Şimdi Ara

iphone ekran itunes yazısında takılı kalırsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
10.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone da ekran itunes yazısında takılı kalırsa

dfu veya recovery moda aldığınızda , bilgisayarınızdaki veya itunestaki bir sorun nedeniyle bazen iphone na yazılım güncellemek , yazılımı geri yüklemek mümkün olmuyor.bilgisayardaki itunes geri yükleme hazırlanıyor veya iphone bekleniyor yazısında saatlerce bekliyor veya bir süre sonra hata mesajı veriyor.

ve en kötüsü , telefonunuz eski haline dönmüyor.açıp kapasanızda telefon ekranında hep itune bağlantı resmi çıkıyor.

bu durumdan kurtulmanın yolu ireb programını indirmek ve telefon usb ile bilgisayara bağlı iken irebi çalıştırıp aşağıdaki adımları uygulamak

ben iphone 6 da denedim çalıştı:

1-recovery mode loop fixer a tıkla
    2-set auto boot true ya tıkla

cihaz açılacak

ireb:

http://www.mediafire.com/download/dlzx81ifg47qxls/iREB-r7.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: cce

İphone da ekran itunes yazısında takılı kalırsa

dfu veya recovery moda aldığınızda , bilgisayarınızdaki veya itunestaki bir sorun nedeniyle bazen iphone na yazılım güncellemek , yazılımı geri yüklemek mümkün olmuyor.bilgisayardaki itunes geri yükleme hazırlanıyor veya iphone bekleniyor yazısında saatlerce bekliyor veya bir süre sonra hata mesajı veriyor.

ve en kötüsü , telefonunuz eski haline dönmüyor.açıp kapasanızda telefon ekranında hep itune bağlantı resmi çıkıyor.

bu durumdan kurtulmanın yolu ireb programını indirmek ve telefon usb ile bilgisayara bağlı iken irebi çalıştırıp aşağıdaki adımları uygulamak

ben iphone 6 da denedim çalıştı:

1-recovery mode loop fixer a tıkla
    2-set auto boot true ya tıkla

cihaz açılacak

ireb:

http://www.mediafire.com/download/dlzx81ifg47qxls/iREB-r7.zip

Hocam Allah razı olsun senden. Kayınbiraderin telefonu itunes ekranda takılı kalmıştı recovery mode falan işe yaramadı. Bu program sayesinde açıldı.

• :)) saat 23 civarı görmüş olsaydım keşke. Acil yardım diye yana yana konu açmazdım forumda. Ne yaptım bilmiyorum ama kendi kendine düzeldi kurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cce kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam.
  • Ben başaramadım hocam. Cihaz açılmıyor. Atladığım bir şey mi var ?
  • Fikrim yok. Yukarıda anlatılanları aynen uyguladıysanız ne yapılır bilmiyorum

• ustam yaptım dedıgını tel yaptıktan sonra ıyıce kafayı yedı apple logosu sonrası grı ekran takılıp reset atıyor hıc gırmıyor acil cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wifi bozulmuş büyük ihtimal. O sebeple aktivasyon yapamıyor. Çözüm wifi anteni değiştirmek.

• Dosyada virüs bulundu. indirmeyin.
  • Güncel çözüm mevcut mu acaba???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.