Bu kadar genel bir konu açtığım için kusura bakmayın İphone 4 almayı planlıyordum ama hiç bir yerde bulamadım bulduğum yerlerde 2.300 fiyat söylüyorlar. Resmen soğudum telefondan.
Telefon almam lazım limitim 1.600 TL`ye kadar özellikleri, uygulamaları ve performansı bakımında iphone`a yakın bir telefon var mıdır? Kaç gündür araştırıyorum forumu kafam iyice karıştı.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
satılmaya başlandımı bilemiyorum ama bence htc desire hd
Samsung Galaxy S. İlle kvk garanti şart değil türkcell rom suz satan bayiler var 1150 tl ye. İsteevinegelsin e bak bi.
Kvk lı alırsan 1350 civarı. Benim de alacağım benim için 200 tl ödemek sorun değil sonra türkcell rom kaldır falan..
1600 tl ye iphone bulursun. Sadece biraz bekle bayram gelsin fiyatlar iner, Kasımın 15 inde yeni telefonlar piyasada olacakmış diyorlar. Ben olsam senin yerine 1600 tl ye tr den telefon alacağıma 200 tl gidiş 200 tl dönüş fiyatı olarak bi ülkeye gider oradan telefon alırdım. 1200 tl sana kalıyo o paraya varya ne telefon olur... Almanya ya gitme ama euro kullanıyorlar neredeyse bizimkiyle aynı.
kesinlikle galaxy s
galaxy s i herkes ovuyorda samsung olduğu için tereddütlü yaklaşıyorum. Bu android market e girereme durumu gibi birşey okumuştum.
Doğru mudur?
telefon hakkında ayrıntılı bilgim yok isterseniz kendi başlıgında bulabilirsiniz ama böyle bi cihazda öyle bi sorun olacagını sanmıyorum
isteevinegelsin diye bi site var. markete pazara giriyomuş diyolar :D alan da var forumdan. 3 tuş sorunu falan yokmuş.