Şimdi Ara

iphone donuor.. yardım pls..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi gnler öncelkle herkeze.. iphone 2g 8gb'm war en son wersiyon yklü telefon kilit açma sürgüleme yerinde donup kalıor biraz bkledktn snra telefon resetlıor kndını we yine aynı yerde donuyor bu sorunu nasıl çözebilirim.. daha önce bu sorunu yaşıyan arkdşlardn yardımlarını bekliorm.. bu arada telefon menü kısımnda donmuorr sadece kilit açma sürgüleme yerinde donuyor.. kısaca ne sorunu oldugunu bilen yazabilir mi ?

• yaRdm eTck ykmu xSs.. ?
  • kazak giydir

telefonu home + power butona basılı tutarak kapat tekrar aç sorun devam ederse restore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 5 Eylül 2009; 16:35:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

kazak giydir

telefonu home + power butona basılı tutarak kapat tekrar aç sorun devam ederse restore
    denedim ama olmuor.. xSs.. tmirci tnıdıqım wardı oraya gtrdm yptırdı işte 4 5 saat byunca hiç dnmadı 4 5 saat snra tkrar aynı sorun bu sefer bşka yerde yptırdm 1 gün byunca tkılmadı snra tkrar tkıldı.. sordm işte neden böle oluyor dedim oda blmıorm ama son zmnlarda çoqu kısı aynı sorunu yaşıor dedi bu sorundan 10 15 kişi gtrdi dedi xSs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyzing_06

denedim ama olmuor.. xSs.. tmirci tnıdıqım wardı oraya gtrdm yptırdı işte 4 5 saat byunca hiç dnmadı 4 5 saat snra tkrar aynı sorun bu sefer bşka yerde yptırdm 1 gün byunca tkılmadı snra tkrar tkıldı.. sordm işte neden böle oluyor dedim oda blmıorm ama son zmnlarda çoqu kısı aynı sorunu yaşıor dedi bu sorundan 10 15 kişi gtrdi dedi xSs..

sallamış
  • Cihaz donunca telefoncu ne yapıyor acaba ram i degisterecek halide yok bence bosa telefoncuya verme ya ram de yada işlemcide sorun vardır onu da tamir edemezler zaten zaten bu tarz sorunlar genelde yazılımdan kaynaklanır yukledlgln herhangi bir uygulama sorun yaratıyor olabilir özellikle temalar böyle sorunlara yol açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Cihaz donunca telefoncu ne yapıyor acaba ram i degisterecek halide yok bence bosa telefoncuya verme ya ram de yada işlemcide sorun vardır onu da tamir edemezler zaten zaten bu tarz sorunlar genelde yazılımdan kaynaklanır yukledlgln herhangi bir uygulama sorun yaratıyor olabilir özellikle temalar böyle sorunlara yol açıyor

ee ne ypmk grek kısaca ?
  • quote:

Cihaz donunca telefoncu ne yapıyor acaba ram i degisterecek halide yok bence bosa telefoncuya verme ya ram de yada işlemcide sorun vardır onu da tamir edemezler zaten zaten bu tarz sorunlar genelde yazılımdan kaynaklanır yukledlgln herhangi bir uygulama sorun yaratıyor olabilir özellikle temalar böyle sorunlara yol açıyor
    Restore + jb yapıp yolluyolardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

Restore + jb yapıp yolluyolardır.

Alıntıları Göster
    restore yapıp hiçbirşey yüklemeden denedin mi acaba dedigim gibi özellikle temalar yapar sendeki sorunları
  • quote:

restore yapıp hiçbirşey yüklemeden denedin mi acaba dedigim gibi özellikle temalar yapar sendeki sorunları

Alıntıları Göster
    tlfn'a sadece kndi uygulamaları yklenıor.. snradan greksiz ek bşy yklnmedıgı halde ypıor donmayı..
  • ayarlar/genel/sifirla/butun icerikleri ve ayarlari sil. 1-2 saat surecek telefon fabrika ayarlarina donecektir. islem bitince ekranda elma kalacaktir. power ve home tuslarina basili tut. itunes kablosu cikinca telefonu restore et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

ayarlar/genel/sifirla/butun icerikleri ve ayarlari sil. 1-2 saat surecek telefon fabrika ayarlarina donecektir. islem bitince ekranda elma kalacaktir. power ve home tuslarina basili tut. itunes kablosu cikinca telefonu restore et
    2 kere dnendi ama sonç wermedi.. xSs..
  • peki sen restoreden sonra backuptan mi yukleme yapiyorsun yoksa setup new phone mu diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

peki sen restoreden sonra backuptan mi yukleme yapiyorsun yoksa setup new phone mu diyorsun
    bilmiorm.. 2 deişik telefoncuya gtrdm ilk telefncudan aldktn 4 saat snra donma yaptı son werdıgım telefoncuda ise 1 gn donma ypmadı cuma günü son werdıgım telefoncuya tekrar werdm işte adam bu sefer bkıcaktı we 2 gün test edip wercekti işte p.tesi alırsn ddi bnde yarn gidip alcam inş olmuştur olmassa satıcam telefonu artıq.. :S
  • quote:

bilmiorm.. 2 deişik telefoncuya gtrdm ilk telefncudan aldktn 4 saat snra donma yaptı son werdıgım telefoncuda ise 1 gn donma ypmadı cuma günü son werdıgım telefoncuya tekrar werdm işte adam bu sefer bkıcaktı we 2 gün test edip wercekti işte p.tesi alırsn ddi bnde yarn gidip alcam inş olmuştur olmassa satıcam telefonu artıq.. :S

ya kardeşim telefoncuyu geç telefoncu dediğin adamların hiçbiri birşey bilmez, restore edeceksin setup as a new phone seçeneğiyle , backupdan yaparsan nanay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

ya kardeşim telefoncuyu geç telefoncu dediğin adamların hiçbiri birşey bilmez, restore edeceksin setup as a new phone seçeneğiyle , backupdan yaparsan nanay...

Alıntıları Göster
    evet telefonculuk iş yok eger restoreden sonra new iphone seçenegini şeçip hiçbirşey yüklemeden o sorunu veriyorsa donanımsal sorundur o zaman anakart falan degişecek ki oda degmez zaten hiç ugraşma

• quote:

evet telefonculuk iş yok eger restoreden sonra new iphone seçenegini şeçip hiçbirşey yüklemeden o sorunu veriyorsa donanımsal sorundur o zaman anakart falan degişecek ki oda degmez zaten hiç ugraşma

Alıntıları Göster
    ztn telfncuda yapamadıysa satıcam.. tşkkr ederm yinede..
  • quote:

iyi gnler öncelkle herkeze.. iphone 2g 8gb'm war en son wersiyon yklü telefon kilit açma sürgüleme yerinde donup kalıor biraz bkledktn snra telefon resetlıor kndını we yine aynı yerde donuyor bu sorunu nasıl çözebilirim.. daha önce bu sorunu yaşıyan arkdşlardn yardımlarını bekliorm.. bu arada telefon menü kısımnda donmuorr sadece kilit açma sürgüleme yerinde donuyor.. kısaca ne sorunu oldugunu bilen yazabilir mi ?

anlatmıs oldugun problem sanırsam bendede oluyor power düymesine basıp ekranı karartıktan sonra tekrar açma işlemini gerçekleştirdim zaman düzeliyor büyük ihtimal arka planda calısan uygulamalardan kaynaklanan bi yavaslık bence bukadar dert etmene gerk yok benim anladım konu ise başka problemin varsa kusurabaka inş ben yanlıs asnlamısındır sende telefonundan sogmazsın iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Diastric

quote:

iyi gnler öncelkle herkeze.. iphone 2g 8gb'm war en son wersiyon yklü telefon kilit açma sürgüleme yerinde donup kalıor biraz bkledktn snra telefon resetlıor kndını we yine aynı yerde donuyor bu sorunu nasıl çözebilirim.. daha önce bu sorunu yaşıyan arkdşlardn yardımlarını bekliorm.. bu arada telefon menü kısımnda donmuorr sadece kilit açma sürgüleme yerinde donuyor.. kısaca ne sorunu oldugunu bilen yazabilir mi ?

anlatmıs oldugun problem sanırsam bendede oluyor power düymesine basıp ekranı karartıktan sonra tekrar açma işlemini gerçekleştirdim zaman düzeliyor büyük ihtimal arka planda calısan uygulamalardan kaynaklanan bi yavaslık bence bukadar dert etmene gerk yok benim anladım konu ise başka problemin varsa kusurabaka inş ben yanlıs asnlamısındır sende telefonundan sogmazsın iyi günler
    bizi dinlemiyo ki! telefoncu yapamazsa satcakmış. varsın satsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

bizi dinlemiyo ki! telefoncu yapamazsa satcakmış. varsın satsın.

Alıntıları Göster
    Yeni bir konu açmak istemedim.
    Bende 3GS var. OS 3.0 jb li

Oyunlarda,Arama yaparken ,Mesaj yazarken 3-4 sn donma oluyor belirli aralıklar ile ama kitlenme olmuyor.

Ne yapmam lazım ? Restore edip tekrar jb yapsam düzelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 16 Eylül 2009; 18:46:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.