.Serdar

Lütfen reklam yapicam derken hepten firmaya karsı önyargı oluşturuyorsunuz bizlerde. Eğer iyi ise firmanın siz olmadan daha başarılı olacağı kesin. Mesajlarınız %90 i navigon ile ilgiliyken de bari reklam yapmıyorum diyip bizleri saf yerine koymayın. Herseyden önemlisi forumun kalitesini düşürmeyin.

• Ben aşağıdakinden kullanıyorum 3 aydır, memnunum.
    Hem dikey hem de yatay olarak kullanabiliyorsunuz. Bunun için birşeyi gevşetmeden elinizle çevirebiliyorsunuz.
    Tutucunun kutusundan spiralli araç şarjı da çıktı. Elma sepetinden almıştım:

iPhone Design Car Kit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 23 Mayıs 2010; 20:36:58 >
  • reklam olsun yeter ki burada bir bilgi paylaşımı olsun sizleri kınıyorum ukelalık yapıp insanların üzerine gelmenize gerek yok bu kadar size tek birşey diyorum size yazıklar olsun
  • kim_ister adlı arkadaşım teşekkür ederim senin gibi anlayışlı insanlar nerde bu sitede genelleme yapmıyorum ama ukela çok fazla gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.