Şimdi Ara

iphone ekran sorunu yandimmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iphone 6'nin sag targinda ekran kasadan tirnak girmeyecek buyuklukte acilmis, bastirinca icine giriyor. ekranda dalgalanmalar oluyor, dokundukca ekran parlakligi artiyor azaliyor. sizce tamiri yapilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pil sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

Pil sorunu
    hocam pil sol tarafta sağ tarafta anakart var bende başta batarya şişmiştir o yüzden ekran açılmıştır diyordum ama zannetmiyorum
  • içini açıp bakmadan net birşey söylemek zor, ama ihmal etmeyin yoksa ekranıda kaybedebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

içini açıp bakmadan net birşey söylemek zor, ama ihmal etmeyin yoksa ekranıda kaybedebilirsiniz.
    Telefoncuya açıp baktırdım, batarya şişmemiş normal gözüküyor. Açtırdığım kişi anakart ve kasa yamulmuş o yüzden diyor. Başka birine götürdüm ilk defa böyle bir sorun yaşayan görüyorum diyor. Birisi ekran gitmiş ekran değişecek diyor. Diğeri batarya değişmesi lazım %99 ondan diyor. Birisi ışık entegresi bozulmuş diyor. Kimse net bir şey söyleyemiyor. Öyle kafam karıştı ki hangisine götürüp tamir ettireceğimi bile bilmiyorum. 12 saattir sorunsuz kullanıyorum ama yine yapacak diye çok titiz kullanıyorum korkuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.