Biraz önce mesajı yazdım iphone4ü masanın üstüne koydum su içmeye gittim geldim tamamen görüntü gitmiş, kapanmış. Power tuşuna falan bastım hiç açılmıyor. Elektrikten şarja taktım hiç tepki yok. Noldu hiç anlamadım durduk yerde
Güç tuşuna ve ana menü tuşuna bas,önce power sonra home...
Apple simgesi uzunca bekletti şimdi açıldı. Neden olmuş olabilir acaba? Jbli telefon. Bugüne kadar tık demedi böyle olunca birden paniğe kapıldım. Activatordan dolayı olmuş olabilir mi?
Endişelenme benim telefon jbsiz banada oldu 3-4 kere tamamen software hatası düzeltilir .
masa açıkta bir yerdemiydi yani bendeki iphone 4 hafif soğuğa mağruz kalınca bu şekilde kitleniyor şarja takıp 5 dk falan ısınmasını bekliyorum sonra bütün tuşlarına basıyor açılıyor.
Zaman zaman hepimize oluyor
banada olmuştu, acaba apple bu soruna niye çara bulamamış, ilginç
ben ilk aldigim gun cok kurcalamistim telefonu sonra 5 dk disari ciktim geldim telefon acilmayinca kalp krizi gecirecektim korkudan :DD bu apple 'in essek sakasi bence xD'e
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama benimde sorunum hemen hemen aynısı biraz farklısı oldugu için çözemedm sıkıntııyı:) benim tel jilbreaksız telefon bi anda gitti yarım saatten fazla sarjda beklettim acılmıyo tek reset atmaya kalsamda ustte power tusu bozuk ve teli pc ye bağladıgım zaman pc de görmüyo ama herhangi bi arama yapıldıgında telefona arama yapılıyo ama benim telefonda hiç bir tepki yok. sanırım çözümü olmucak ama varmı bi fikri olan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme